GHOST - Swe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GHOST - Swe
no trudno go inaczej od lat traktować. Mercyful Fate ostatni album na poważnie nagrało w końcu 28 lat temu :D
- vicek
- zahartowany metalizator
ja jebe
- Maleficio
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Fajnie, chociaż coś długo trwa to wszystko.GHOST is putting the finishing touches its next studio album, due out in 2013 on Loma Vista Recordings, the new record label founded by Tom Whalley in partnership with Republic Records, a division of Universal Music Group. Papa and his Nameless Ghouls have summoned Nashville-based Grammy Award-winning Nick Raskulinecz (DEATH ANGEL, DEFTONES, FOO FIGHTERS, RUSH) to produce this offering.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Sypnęło niusami:
Już te trzy świeczki brzmią ciekawie :) Fajny pomysł na premierę nowego kawałka.Mysterious Swedish buzz band GHOST is promising a "special offering" to those who sign up online with their e-mail addresses this Saturday beginning at 10 p.m. local time CET. By placing your cursor over candles that appear on the SecularHaze.com web site, you can hear one isolated instrumental track of what appears to be a new GHOST song. Every few hours, a new candle will appear, thus giving the listener a chance to hear another instrument as part of the mix. It is expected that the complete song will make its online debut tomorrow night.
-
- postuje jak opętany!
Co wejdę w jakiś temat to trafiam na jakiś idiotyzm Trotzkiego - chyba mam zły dzień :)twoja_stara_trotzky pisze:no trudno go inaczej od lat traktować. Mercyful Fate ostatni album na poważnie nagrało w końcu 28 lat temu :D
- Maleficio
- Kontakt:
Re: Odp: GHOST - Swe
Ja serio na nic z metalu tak nie czekam jak na nowego Ghost. No może na nowe Cultes
- Zenek
Nie, To Trocki ma całe lata złe, zły gotyk boli całe życie. ;)Maria Konopnicka pisze:Co wejdę w jakiś temat to trafiam na jakiś idiotyzm Trotzkiego - chyba mam zły dzień :)twoja_stara_trotzky pisze:no trudno go inaczej od lat traktować. Mercyful Fate ostatni album na poważnie nagrało w końcu 28 lat temu :D

- Adrian696
o co wy startujecie do Trocaka - przeciez ma racje
Mercyful Fate ostatni album na powaznie nagrało w 1984 roku, a King Diamond w 1990 roku - potem po reaktywacji, zaczeło sie odcinanie kuponików i ciagniecie dwóch srok za ogon, co skutkuje albumami dobrymi lub przecietnymi, po 1990 roku juz nigdy nie zblizył sie do poziomu z lat 80 - koniec kropka
to pisałem ja, wyznawca Króla, bezgranicznie kochajacy jego muzyke
Mercyful Fate ostatni album na powaznie nagrało w 1984 roku, a King Diamond w 1990 roku - potem po reaktywacji, zaczeło sie odcinanie kuponików i ciagniecie dwóch srok za ogon, co skutkuje albumami dobrymi lub przecietnymi, po 1990 roku juz nigdy nie zblizył sie do poziomu z lat 80 - koniec kropka
to pisałem ja, wyznawca Króla, bezgranicznie kochajacy jego muzyke
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- ultravox
Ja tam wszystko do "Into the Unknown" włącznie bardzo sobie cenię, a "In the Shadows" i "Time" postawiłbym chyba na równi z pierwszymi dwiema. Ale w pewnym sensie się zgodze, nie jest to już muzyka "na poważnie" w takim sensie jak ich pierwsze dokonania.
-
Time i Into The Unknown są doskonałe, w życiu bym nie powiedział, ze to odcinanie kuponów.
- TORTURER
- w mackach Zła
Wlasnie.Szczegolnie "Time" to zajebista plyta,jesli nie najlepsza od czasu dwóch pierwszych.
Death Dwells in Love
- twoja_stara_trotzky
ja lubię wszystkie płyty MF, ale na poważnie to skończyli grać w latach 80. Później to już był komiks. Trzeba być debilem, aby twierdzić, że cała ta późniejsza otoczka na płytach z lat 90 była POWAŻNA. to tylko konwencja.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Konwencja, nie konwencja. Poważnie, niepoważnie. Czy ma to jakieś znaczenie kiedy płyty wydawane pod tymi szyldami były nadal na bardzo wysokim lub co najmniej wysokim poziomie?
W tym tez tkwi słabość bohaterów tego tematu. Otoczka mi się nawet podoba, na koncercie szczególnie fajnie to wyglądało, ale te wioskowe potupańce mnie odpychają.
W tym tez tkwi słabość bohaterów tego tematu. Otoczka mi się nawet podoba, na koncercie szczególnie fajnie to wyglądało, ale te wioskowe potupańce mnie odpychają.
- Bezdech
Przynajmniej są szczerzy w tym, co robią.Swedish buzz band
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
-
- postuje jak opętany!
całość na jutube
http://www.youtube.com/watch?v=TN2GCjPh0Hw
http://www.youtube.com/watch?v=TN2GCjPh0Hw
Hjertet mitt slår i mørket
- BadBlood
Można już posłuchać nowego kawałka: http://musickmagazine.pl/material,nowy- ... i,214.html
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!