INCANTATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: INCANTATION
A to wyszła już?
Nie, tak pierdolicie...
Zobaczymy, ostatnia wieka to "Diabolical..." John jest dobrym frontmanem, ale zawsze czegoś na tych albumach pod jego kierownictwem brakuje. Jadu może...
Niemniej jednak, to i tak pewnie będzie jedna z lepszych rzeczy, które to w metalu się ukażą.
Nie, tak pierdolicie...
Zobaczymy, ostatnia wieka to "Diabolical..." John jest dobrym frontmanem, ale zawsze czegoś na tych albumach pod jego kierownictwem brakuje. Jadu może...
Niemniej jednak, to i tak pewnie będzie jedna z lepszych rzeczy, które to w metalu się ukażą.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zobaczymy jaka będzie odpowiedź Immolation. Szkoda, że jeszcze nie w tym roku.
-
- mistrz forumowej ceremonii
:DNasum pisze:Szkoda, że jeszcze nie w tym roku.
A tak się poczepiam trochę z rana.
Przesłuchałem raz z mp3 i czekam na oryginała, ale rewolucji raczej nie będzie.
- Harlequin
Po kilku odsłuchach zaczynam twierdzić, że nowa płyta jest bardzo dobra, mocno nawiązująca muzycznie do "Infernam storm" i własnie obok niej bym postawił "vanquish...". Sterylne brzmienie mi nie przeszkadza, bo generalnie pomysły są z bardzo wysokiej półki, może nawet i lepsze niż na "Infernal...". może bym wywalił 1-2 numery, żeby łyknąć płytkę "na jedno posiedzenie" (na moje ucho jest troche za długa) ale chyba tylko w tym celu.
-
- maciek z klanu
u blackcompa taniej o złotówke
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Boże! Gdzieś ty się nie mył - w agonii za 44 zeta
http://www.agoniarecords.com/index.php? ... le&id=3254
... tylko nie wyjeżdżać mi tu z tym, że trzeba długo czekać - to AGONIA i nazwa zobowiązuje - w agonii czekaj chuju na płyty ! ;)
http://www.agoniarecords.com/index.php? ... le&id=3254
... tylko nie wyjeżdżać mi tu z tym, że trzeba długo czekać - to AGONIA i nazwa zobowiązuje - w agonii czekaj chuju na płyty ! ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
W każdym razie najważniejsze że płyta jest już dostępna i każdy może się w nia zaopatrzyć - co bardziej rozrzutni mogą przepłacić 5 złotych i mieć płytę za dwa dni lub prędzej, inni zaoszczędzą ale poczekają dłużej.
-
-
- rasowy masterfulowicz
Alex Bouks pisze:And last year we were inspired to do so, and still are as we are working on the next one now.
I AM MORBID
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
doskonała ta nowa płyta, leży mi od początku do końca, nie mam zastrzeżeń. na Johna McEntee można w ciemno stawiać duże pieniądze, nie zawodzi.
Trocki gdzie to Black Sabbath? chyba raczej Goreaphobia, zwłaszcza ostatnia i to w początkowych odsłuchach. nawiasem mówiąc byłem ciekaw studyjnego udziału Alexa Bouksa. wyszło rewelacyjnie
Trocki gdzie to Black Sabbath? chyba raczej Goreaphobia, zwłaszcza ostatnia i to w początkowych odsłuchach. nawiasem mówiąc byłem ciekaw studyjnego udziału Alexa Bouksa. wyszło rewelacyjnie
-
O, głos rozsądku. Incantation wyraźnie odżyło. Do każdego z ostatnich 4 albumów miałem jakieś "ale", a tu po prostu nie mam pytań. Wszystko mi pasuje.Bonny pisze:doskonała ta nowa płyta, leży mi od początku do końca, nie mam zastrzeżeń. na Johna McEntee można w ciemno stawiać duże pieniądze, nie zawodzi.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Melepeta
- w mackach Zła
- Harlequin
A ja uczciwie musze powiedziec, że nowa płytka coraz bardziej zyskuje w moich oczach i na ten moment ustępuje tylko "diabolical...". Ma fajnego nerwa ten materiał :)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Dobra płyta, ale do żadnej z pierwszych czterech nie ma startu.Harlequin pisze:A ja uczciwie musze powiedziec, że nowa płytka coraz bardziej zyskuje w moich oczach i na ten moment ustępuje tylko "diabolical...".
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Harlequin
pewnie jak mi emocje opadną to dojde do podobnych wniosków, choć akurat do trójki to w ogóle nie wracam.Nerwowy pisze:Dobra płyta, ale do żadnej z pierwszych czterech nie ma startu.Harlequin pisze:A ja uczciwie musze powiedziec, że nowa płytka coraz bardziej zyskuje w moich oczach i na ten moment ustępuje tylko "diabolical...".
-
W niektórych momentach zajeżdża mi ta płyta hipisem.
- empir
- zahartowany metalizator
dobrze że nie pankiem ;)
a poważnie, bardzo dobra płyta
może trasa w przyszłym roku?
a poważnie, bardzo dobra płyta
może trasa w przyszłym roku?
- Morph
- Kontakt:
Mogliby znowu na BA zagrać, cudowny występ.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- jaszyn
- postuje jak opętany!
tylko tym razem mogliby w nocy