THE CHASM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: THE CHASM
Nie znam ani sekundy muzyki tego zespołu, ale nie wiem czy byłbym w stanie słuchać "na powaznie" czegokolwiek nagranego w Meksyku. Ándele arriba :D
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Adrian696
- zahartowany metalizator
kapele z Meksyku masa OK
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Jesli strawisz duzo pitolenia, z ktorego niewiele wynika to jak najbardziej warto. Slabe to strasznieSybir pisze:To jak to jest z The Chasm? Warto się zapoznać, czy jednak łże-kult i popkowicka cepelia?
- boroowa
- weteran forumowych bitew
zaraz wpadnie do ciebie ekipa z BRUJERIA z posiłkami z RAVAGER / DEMONIZED / HACAVITZ / BLOOD REAPING i zrobi ci z dupy jesień średniowieczaAlsvartr pisze:nie wiem czy byłbym w stanie słuchać "na powaznie" czegokolwiek nagranego w Meksyku. Ándele arriba :D
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Oraz SARGATANAS i THE LIGHT OF THE DARK naturlich.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
i zapomniane MORTUARY, które przy okazji wypusciło nowa Epke
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
nie wiem czy byłbym w stanie słuchać NA POWAŻNIE co drugiej popłuczyny wychodzącej z naszego kraju. z jakiej przyczyny meksykanie mieliby grać gorszy metal od polaków - abstrahując, że jest lepszy ;)) gadałeś zkiedy z jakimś obcokrajowcem, jak komediowy fonetycznie jest dla niego nasz język? ;)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Spoko, niech jeszcze zabiorą ze soba kolegów z Wenezueli, Kolumbii, Chile czy z innej strony świata Singapuru czy Sri Lanki, bo tamtych brudasów też nie jestem w stanie strawić ;)boroowa pisze: zaraz wpadnie do ciebie ekipa z BRUJERIA z posiłkami z RAVAGER / DEMONIZED / HACAVITZ / BLOOD REAPING i zrobi ci z dupy jesień średniowiecza
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Adrian696
w sumie to z Wenezueli znam tylko jedna kapele i faktycznie dosc srednia, z reszty krajów znam kapele co niszcza obiekty
- Drone
THE CHASM jest doskonałe od początku do końca. To są te melodie i nie należy ich się lękać.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sybir
Drone, Twój głos w dyskusji zaważył na mojej decyzji o darowaniu sobie przygody pt. The Chasm, przynajmniej na jakiś czas ;)
Dobra, może sobie posłucham za miesiąc-dwa :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Adrian696
chociaz Ty go nie dissuj ;)Sybir pisze:Drone, Twój głos w dyskusji zaważył na mojej decyzji o darowaniu sobie przygody pt. The Chasm, przynajmniej na jakiś czas ;)
- Drone
- Sybir
Ale to nie diss, tylko stwierdzenie faktu, że nasze - Drone'a i mój - gusty są nie do końca kompatybilne, że pozwolę sobie na ten rozbudowany eufemizm ;)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
Mimo efektu odwrotnego do zamierzonego (jak sądzę)?Drone pisze:Cieszę się, że jestem czytany :)
- Drone
Przypominam, że na forum staram się być tubą GUSTU OBIEKTYWNEGO. Moje osobiste upodobania nie mają żadnego znaczenia.
-
a na czym zwykle polega atencjusz?Sybir pisze:Mimo efektu odwrotnego do zamierzonego (jak sądzę)?Drone pisze:Cieszę się, że jestem czytany :)
swoja drogą Drone reprezentuje współczesny design celebryty: nieważne co, ważne by mówili dużo, więcej, jak najwięcej. kariera robi się sama ;)
- Sybir
Drone, Ty to wszędzie się z tymi mrzonkami wciśniesz.Drone pisze:Przypominam, że na forum staram się być tubą GUSTU OBIEKTYWNEGO.
edit:
I dlatego z mojej strony eot, dftt :Dbyrgh pisze:swoja drogą Drone reprezentuje współczesny design celebryty: nieważne co, ważne by mówili dużo, więcej, jak najwięcej. kariera robi się sama ;)
- Drone
Preferuję jednak obrót świeżymi warzywami. Mrożenie to ostateczność.Sybir pisze:Drone, Ty to wszędzie się z tymi mrożonkami wciśniesz.