WANT LIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: WANT LIST
Kupie CD
Death In June-The Guilty Have No Pride
Death In June-Burial
Death In June-The Guilty Have No Pride
Death In June-Burial
-
- rozkręca się
kupię LPs
Gridlink - Amber Gray/Orphan
Today Is The Day - Kiss The Pig
Gridlink - Amber Gray/Orphan
Today Is The Day - Kiss The Pig
HAEMORRHAGE - Emetic Cult i Anatomical Inferno
Tylko CD, nie zależy mi na pierwszych wydaniach. Najchętniej odkupię od kogoś licencje z CD-Maximum za psie pieniądze :)
Tylko CD, nie zależy mi na pierwszych wydaniach. Najchętniej odkupię od kogoś licencje z CD-Maximum za psie pieniądze :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardzo dobre pozycje;-) Tak a propo, to kiedy się przekonałeś do tej kapeli, bo wcześniej to chyba było nie po drodze z ich twórczością?
Przekonałem się w okolicach wydania "Grume", a jak wyszedł "Anatomical Inferno" to nawet kasetę sobie kupiłem. Po prostu jakoś tak wyszło, że mimo sporej sympatii jaka darzę ten zespół nie śledziłem zbyt uważnie ich kariery i jakoś żaden CD nie wpadł mi na półkę. Kilku dni temu poczułem jednak potrzebę posiadania ich regularnych CD, która po zakupie reedki "Grume" się nasiliła :) Generalnie ja lubię takie granie, nie wiem czemu tak mało płyt z taką muzyka mam na półce :)Nasum pisze:Bardzo dobre pozycje;-) Tak a propo, to kiedy się przekonałeś do tej kapeli, bo wcześniej to chyba było nie po drodze z ich twórczością?
-
Emetic Cult znajdziesz w Fan.pl, Anatomical .. zresztą też, cena jednak jest spora bo krzyczą za to 6 dych. O dwa złote taniej Anatomical... znajdziesz w takt 24. Nie wiem jak z dostępnością tych materiałów, więc popytaj.
-
Poza tym w SMG masz ich kilka pozycji, polecam Hematology, fajna kompilacja ich splitów, epek i wszelkiej drobnicy, takie Haemorrhage w pigułce. Jak coś zakupisz to podziel się wrażeniami w temacie o tej załodze, rozruszamy trochę ten topic;-)
-
- rozkręca się
Bolt Thrower na LP jakies sklepy w Polandzie?
- Góral
- w mackach Zła
Hate Forest: "Battlefields", "Purity" i "Sorrow" gdzieś dostanę za normalne pieniądze czyt. 30-40 zł/sztuka ?
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Debiut D666 nabędę.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Sprawdzaj allegro,nie mam jeszcze Battlefields, ale reszte kupiłem poniżej 30zł.Góral pisze:Hate Forest: "Battlefields", "Purity" i "Sorrow" gdzieś dostanę za normalne pieniądze czyt. 30-40 zł/sztuka ?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Discogs.Góral pisze:Hate Forest: "Battlefields", "Purity" i "Sorrow" gdzieś dostanę za normalne pieniądze czyt. 30-40 zł/sztuka ?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
Dochodzi IGNIVOMOUS Death Transmutation - jakby ktoś miał info/offer, gdyż jak zwykle zaspałem.Sybir pisze:Do listy poszukiwanych dorzucam debiut Karnarium.Sybir pisze:Jedynka Execration, jedynka Diskord - anyone? ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Drugie cd bestial warlust.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sybir
O, i jakby ktoś miał jeszcze Koldbrann na opych, to niech da znać :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
Dwójkę masz w Agonii, jedynka była jakiś czas temu w WHP, ale wyszła.
'Come the Blessed Madness'
- Lykantrop
Poszukuję na gwałt Sadness "Ames..." w winylowym wydaniu die hard z Iron Tyrant. Jakby komuś się znudziło posiadanie, wiedział gdzie można to jeszcze dorwać to byłbym wdzięczny. Przespałem premierę i teraz pluję sobie w brodę :(
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- BC/AD
- zaczyna szaleć
w pagan jest winylowe wydanie z iron tyrant ,ale nie wersja die hard
- Lykantrop
Dzięki za info, ale jednak w tym konkretnym przypadku zależy mi tylko na wersji umieraj ciężko.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
czym w tym wypadku różni się Die od standardowego wydania ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.