Oki-to sprawdź to dokładnie-to była setlista z tej właśnie trasy-możliwe, że w Katowicach z pewnych względów ją po prostu skrocili!!!:-)))Nasum pisze:Death in another way pisze:Setlista Deicide byla wtedy taka
When Satan Rules His World
Bastard of Christ
Blame It on God
Lunatic of God's Creation
Dead but Dreaming
Serpents of the Light
They Are the Children of the Underworld
Slave to the Cross
Deicide
This Is Hell We're In
I Am No One
Oblivious to Evil
Once Upon the Cross
Father Baker's
Sacrificial Suicide
Dead by Dawn
Coś mie się zdaje że Nie grali wtedy This is hell We're in i I am no one. Sprawdzę jeszcze, bo gdzieś tą setlistę mam, mogę się mylić, ale jestem prawie przekonany że tych utworów nie było.
KREATOR, MORBID ANGEL, NILE, FUELED BY FIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: KREATOR, MORBID ANGEL, NILE, FUELED BY FIRE
-
Spoko-nikt nie jest nieomylny!!!:-)))Castor pisze:upss.. przepraszam. Nazwa topicu mnie zmyliła ;)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Death in another way pisze: Oki-to sprawdź to dokładnie-to była setlista z tej właśnie trasy-możliwe, że w Katowicach z pewnych względów ją po prostu skrocili!!!:-)))
Zagrali Behind the light thou shall rise i najprawdopodobniej Trick of betrayed. Reszta setlisty się zgadza.
-
Oki-dzięki za korektę!!!:-)))Nasum pisze:Death in another way pisze: Oki-to sprawdź to dokładnie-to była setlista z tej właśnie trasy-możliwe, że w Katowicach z pewnych względów ją po prostu skrocili!!!:-)))
Zagrali Behind the light thou shall rise i najprawdopodobniej Trick of betrayed. Reszta setlisty się zgadza.
-
Sakis mi odpisał-nie pamięta dokładnie tej setlisty, jak wróci do domu dokładnie ją sprawdzi i mi ją poda!:-)
-
Jedna ważna rzecz z tej trasy-po koncercie w Progresji zespoły dojechały do Mińska o drugiej w nocy, koncert rozpoczął się o trzeciej, było na nim 1200 osób wg relacji Andrieja!!!:-))) Tym razem zagrali w normalnym klubie, a nie w cyrku, jak to było w październiku 1999-go roku podczas koncertu Cannibal Corpse, Dark Funeral i Infernal Majesty!!!:-)))
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chodzi o koncert Morbidów? Tzn, Fueled by fire zaczął grać o trzeciej nad ranem??? Czyli Morbid wchodził na scenę coś koło 6???
-
Fueled By Fire zaczął grać o 3 w nocy!:-) Mieli szczęście, że i tak dojechali tam tam szybko, bo teraz na samej granicy staliby minimum 39 godzin, czyli ponad 3 doby i całą trasę strzeliłby...!!!:-(((Nasum pisze:Chodzi o koncert Morbidów? Tzn, Fueled by fire zaczął grać o trzeciej nad ranem??? Czyli Morbid wchodził na scenę coś koło 6???
Ostatnio zmieniony 14-12-2012, 15:12 przez Death in another way, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gunther mi odpisal: niestety nie pamięta co dokladnie zagrali w Katowicach, nie przechowuje też w domu informacji na ten temat; przypuszcza, że zagrali to co na oficjalnej koncertów bez kawałków z "Dim Carcosa" oraz jeszcze z czymś z "Fatherland", którą właśnie promowali!!!:-))) Jest natomiast inna świetna informacja od Niego; jutro zagrają na Eindhoven Metal Meeting, a to oznacza,
że wrócili po kilkuletniej przerwie po wydaniu "Rubicon" do grania koncertów, a to ZNAKOMITA WIADOMOŚĆ jak dla mnie!!!:-)))
że wrócili po kilkuletniej przerwie po wydaniu "Rubicon" do grania koncertów, a to ZNAKOMITA WIADOMOŚĆ jak dla mnie!!!:-)))
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
bylo by swietnie gdyby zagralli na BA, bo na polski koncert to w ogole nie licze patrzac na ich chec do ruszania dupy na wieksze trasy.
Guilty of being right
-
Może zagrają; zapytałem Gunthera o możliwość zagrania koncertu w Polsce-zobaczymy co odpisze!!!:-)))
- empir
- zahartowany metalizator
pewnie odpisze: jasne, chętnie jeśli się znajdzie jakiś organizator i nas zaprosi ;)
- Silent_Sea
ktoś się dzisiaj pytał i palił do biznesu koncertowego - to może być dobry debiut i proponuję : Ancient Rites + Mgła + jakiś lokalny rozgrzewacz ( może być Furia ;) gig oczywiście w Progresji ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
Gunther napisał mi, że zagranie koncertu (ów) w Polsce byłoby interesujące w przyszłości, teraz przygotowują się/koncentrują
na nowym albumie. Dodali do swojego aktualnego setu koncertowego utwór "Land of Frost" z debiutanckiego albumu, jako odę do starych czasów (dni).
Moim zdaniem to znakomite wieści!!!:-)))
na nowym albumie. Dodali do swojego aktualnego setu koncertowego utwór "Land of Frost" z debiutanckiego albumu, jako odę do starych czasów (dni).
Moim zdaniem to znakomite wieści!!!:-)))
- empir
- zahartowany metalizator
ty tylko bdb wieści dostarczasz tu nam ;)
-
Staram się, poza tym jestem zawsze pozytywnie i optymistycznie nastawiony do życia...!!!:-)))empir pisze:ty tylko bdb wieści dostarczasz tu nam ;)
- Kingu
Reportaż z koncertu :)
-
- rozkręca się
Beka jak chuj a gosc od I'M MORBID w 6'41" to ja :D :D :DKingu pisze:Reportaż z koncertu :)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
był bodaj boże Azarath