KREATOR, MORBID ANGEL, NILE, FUELED BY FIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: KREATOR, MORBID ANGEL, NILE, FUELED BY FIRE
Analiza setlisty Kraetora: dlaczego Kraetor nie gra tak świetnych kawałków jak: Total Death, Son Of Evil, Bone Breaker, Under the Guillotine, Riot of Violence, Terrible Certenity, Toxic Trace, Behind The Mirror, Extereme Aggression, Reneval, Black Sunrise,...!!!???:-)))
-
- rozkręca się
Akurat "Extreme Aggression" gra ;).
http://www.setlist.fm/setlist/kreator/2 ... ad542.html
Bo jest chujowy :))))))))Death in another way pisze:Analiza setlisty Kraetora: dlaczego Kraetor nie gra tak świetnych kawałków jak: Total Death, Son Of Evil, Bone Breaker, Under the Guillotine, Riot of Violence, Terrible Certenity, Toxic Trace, Behind The Mirror, Extereme Aggression, Reneval, Black Sunrise,...!!!???:-)))
-
Grają Betrayera, a Extreme Aggression raczej nie, to pewnie byl wyjątek!!!:-)))orzechh pisze:Akurat "Extreme Aggression" gra ;).
-
Po "Coma of Souls" bywało różnie, ale moim zdaniem zdecydowanie za dużo grają kawałków z dwóch ostatnich plyt!!!:-(((DCI Hunt pisze:Bo jest chujowy :))))))))Death in another way pisze:Analiza setlisty Kraetora: dlaczego Kraetor nie gra tak świetnych kawałków jak: Total Death, Son Of Evil, Bone Breaker, Under the Guillotine, Riot of Violence, Terrible Certenity, Toxic Trace, Behind The Mirror, Extereme Aggression, Reneval, Black Sunrise,...!!!???:-)))
Faktycznie, tez uważam, ze na koncerach promujących nową płytę jest za dużo kawałków z nowej płyty :D
-
To nie chodzi o promowanie nowej płyty Kreatora, ale o koncert Kreatora w tak doborowym towarzystwie, jak Morbid AngelZłyPan pisze:Faktycznie, tez uważam, ze na koncerach promujących nową płytę jest za dużo kawałków z nowej płyty :D
i Nile-to zobowiązuje...!!!:-)))
-
- zaczyna szaleć
Bez jaj że nie grali?? każdy koncert tej ekipy bez tego numeru jest ....chuja wartyDeath in another way pisze:Analiza setlisty Kraetora: dlaczego Kraetor nie gra tak świetnych kawałków jak: Total Death, Son Of Evil, Bone Breaker, Under the Guillotine,riot of violence, Terrible Certenity, Toxic Trace, Behind The Mirror, Extereme Aggression, Reneval, Black Sunrise,...!!!???:-)))
- jaszyn
- postuje jak opętany!
W Jaworznie grali Extreme Aggression i Terrible Certainty również był. Ogólnie to tam był znacznie lepszy set niż na tej trasie.Death in another way pisze:Grają Betrayera, a Extreme Aggression raczej nie, to pewnie byl wyjątek!!!:-)))orzechh pisze:Akurat "Extreme Aggression" gra ;).
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Wielka szkoda, że go nie grają.haath pisze:Bez jaj że nie grali?? każdy koncert tej ekipy bez tego numeru jest ....chuja wartyDeath in another way pisze:Analiza setlisty Kraetora: dlaczego Kraetor nie gra tak świetnych kawałków jak: Total Death, Son Of Evil, Bone Breaker, Under the Guillotine,riot of violence, Terrible Certenity, Toxic Trace, Behind The Mirror, Extereme Aggression, Reneval, Black Sunrise,...!!!???:-)))
Ale koleś, który wygrał bilet do Warszawy to pozamiatał lol:
http://muzyka.interia.pl/raport/muzyczn ... 68127,8183
-
- postuje jak opętany!
