Jedna z ciekawszych polskich płyt ostatnich lat. Ale metaluchy oczywiście nie ogarniają.Nerwowy pisze:trzeci Massemord to najlepszy Massemord
MASSEMORD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: MASSEMORD
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No, trójeczka Massemord, "Halny" i płyta nagrana wespół z Havokiem to zdecydowanie najmocniejsze strony tego LTWB. Jeszcze nie słyszałem w całości nowego CSSABA, ale jest spora szansa...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
plus miljartLykantrop pisze:No, trójeczka Massemord, "Halny" i płyta nagrana wespół z Havokiem to zdecydowanie najmocniejsze strony tego LTWB.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Castor
- weteran forumowych bitew
Wcale się nie mażę. MasseMord to przede wszystkim 1 i 2, a Furia to 1 i 2 no i Płoń.Nerwowy pisze:Przestań się mazać, trzeci Massemord to najlepszy Massemord tak jak trzecia Furia to najlepsza Furia. ;)
po 20 minutach słuchania w kółko tego samego rzeczywiście wymiękam :)yossarian84 pisze:Jedna z ciekawszych polskich płyt ostatnich lat. Ale metaluchy oczywiście nie ogarniają.Nerwowy pisze:trzeci Massemord to najlepszy Massemord
Halny jest cienki, Płoń bije go na głowę.Lykantrop pisze:"Halny" i płyta nagrana wespół z Havokiem to zdecydowanie najmocniejsze strony tego LTWB. Jeszcze nie słyszałem w całości nowego CSSABA, ale jest spora szansa...
Tu się zgodzę ciekawa pozycja, podobnie jak Morowe.Lykantrop pisze:... i płyta nagrana wespół z Havokiem to zdecydowanie najmocniejsze strony tego LTWB.

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No rozumiem, też na początku wymiękłem. W tę plyte trzeba się wkręcić, skupić się na tym transie. Wtedy niszczy suty.Castor pisze: po 20 minutach słuchania w kółko tego samego rzeczywiście wymiękam :)
.
- Sybir
Re: Odp: MASSEMORD
Castor, co Ty wypisujesz? :O
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
- Sybir
Re: Odp: MASSEMORD
No ba! :D Swoją drogą, składna samokrytyka :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
new massemord album entitled 'a life-giving power of devastation' shall be released on 1st April 2k13.
Grrrówno!
-
- rozkręca się
kurwa, ale to jest dobry utwor....uwielbiam taki blackmanieczki pisze:http://night-of-the-world.org/
Było linkowane? (UWAGA, ściszyć dźwięk, bo chłopaky chcieli chyba psikusa zrobić i od razu napierdala ostro głośnością!!!)
- Kosturr
- zaczyna szaleć
kto wydaje?Plasfodeur pisze:new massemord album entitled 'a life-giving power of devastation' shall be released on 1st April 2k13.
-
- Kosturr
- zaczyna szaleć
tak mi się wydawało, ale nie byłem pewny, dzięki wielkie!Plasfodeur pisze:Pagan
MasseMord się opóźni? Na stronie Pagan trochę brakuje informacji na ten temat...
-
- Block69
- zahartowany metalizator
Właśnie miałem pisać, że wygląda to jak św Mikołaj po wpierdolu na przystanku Chebzie Pętla na Rudzie Śląskiej :)
PENIS METAL
-
- dr Kill
- postuje jak opętany!
A słuchali już?
http://www.musickmagazine.pl/material,m ... n,687.html
Po pierwszym odsłuchu interesujące, chociaż brzmienie trochę mi średnio leży.
- trzeci
- zaczyna szaleć
tez tak czasem macie, ze po przeczytaniu tytulow kawalkow, odechciewa wam sie przesluchac dziewiczo plyte?
fuck you buddy
- Mental
GrzesiekP pisze:A słuchali już?
zieeeeeeeeeeeew...
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- trzeci
- zaczyna szaleć
dla wszechspolecznego obowiazku - zmusilem sie. jakie to jest biedne i nijakie.trzeci pisze:tez tak czasem macie, ze po przeczytaniu tytulow kawalkow, odechciewa wam sie przesluchac dziewiczo plyte?
fuck you buddy