Co najwyżej dobre i tylko tyle. Ich najsłabsze.Drone pisze:O rany, jakie dobre to ostatnie THE BLACK KEYS. A po narzekaniach na masterfulu, to nawet nie sprawdziłem tej płyty aż do teraz :)Skaut pisze:Btw, wrzuciłem do "muzyka+obraz" teledysk z poprzedniej płyty The Black Keys.
POSTAWA ROSZCZENIOWA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
- Skaut
Melodyjny? Ja tam w Craft ostatnim jakoś wiele melodii nie słyszę, że wspomnę chociaż o takim "Leaving the Corporal Shade", no ale jak takie zwolenia chcesz, to sobie Aosoth - III zbadaj, albo Clandestine Blaze - Falling Monuments.Self pisze:To i ja posępię. Jakiś lekko melodyjny zamulony black w średnich tempach pokroju ostatniego Craft bym sobie zapuścił. Jakieś propozycje?
Ostatnią Mgłę już słyszałes? ;]
Coś tam było! Człowiek!
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: POSTAWA ROSZCZENIOWA
No racja, Mgwah mi z głowy wypadła, słuchałem z raz czy dwa. Te pozostałe może sprawdzę, ale to nie dziś raczej. A w Void trochę tych melodii jest gdzieniegdzie, już nie przesadzaj.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
nie rozumiem :DSelf pisze:No racja, Mgwah mi z głowy wypadła, słuchałem z raz czy dwa.
- Self
- rasowy masterfulowicz
:D no tak serio to po prostu mi pały to nie robi specjalnie. Ot, poprawna płyta i tyle. Wolę Void. ;)Scaarph pisze:nie rozumiem :DSelf pisze:No racja, Mgwah mi z głowy wypadła, słuchałem z raz czy dwa.
- Only_True_Believers
Szukam jakiegoś super szybkiego death/thrash'u.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Góral
- w mackach Zła
Massacra z Francji.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- ultravox
Może SADUS "Chemical Exposure" albo AGRESSOR - "Neverending Destiny" ?
-
Heretyk
Reign in Blood
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
jw. + "Sarcófago "INRI", SadX, Sauron "Thrash Assault"Only_True_Believers pisze:Szukam jakiegoś super szybkiego death/thrash'u.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
"Darkness descends", chyba najlepsza płyta na styku tych gatunków.Only_True_Believers pisze:Szukam jakiegoś super szybkiego death/thrash'u.
this is a land of wolves now
- Only_True_Believers
no dobra, poszło pare linków, ale to wszystko jest stare, a coś bardziej po 2000 roku? moze bardziej techniczne?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
a Vomitor?
- Only_True_Believers
nie lubie,
- Lykantrop
No pasuje jak chuj do tagów wyżej podanych przez OtB :DGenocide_Command pisze:a Vomitor?
Od siebie polecam Deceased, Sadus, polski Merciless Death, Possessed, Agressor, Gangrena, "In Cold Blood" Malevolent Creation, Exhorder, Pestilence "Consuming...", Solstice, Vio-lence, Demolition Hammer...
Ostatnio zmieniony 26-12-2012, 12:31 przez Lykantrop, łącznie zmieniany 1 raz.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt:
Origin, Dying Fetus
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Only_True_Believers
tagi to: death, thrash, moze być i black, szybkie, nowoczesne brzmienie, i z zacieciem technicznym, jak będzie jeszcze w kosmicznym klimacie to juz w ogóle malina, odkryłem wczoraj dokładnie taką genialną kapele, która mysle, że narobi tu zamieszania, ale narobiła mi strasznego apetytu na takie granie.
Ostatnio zmieniony 26-12-2012, 12:34 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Szybki death/thrash. :PLykantrop pisze:No pasuje jak chuj do tagów wyżej podanych przez OtB :DGenocide_Command pisze:a Vomitor?
Od siebie polecam Deceased, Sadus, polski Merciless Death, Possessed, Agressor, Gangrena, "In Cold Blood" malevolent Creation, Exhorder, Pestilence "Consuming...", Solstice, Vio-lence, Demolition Hammer...
- ultravox
ABSU - Tara, MERCILESS - Merciless.Only_True_Believers pisze:a coś bardziej po 2000 roku? moze bardziej techniczne?
Jeszcze STARGAZER możesz sprawdzić, choć tego thrashu to tam aż tak dużo nie ma. ;)Only_True_Believers pisze:taki to: death, thrash, moze być i black, szybkie, nowoczesne brzmienie, i z zacieciem technicznym, jak będzie jeszcze w kosmicznym klimacie to juz w ogóle malina, odkryłem wczoraj dokładnie taką genialną kapele, która mysle, że narobi tu zamieszania, ale narobiła mi strasznego apetytu na takie granie.