ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ENTOMBED
Nie wyobrażam sobie człeka, który nie lubi Entombed. Może mieć ewentualnie, jak ja, z resztą tzw klasyków;)
'Come the Blessed Madness'
- empir
- zahartowany metalizator
tylko nie stary, kilka wiosen po trzydziestce to jeszcze młody reproduktor ;)est pisze:Ty empir stary chop jesteś. Nie wszystko co Tobie wydaje się wartościowe musi być takie samo dla tych co tylko udają;)
no ale wiadomo że dzieci wolą jakieś mgly czy dfso
- COFFIN
Ale nie popadajmy w skrajności, bo sam mam tyle zim na koncie i jakoś nie przeszkadza mi to doceniać innych rzeczy.empir pisze: no ale wiadomo że dzieci wolą jakieś mgly czy dfso
-
no nie wiem czy 14 to jest kilka;)
- empir
no mi też nie. ale ja jako ciut starszy nie ogarnąłem jeszcze tych wszystkich nowych kapelCOFFIN pisze:Ale nie popadajmy w skrajności, bo sam mam tyle zim na koncie i jakoś nie przeszkadza mi to doceniać innych rzeczy.empir pisze: no ale wiadomo że dzieci wolą jakieś mgly czy dfso
- empir
ja ci dam. jam jest rocznik '78. spocznij. odmaszerowaćest pisze:no nie wiem czy 14 to jest kilka;)
-
Ale tysiąc dziewięćset, tak? ;)
- COFFIN
Nawet jeśli, to i tak nie widzę związku:D To tylko kwestia wyborów i (tfu!:P) preferencji;)empir pisze: ale ja jako ciut starszy nie ogarnąłem jeszcze tych wszystkich nowych kapel
No to niewielka róznica - ja 79empir pisze: jam jest rocznik '78.
Ostatnio zmieniony 29-11-2012, 22:21 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
- empir
a to nie wiemest pisze:Ale tysiąc dziewięćset, tak? ;)
całkiem możliweCOFFIN pisze:Nawet jeśli, to i tak nie widzę związku:D To tylko kwestia wyborów i (tfu!:P) preferencji;)empir pisze: ale ja jako ciut starszy nie ogarnąłem jeszcze tych wszystkich nowych kapel
- COFFIN
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Good news.
- Drone
A ja powiem tak: kocham wszystko, co nagrali z Nicke. Reszta mnie aż tak nie rusza, czegoś mi brakuje.est pisze:Mnie to jakoś nie razi, ale prawdziwych fanów Entombed jest tutaj garstka. Reszta odpierdala pozerkę, co zresztą jest normą w sieci.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Mój ukochany klub miał wtedy mistrza w piłce, a Orest był trenerem. Piękny rocznik.empir pisze:ja ci dam. jam jest rocznik '78. spocznij. odmaszerowaćest pisze:no nie wiem czy 14 to jest kilka;)
-
- weteran forumowych bitew
Drone pisze: A ja powiem tak: kocham wszystko, co nagrali z Nicke. Reszta mnie aż tak nie rusza, czegoś mi brakuje.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Wiadomo czego brakuje - Nicke. Oczywiście, ze te plyty sa najlepsze. Ale smęcenie nad kondycja tego zespołu po rozstaniu z Anderssonem jest zupełnie bez sensu. Wiadomo, ze Autopsy nie nagra drugiego Acts of the Unspeakable, ale czy to jest powod, żeby krecic nosem przy doskonałym Macabre Eternal? Nie.
this is a land of wolves now
- empir
a ja od wczoraj męczę Same Difference i podoba mi się coraz bardziej. kiedyś tej płyty nie doceniłem. i mimo że najlepsze są najstarsze to każda płyta entombed jest conajmniej zajebiście dobra.
- Drone
Z płyt/epek bez Nicke najbardziej cenię "When In Sodom" i - paradoksalnie - "Same Difference" właśnie. Za kontynuowanie brudnego punk-rocka z 666. Natomiast na "When In Sodom" udało im się najbardziej zbliżyć do tego, co grali z Nicke.empir pisze:a ja od wczoraj męczę Same Difference i podoba mi się coraz bardziej. kiedyś tej płyty nie doceniłem. i mimo że najlepsze są najstarsze to każda płyta entombed jest conajmniej zajebiście dobra.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- mad
- weteran forumowych bitew
Dla mnie, jako umiarkowanego miłośnika Entombed (jak i całego skandynawskiego DM) najlepszy pozostaje WB. Nie chce być inaczej.
Nad EPkami się nie zastanawiałem.
Nad EPkami się nie zastanawiałem.
- Drone
- Nerwowy
Drone pisze:To oczywiste, że WB jest najlepsze.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.