MEDICO PESTE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: MEDICO PESTE
bardzo spełniła ale 10/10 to dosyć śmiała ocena ;)Drone pisze:I znów płyta nie spełniła oczekiwań wytwórni :)Sova pisze:http://chaosvault.com/recenzje/medico-p ... ascinatio/
10/10 grubo ;)
sam bym tyle nie dał
- Drone
Oczywiście żartuję, sam bym jej dał 7,5/10. Biorąc pod uwagę, że "Salvation" to 9/10, a "Fas" to 9,5/10, to jest to wysoka ocena ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
wiem, że żartujesz, zwłaszcza że Barathrum - Infernal to 9/10 ;)
- COFFIN
Jeśli chodzi o PL, to może i też byłbym skłonny oscylować koło siódemki - jeśli by brać ogól, to już niekoniecznie.Drone pisze:Oczywiście żartuję, sam bym jej dał 7,5/10. Biorąc pod uwagę, że "Salvation" to 9/10, a "Fas" to 9,5/10, to jest to wysoka ocena ;)
'Come the Blessed Madness'
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Block69
- zahartowany metalizator
NO !Sova pisze:2013 to ... (bla bla bla) ... oby duzo czasu na winylowo/kasetowe zaległości...
PENIS METAL
- Tzargath
- świeżak
- Kontakt:
:D Dobre Bardzo chętnie poczytam. I nawet lekcje odrobię. Zwłasza w towarzystwie takiej wybitnej intelektualistki;)Maria Konopnicka pisze:jakiej? do książek, lekcje odrabiać a nie na forach pisać ! :)Tzargath pisze: - masowy pomór uwczesnej populacji
"Mróz czyści powietrze, które staje się tak czytelne,
że aż kłuje w oczy. Nad ciemnym zakończeniem
horyzontu nieco sprany błękit, linia lasu prowadzi
do linii tego, co utrzymuje w nas równy rytm."
Ekstremizm w obronie wolności nie jest złem, umiarkowanie w obronie sprawiedliwości nie jest cnotą.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na początku było ojeju,
potem tryt,
później zaskoczyło.
Dobry krążek, faktycznie rośnie z każdym przesłuchaniem, ale żółta kartka dla zespołu/huuukacza za brak tekstów w całości :(
Teraz sobie trochę od niego przerwy zrobime i zobaczyme jak będzie bujać za jakiś czas.
potem tryt,
później zaskoczyło.
Dobry krążek, faktycznie rośnie z każdym przesłuchaniem, ale żółta kartka dla zespołu/huuukacza za brak tekstów w całości :(
Teraz sobie trochę od niego przerwy zrobime i zobaczyme jak będzie bujać za jakiś czas.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Eh, chciałem se zrobić przerwę od tego krążka, ale nie dałem rady. NIECH TO MÓWI SAMO ZA SIEBIE!
Sowuś :-*
Sowuś :-*
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Duban
- weteran forumowych bitew
Przyznam się bez bicia, że na dzień dobry nie zaskoczyło. Ale po kilku przesłuchaniach mogę powiedzieć, że wkręca się coraz bardziej!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Nie mogę się jakoś do końca przekonać do nowego materiału. Dalej o wiele większe wrażenie robi Graviora Manent
- manieczki
Daj mu szanse :)
- nicram
Długo czekała płyta aż przyjdzie jej kolej do odsłuchu. Jak już przyszła, to nie chce nigdzie wyjść, a już na pewno nie z odtwarzacza. Zajebisty materiał. Dobre wokale, dobre melodie, zła atmosfera ;-). Zaskoczyło mnie, że brak jest tutaj bezmyślnego napierdolu, a wszystko kręci się raczej wokół średnich temp. Moim zdaniem najlepszy black z Polszy. Przebili Furię.
all the monsters will break your heart
- Block69
- zahartowany metalizator
W takim razie to musiał być twój pierwszy kontakt z MP.nicram pisze:Zaskoczyło mnie, że brak jest tutaj bezmyślnego napierdolu
PENIS METAL
- maciek z klanu
Foxhound pisze:Nie mogę się jakoś do końca przekonać do nowego materiału. Dalej o wiele większe wrażenie robi Graviora Manent
pełna zgoda. co nie zmienia faktu, że debiut jest bardzo wysoko jak dla mnie :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
debiut > demo
- trzeci
- zaczyna szaleć
-
- postuje jak opętany!
E tam, są zupełnie inne od siebie, ale równie dobre.manieczki pisze:debiut > demo
Na debiucie dużo się dzieje, przez co album z każdym kolejnym przesłuchaniem zyskuje. Tuż po premierze postawiłbym go obok debiutu Svartidauði, ale teraz wiem, że jest co najmniej o klasę lepszy.
Demo natomiast ma kapitalny piwniczny, syfiasty klimat, którego brakuje mi na pełniaku. Zdecydowanie mój nr 1 jeśli chodzi o demówki z PL
-
- zaczyna szaleć
Od kilku dni zastanawiam się nad nierównością, w której stawia się debiut oraz demo i prawdę powiedziawszy - mam z tym spory problem (tak jakby takie porównania miały jakiekolwiek znaczenie, ale pal licho).
Zrobiłem sobie przerwę i niezobowiązujący, powrotny odsłuch (debiutu) wszedł mi do tego stopnia, że pojebane walczyki i schizofreniczne wyjce nucą mi się w każdej wolnej chwili. Nadal nie sądzę, żeby to była jakaś wielka rewelacja, ale mam ochotę na jeszcze. Demo zaskoczyło mocno od pierwszego odsłuchu i nie dało się człowiekowi pozbierać, "א: Tremendum et Fascinatio" rozsiało morowe powietrze i czyrak przybierał kolejne stadia. Zakładam czarny wór na głowę, płyta już czeka na dobranocny odsłuch. Napierdolę się zapachem bookletu jak cygan klejem.
Zrobiłem sobie przerwę i niezobowiązujący, powrotny odsłuch (debiutu) wszedł mi do tego stopnia, że pojebane walczyki i schizofreniczne wyjce nucą mi się w każdej wolnej chwili. Nadal nie sądzę, żeby to była jakaś wielka rewelacja, ale mam ochotę na jeszcze. Demo zaskoczyło mocno od pierwszego odsłuchu i nie dało się człowiekowi pozbierać, "א: Tremendum et Fascinatio" rozsiało morowe powietrze i czyrak przybierał kolejne stadia. Zakładam czarny wór na głowę, płyta już czeka na dobranocny odsłuch. Napierdolę się zapachem bookletu jak cygan klejem.
Tytułowy najlepszy, poza tym otwieracz i "I Wither Without Your Grace" bardzo bolą w neurony.trzeci pisze:jeno tytulowy fajny, reszta bezbarwna