HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: HATE
Cóż mogę dodać... po chudych latach Hate powraca w wyśmienitej formie. Czuć, że Adam dźwignął się z zapaści i wysmażył wespół z kolektywem warszawskim wyśmienity krążek, zwiastowany rozpiżdżającym na atomy "Alchemy of Blood". Tak jak po ostatnim albumie zarzucałem Adamowi megalomanię i schizofrenię zarazem (bo sam już chyba nie wiedział czy jest Adam Nergal czy Adam First Sinner), tak teraz... nie ma słów, żeby opisać wspaniałość tego utworu. Obok takich dóbr narodowych jak Vader, Behemoth i Massive Music Managament możemy już śmiało postawić dywizję Pierwszego Grzesznika na podium.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
O kurwa, ale ktoś doskonale w opisie akucji podsumował ostatnie dokonania Hate :D
http://allegro.pl/hate-anaclasis-stan-i ... 13633.html
"Wybitny metal."
a trochę dalej
"Jedynym mankamentem są ryski na plastikowym opakowaniu."
Szkoda, że przy okazji Anaclasis, ale poza tym wszystko się zgadza.Nowy kawałek może być, ale jakby nie był też nic by się nie stało.
http://allegro.pl/hate-anaclasis-stan-i ... 13633.html
"Wybitny metal."
a trochę dalej
"Jedynym mankamentem są ryski na plastikowym opakowaniu."
Szkoda, że przy okazji Anaclasis, ale poza tym wszystko się zgadza.Nowy kawałek może być, ale jakby nie był też nic by się nie stało.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Adrian696
wczesniej zapierdolili z Behemotha sceniczny wyglad, tym razem - przynajmnije ten jeden kawałek - to juz zrzynka na całego - struktura utworu, brzmienie, nawet wokale tak bardzo Nergalowskie - ze az smutno sie tego słucha - jak dodam do tego okładke, która wyglada jak niezaakceptowany projekt do Demigod - to wyglada na jakis makabryczny zart lub problemy osobosciowe
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
hate? CO TO ZA GOWNO?, kto tego kurwa słucha? chyba tylko jakies wyskrobane zjeby, 12 000 tys fanów na facebooku, 12 000 tys zjebow CHUJ W DUPE KAZDEMU KOMU SIE TO PODOBA, CHUJ WAM KURWY W DUPE, A NAJWIEKSZY CHUJ AUTOROM, ale dla nich to normaaa, ojciec ich w dupe popierdala po pijakuuu, z kumplami pedaalami
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ten jak się przejął jakby mu matkę krawężnikiem zabili
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
cytat z kapitana bomby
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ale pasuje idealnie.Paysage d'Hiver pisze:cytat z kapitana bomby
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
non plus ultraLykantrop pisze:Cóż mogę dodać... po chudych latach Hate powraca w wyśmienitej formie. Czuć, że Adam dźwignął się z zapaści i wysmażył wespół z kolektywem warszawskim wyśmienity krążek, zwiastowany rozpiżdżającym na atomy "Alchemy of Blood". Tak jak po ostatnim albumie zarzucałem Adamowi megalomanię i schizofrenię zarazem (bo sam już chyba nie wiedział czy jest Adam Nergal czy Adam First Sinner), tak teraz... nie ma słów, żeby opisać wspaniałość tego utworu. Obok takich dóbr narodowych jak Vader, Behemoth i Massive Music Managament możemy już śmiało postawić dywizję Pierwszego Grzesznika na podium.
Coś tam było! Człowiek!
- ultravox
Nie jest zły ten numer. Są jakieś echa "Anaclasis", ale też próby poszerzenia formuły. Słychać trochę Behemoth (głównie w partiach wokalnych, podobnie jak na poprzedniej płycie), trochę Gojira, ale nie przeszkadza mi to. Tylko brzmienie średnio mi leży. Ciekaw jestem jak wypadnie całość, na razie jestem raczej na tak.