Otóż to.haath pisze:Bez jaj że nie grali?? każdy koncert tej ekipy bez tego numeru jest ....chuja wartyDeath in another way pisze:Analiza setlisty Kraetora: dlaczego Kraetor nie gra tak świetnych kawałków jak: Total Death, Son Of Evil, Bone Breaker, Under the Guillotine,riot of violence, Terrible Certenity, Toxic Trace, Behind The Mirror, Extereme Aggression, Reneval, Black Sunrise,...!!!???:-)))
-
- zaczyna szaleć
Zamieszczam kilka próbek tego jak było w czwartek w Krakau. Oglądać tylko w HD 1080 kurwa!!
Nile - Supreme Humanism Of Megalomania
Nile - Hittie Dung Incantation
Morbid Angel - Chapel Of Ghouls
Morbid Angel - Maze Of Torment
Morbid Angel - Bil Ur-Sag
Morbid Angel - World Of Shit (The Promised Land)
Miłego oglądania :)
Mam nadzieję, że koleś nagrał też coś Kreatora i jeszcze wrzuci później.
Nile - Supreme Humanism Of Megalomania
Nile - Hittie Dung Incantation
Morbid Angel - Chapel Of Ghouls
Morbid Angel - Maze Of Torment
Morbid Angel - Bil Ur-Sag
Morbid Angel - World Of Shit (The Promised Land)
Miłego oglądania :)
Mam nadzieję, że koleś nagrał też coś Kreatora i jeszcze wrzuci później.
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
-
- rasowy masterfulowicz
Zajebiste. Dzięki. Jutro porownam z warszawskim występem.
I AM MORBID
-
- świeżak
Witam.
Jesli ktos bylby zainteresowany, to mam do odsprzedania 1 bilet na koncert. Wersja elektroniczna, kupiona w Biletin.pl. Po prostu cos mi wypadlo i nie dam rady jutro na niego isc.
Bilet jest na okaziciela. Chce za niego tyle ile zaplacilem, czyli 100pln. Jak cos, to kontakt pod telefonem: 604 14 33 23.
Jesli ktos bylby zainteresowany, to mam do odsprzedania 1 bilet na koncert. Wersja elektroniczna, kupiona w Biletin.pl. Po prostu cos mi wypadlo i nie dam rady jutro na niego isc.
Bilet jest na okaziciela. Chce za niego tyle ile zaplacilem, czyli 100pln. Jak cos, to kontakt pod telefonem: 604 14 33 23.
-
- świeżak
Juz nieaktualne. Znalzl sie chetny.halfik pisze:Witam.
-
- zaczyna szaleć
Może ktoś z Was ma do sprzedania bilet na dziś .tel 728 672 011
-
- rasowy masterfulowicz
To już dzis. Jestem gotowy.
17.00 – drzwi
17.45 – 18.15 – Fueled By Fire
18.30 – 19.15 – Nile
19.45 – 21.00 – Morbid Angel !!
21.30 – Kreator !!
Czasówka:Knock Out Prod pisze:Witamy !
Informujemy, że niedzielny koncert Kreator/Morbid Angel został w 100% wyprzedany. W klubie nie będzie możliwości nabycia wejściówek.
17.00 – drzwi
17.45 – 18.15 – Fueled By Fire
18.30 – 19.15 – Nile
19.45 – 21.00 – Morbid Angel !!
21.30 – Kreator !!
I AM MORBID
-
- w mackach Zła
to za pół godzinki w drogę
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
cholera, cos mi się pojebalo i byłem przekonany, ze koncert w Warszawie był 2 dni temu :(((( a uswiadomil mnie jaka jest prawda bdb kolega Deathinanotherway, którego przed chwila przypadkiem spotkałem na przystanku- wlasnie zmierza do progresji nakurwiac (pozdro!!!:-))). Szkoda no, chętnie zobaczylbym raz jeszcze bogów disco deathu.
this is a land of wolves now
-
- rozkręca się
Kreator pozamiatał.... i kto do k..wy nędzy wykręcił korki podczas nile ??!!!