REVENGE (Can)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: REVENGE
Właśnie solówek jest całkiem sporo jeśli się uprzeć ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
ale nie są przystojni :P i graja jeden i ten sam kawalek w kolko heheh
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Self
- rasowy masterfulowicz
A mi się spodobowali, i co teras?metalized pisze:Narzekać ludzie, nie lubiec, krytykować- od razu bede sie lepiej czuł zasłuchując sie w Revenge
- maciek z klanu
przecie aspfalt juz jest prawie die hardem :D wiec nieznane wyroki boskie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Self
- rasowy masterfulowicz
Poza tym, metalized, Twoje podejście jest nielogiczne - gdyby nikt nie lubił Revenge, to z kim byś chlał, jak nie z dziesiątkami swoich klonów? :D
- metalized
- weteran forumowych bitew
sam i z lustrem haha, zajebiście sie z tym kolesiem zza srebrnej szybki rozumiem, czasami sie pobijemy, ale nic takiego, szybko sie godzimy.
P.J.E.C.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No ba, rozpoznaję już ze słuchu trzy kawałki z ostatniej płyty więc jeszcze trochę i będę.pisał.tylko.z.kropkami.między.słowami ;)maciek z klanu pisze:przecie aspfalt juz jest prawie die hardem :D wiec nieznane wyroki boskie
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Ile Ty w ogóle masz lat? :)GrzesiekP pisze:A ja się do końca do Revenge przekonać nie mogę..
-
Ja to w ogóle Revenge jeszcze nawet nie słyszałem...
- metalized
- weteran forumowych bitew
Robiąc.trójczłonowe.zdania. Bo.to.wygodneAlsvartr pisze:No ba, rozpoznaję już ze słuchu trzy kawałki z ostatniej płyty więc jeszcze trochę i będę.pisał.tylko.z.kropkami.między.słowami ;)maciek z klanu pisze:przecie aspfalt juz jest prawie die hardem :D wiec nieznane wyroki boskie
P.J.E.C.
A.NIEKTÓRZY NAWET JESZCZE NIE RUCHALI.TAKIE JEST ŻYCIE.est pisze:Ja to w ogóle Revenge jeszcze nawet nie słyszałem...
-
Maria nie opieraj się o tego capslocka jak piszesz;)
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Zapewne za mało ;)Maria Konopnicka pisze:Ile Ty w ogóle masz lat? :)GrzesiekP pisze:A ja się do końca do Revenge przekonać nie mogę..
-
tak. i mało czystych wokali. zaorać.maciek z klanu pisze:REVENGE jest hujowy, malo melodyjny.
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- Lykantrop
Hype się za duży na nich robi, nawet Alsvatr polubił Revenge. W takim razie odwołuję swoje zdanie, Revenge wcale nie nagrał żadnej płyty roku.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- choronzon14
- postuje jak opętany!
tak, jeszcze do tego koszulki jakieś wypuścili, czyli ktoś inny śmie ich słuchać. Koniec z andergrandem, ergo, komercja.
I will burn alright
- Góral
- w mackach Zła
Płyta roku, ale w pewnym sensie bardzo szkodliwa, bo ten nagły hype faktycznie dość dziwny.Lykantrop pisze:Hype się za duży na nich robi, nawet Alsvatr polubił Revenge. W takim razie odwołuję swoje zdanie, Revenge wcale nie nagrał żadnej płyty roku.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Lykantrop
A mnie nie dziwi zupełnie, taki "Parasite Gallows" wpada w ucho nawet kobiecie, która na codzień woli Fields of the Nephilim i Sisters of Mercy. Znak czasów, w drugiej połowie lat 90 i w ogóle czasach boomu na wampirellę i rzewny black metal przyznawanie się do słuchania Blasphemy było nie lada ekstrawagancją. Teraz sinusoidalnie jest całkowita pierestrojka pojęć i wartości. Właściwie to nawet się cieszę, że gotycka pretensjonalność i frajerstwo ustąpiło miejsca tym wartościom, które są bardziej twarzowe w metalu :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95