PUNK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PUNK
ja się nie wypieram tego, co mówiłem i pisałem, nie jestem Marianem :D
- twoja_stara_trotzky
w sumie to nawet zabawne, że banda gości, którzy non stop wypierają się swoich sądów sprzed lat, łapie za słówko gościa, który nigdy nie zaprzecza, że poznawanie muzyki jest dojrzewaniem i nie buduje sobie fałszywych autobiografii muzycznych :D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
oj tam trochę pozartowac można:). ja tam się niczego nie wypieram, mimo, ze grzechem jest poznanie autopsy po 1995 roku (w moim wypadku 2007 :DDD).twoja_stara_trotzky pisze:w sumie to nawet zabawne, że banda gości, którzy non stop wypierają się swoich sądów sprzed lat, łapie za słówko gościa, który nigdy nie zaprzecza, że poznawanie muzyki jest dojrzewaniem i nie buduje sobie fałszywych autobiografii muzycznych :D
this is a land of wolves now
Pewnie dlatego, że Ty cholernie poważnie podchodzisz do tych internetowych wynurzeń :) To tak szczerze - kiedy doceniłeś punka? Kiedy poznałeś klasykę tego gatunku? :)twoja_stara_trotzky pisze:w sumie to nawet zabawne, że banda gości, którzy non stop wypierają się swoich sądów sprzed lat, łapie za słówko gościa, który nigdy nie zaprzecza, że poznawanie muzyki jest dojrzewaniem i nie buduje sobie fałszywych autobiografii muzycznych :D
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Posty postami, ale datę zapamiętać. No coś wielkopomnego musiało się zdażyć. Jeden z TYCH momentów historii.Tarpaulin pisze:Jak mozna zapamiętać czyjeś posty sprzed prawie dziesieciu lat?kampeki pisze:13.12.2003. Trotzky pamiętamy :D
Szacun :D
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
Trudno by było żeby każdy znał wszystko od zawsze - na tym forum to tylko Trotzky pozuje na taką osobę, dlatego zabawnie jest jak się okazuje, że całkiem niedawno odkrył punka a wypowiada się o nim jakby w wieku przedszkolnym przechadzał się po ulicach z irokezem i agrafką w uchu.Riven pisze: oj tam trochę pozartowac można:). ja tam się niczego nie wypieram, mimo, ze grzechem jest poznanie autopsy po 1995 roku (w moim wypadku 2007 :DDD).
Ja dopiero na tym forum poznałem Current 93, Death in June, Kraftwerk (jeden utwór wcześniej tylko znałem), Roxy Music, Van der Graaf Generator, Atomic Rooster i wiele, wiele innych...Ba, dopiero będąc na tym forum doceniłem The Beatles i The Rolling Stones, których wcześniej znałem pojedyncze kawałki puszczane w radiach. A ostatnio zakupiłem sobie dwie płyty Public Enemy i zaczynam doceniać ich nie tylko za " Bring the Noise" :)
Każdy czegoś się uczy i wciąż poznaje coś nowego. No poza Trotzkim, z którego postów wynika, że wszystko zna od zawsze... :)
- kampeki
- postuje jak opętany!
Gdyby ironia szła ulicą i przyjebałaby wam z buta to też byście nie zauważyli. Jeden trotz zaczaił żart...Tarpaulin pisze:Jak mozna zapamiętać czyjeś posty sprzed prawie dziesieciu lat?kampeki pisze:13.12.2003. Trotzky pamiętamy :D
Szacun :D
Ostatnio zmieniony 16-12-2012, 00:12 przez kampeki, łącznie zmieniany 2 razy.
Za młody jesteś na Heroda!
- twoja_stara_trotzky
podziwiam twoje poczucie humoru, marian.