Smartfon
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 29a
- zaczyna szaleć
Re: Smartfon
Przyszlosc to bardziej augment reality. Pierwszy google glasy beda ssaly pale ale to jest jedyny sluszny kierunek (poza jakimis wszczepkami rodem z matrixa ale tego na razie nie widac).
No ile mozna jeszcze wynajdywac kolo na nowo. Czym tak na prawde rozni sie to metro od pierwszych interfejsow z ikonami. To nie przelom to udoskonalenie tego samego patentu.
No ile mozna jeszcze wynajdywac kolo na nowo. Czym tak na prawde rozni sie to metro od pierwszych interfejsow z ikonami. To nie przelom to udoskonalenie tego samego patentu.
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
kaka > no i git, jak ci sie podoba to dobrze. ale to jest obiektywnie patrzac hujstwo, a ze fajnie sie uzywa to inna kwestia:)
29a > no ale to juz jest spora abstrakcja jednak, nadal sci-fi ew. prototypy. poki co jeszcze jest sporo do zrobienia w tradycyjnych rejonach. patrz Surface (jebnalem recke w temacie o sofcie)
29a > no ale to juz jest spora abstrakcja jednak, nadal sci-fi ew. prototypy. poki co jeszcze jest sporo do zrobienia w tradycyjnych rejonach. patrz Surface (jebnalem recke w temacie o sofcie)
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
nie. no albo i tak, ale w takim ukladzie to jest roznica jakosciowa ktora jest ogromna. znacznie wieksza niz miedzy ios a android. serio. ale to wychodzi dopiero w praniu na urzadzeniu z touchscreenem. wczesniej uzywalem juz win8 pare h na lapku tradycyjnym i nic ciekawego. jak zobaczysz jak sie wchodzi w interakcje z tym to skumasz, nie ma co pierdolic29a pisze:Przyszlosc to bardziej augment reality. Pierwszy google glasy beda ssaly pale ale to jest jedyny sluszny kierunek (poza jakimis wszczepkami rodem z matrixa ale tego na razie nie widac).
- 29a
- zaczyna szaleć
Ale ja nie zobacze ;) - nawet nie mam zamiaru sprawdzac. Uzywanie windowsa ograniczam do klikniecia w ikonke od gry, do tego ten system nadaje sie dla mnie idealnie. Gdyby na konsolach byly normalne giery(posiadajace mody i normalne sterowanie) to bym sobie pewnie konsole kupil.
Z reszta jakbym chcial machac lapami jak podupcony to bym sie na siatkowke czy inne sporty walki zapisal.
Z reszta jakbym chcial machac lapami jak podupcony to bym sie na siatkowke czy inne sporty walki zapisal.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
Sorry ale pierdolisz ;p zresztą to jest rynek a nie kwestia tego co się lubi. Za 3 lata wszystkie komputery będą tak działać więc jeśli interesujesz się szeroko rozumianym IT to sadze ze to ciekawa sprawa29a pisze:Ale ja nie zobacze ;) - nawet nie mam zamiaru sprawdzac. Uzywanie windowsa ograniczam do klikniecia w ikonke od gry, do tego ten system nadaje sie dla mnie idealnie. Gdyby na konsolach byly normalne giery(posiadajace mody i normalne sterowanie) to bym sobie pewnie konsole kupil.
- 29a
- zaczyna szaleć
no dokladnie tak, co do jednego :DRiven pisze:Sorry ale pierdolisz ;p zresztą to jest rynek a nie kwestia tego co się lubi. Za 3 lata wszystkie komputery będą tak działać więc jeśli interesujesz się szeroko rozumianym IT to sadze ze to ciekawa sprawa
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Pytanie - co z komputerami hipsterów?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
Ojezu wiesz ze to jest uproszczonenie. Mi chodzi o ogólny trend. Pogadamy za 2 lata, może się mylę, tutaj ciężko o jakieś prognozy. Co do komputerów dla hipow, imo podziela los blackberry, co uzasadnilem w temacie o telefonach
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Brać Xperie U, za dopłatą 449 w mix plus? W sumie telefon już wybrałem, tak tylko pytam by się upewnić że to dobry wybór lub żeby ktoś wybił mi go z głowy jeśli ten telefon to średni pomysł. Tu jest lista telefonów które mam do wyboru: http://www.plus.pl/indywidualna/Nielimi ... kietem.pdf. Planuję ładować 48 razy po 30 zł.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Riven
- Kontakt:
Jak będziesz używał jakiegoś programu do nawigacji to 512 MB to za mało
- Clochard
One s, rządzi
- Headcrab
- Kontakt:
Masz na myśli że nie będzie działać idealnie i czasem zamuli, czy spodziewasz się kompletnej padaki? W sumie nawigacja nie jest mi niezbędna, raczej okazyjnie będę korzystał. Bardziej mnie zastanawia co innego: 512 MB starczy mi do sensownego korzystania androida czwórki czy lepiej zostać przy standardowo zainstalowanej w telefonie dwójce?Riven pisze:Jak będziesz używał jakiegoś programu do nawigacji to 512 MB to za mało
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Riven
- Kontakt:
Mam na myśli to ze Android 4 jest pisany pod kątem dwóch rdzeni i 512 to zdecydowanie za mało.
- Headcrab
- Kontakt:
Za taką kasę potężniejszego fona raczej nie znajdę. No nic, chyba będę siedział na androidzie 2. Jeżeli zainstaluję sobie na próbę czwórkę, przywrócenie dwójki będzie w miarę łatwe, czy raczej czeka mnie dużo pierdolenia się z tym wszystkim?
- Riven
- Kontakt:
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Ja mam Xperie U i jestem bardzo zadowolony.Headcrab pisze:Brać Xperie U, za dopłatą 449 w mix plus? W sumie telefon już wybrałem, tak tylko pytam by się upewnić że to dobry wybór lub żeby ktoś wybił mi go z głowy jeśli ten telefon to średni pomysł. Tu jest lista telefonów które mam do wyboru: http://www.plus.pl/indywidualna/Nielimi ... kietem.pdf. Planuję ładować 48 razy po 30 zł.
Zero problemów.
- Headcrab
- Kontakt:
Drogi tzn za ile?Riven pisze:Kurwa nie bądź polaczkiem kup drogi telefon
Na jakim androidzie chodzi? Ramu wystarcza?Nekromantheon pisze:Ja mam Xperie U i jestem bardzo zadowolony.Zero problemów.
- Clochard
Riven, wez mnie powiedz jak jest z tym ICS? To platne? Co trza zassac i co to daje?
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
2.3.7 tu jest.Zapierdala ładnie .Nic nie muli. Z nawigacji często korzystamHeadcrab pisze:Drogi tzn za ile?Riven pisze:Kurwa nie bądź polaczkiem kup drogi telefon
Na jakim androidzie chodzi? Ramu wystarcza?Nekromantheon pisze:Ja mam Xperie U i jestem bardzo zadowolony.Zero problemów.