GODFLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: Re:
No coś w te rejony :D Nie robi mi z mp3 to nagle zacznie z CD czy jak ;)?Headcrab pisze:Też mi szansa. Czas już straciłem, nie muszę też tracić pieniędzy.:)Skaut pisze:http://www.mystic.pl/plyty_cd,godflesh- ... k,9884.htm
headcrab, asfalt. Ostatnia szansa dla was ;]
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: GODFLESH
no kurwa, umowmy sie, jeszcze headcrab to rozumiem, ale aslvartr to przegrana sprawa :) on nigdy nie skuma godflesh, ale nie ze wzgledow muzycznych, tylko zeby sie trzymac uparcie swojego zjebanego zdania :)))
this is a land of wolves now
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
jak kupisz to poczujesz się zobowiązany polubić żeby nie było że wtopiłeś kasę w materiał która Ci nie leży :D miałem tak przez chwilę jak w wieku 14 lat kupiłem kasetę nudziarzy z Pantery :DAlsvartr pisze:No coś w te rejony :D Nie robi mi z mp3 to nagle zacznie z CD czy jak ;)?Headcrab pisze:Też mi szansa. Czas już straciłem, nie muszę też tracić pieniędzy.:)Skaut pisze:http://www.mystic.pl/plyty_cd,godflesh- ... k,9884.htm
headcrab, asfalt. Ostatnia szansa dla was ;]
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
E tam, mam kilkanaście takich płyt które stoja na półce nieruszane od lat bo kompletnie nie chce mi sie ich słuchać ;) Tam kase tez "wtopiłem" ale nic to nie zmienia.Blackult pisze: jak kupisz to poczujesz się zobowiązany polubić żeby nie było że wtopiłeś kasę w materiał która Ci nie leży :D miałem tak przez chwilę jak w wieku 14 lat kupiłem kasetę nudziarzy z Pantery :D
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Nie wiem czy komuś to doda chociaż trochę otuchy, ale mi też ta muzyka kompletnie nie podchodzi;)
- Riven
- Kontakt:
Powiedz z reka na sercu: nie rusza Cie ten riff prosto z Celtic Frost i BETONOWY bas, ktory wchodzi chwile pozniej?
Rozumiem, ze ktos nie kupuje calosci koncepcji tego zespolu, ale kurwa, TEN moment.. nie wyobrazam sobie, zeby nie wbijal w fotel.
Kurde, znam ten moment - teraz każda odpowiedź inna niż "łał, żyrandol mi spadł" tylko Cię wkurwi. Doskonale pamiętam momenty, kiedy puszczałem komuś jakiś kawałek swojego życia, a w odpowiedzi słyszałem "no, nawet fajne" ;)) Riff ciężarny, suta nuta, nie zaprzeczam, ale żeby mi się chciało zasłuchiwać to nie.
- Riven
- Kontakt:
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Piękny tektoniczny BAS, obiecujące rozpoczęcie, potem niestety wkrada się nuda.Riven pisze:
Powiedz z reka na sercu: nie rusza Cie ten riff prosto z Celtic Frost i BETONOWY bas, ktory wchodzi chwile pozniej?
Rozumiem, ze ktos nie kupuje calosci koncepcji tego zespolu, ale kurwa, TEN moment.. nie wyobrazam sobie, zeby nie wbijal w fotel.
Naprawdę.535 pisze:Ładna riposta. Nawet 10/10, ale czy naprawdę nie czujesz emocji przy tym?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Riven
- Kontakt:
No i mam nadzieje ze ten piękny tektoniczny bas będzie dla ciebie podstawą żeby skumac że nie nuda, tylko trans i zło. Ja tak miałem.
- longinus696
- zahartowany metalizator
Jezu, Riven... świątynie ducha nie są dla profanów. Odpuść :)
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt:
Mam dobre serce. Tutaj tylko dla alsvartra nie ma ratunku, bo on sobie sam zatyka uszy, na zlosc :).
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Fakt, przydałoby się więcej blastów, zmian tempa i onanistycznych solówek. :DDDHeadcrab pisze:Piękny tektoniczny BAS, obiecujące rozpoczęcie, potem niestety wkrada się nuda.Riven pisze:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- postuje jak opętany!
i melodiiNerwowy pisze:Fakt, przydałoby się więcej blastów, zmian tempa i onanistycznych solówek. :DDDHeadcrab pisze:Piękny tektoniczny BAS, obiecujące rozpoczęcie, potem niestety wkrada się nuda.Riven pisze:
- Riven
- Kontakt:
Jebany, nie podoba mu się to samo co tu każdy chwali, o rotfl, śmieję się z niego, hahahohohihi.
Betonowe to niektórzy mózgi mają, a nie riffy.
Betonowe to niektórzy mózgi mają, a nie riffy.
- Riven
- Kontakt:
Ej nie wykorzystuj mojej poezji do internetowego konfliktu, byłem miły. Pamiętam, że masz łuk.
Twój tekst akurat był przynajmniej zabawny;)
Ale gdyby następny nie był, to pomyśl, jak trudno się coś takiego z dupy wyciąga!

Ale gdyby następny nie był, to pomyśl, jak trudno się coś takiego z dupy wyciąga!