I to właśnie jest zajebiste, jeszcze dodałbym do tego te wszystkie doskonałe melodie nie mające nic wspólnego z jakimkolwiek pedalstwem. Kapel napierdalających na maxa mamy tysiące, natomiast grających tak (i na takim poziomie) jak D666 zapewne ledwie kilka. Nie za bardzo też rozumiem stwierdzenie, że jakiś zespół coś "powinien". Grają tak, a nie inaczej i jeśli komuś ten styl nie pasuje, zawsze może powiedzieć - nara, szukam czegoś innego.Gore_Obsessed pisze:Brakuje mi tutaj ROZPIERDOLU!!!! Nie przyjmuję do wiadomości, że stawiają na bogactwo aranżacyjne, epickość, itp. Ta kapela przede wszystkim POWINNA grzać ile wlezie
DESTRÖYER 666
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DESTROYER 666
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Re: DESTRÖYER 666
liczę na trochę więcej bestialstwa aniżeli na ostatniej płcie, chociaż akurat o poziom tej kapeli jestem spokojny
In a world of compromise...some don't
- Lykantrop
Epickość na "Terror Abraxas" uważam za wręcz idealnie wyważoną. Równie dobrze udało się utrzymać poziom nakurwiozy i Bathory/ Manilla Road pasaży chyba tylko Mayhemic Truth.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Ja tam jestem pewien, że oni napierdalali by też w dla siebie tylko właściwy sposób.Heretyk pisze:Kapel napierdalających na maxa mamy tysiące, natomiast grających tak (i na takim poziomie) jak D666 zapewne ledwie kilka.
Swoje wiem. Ta kapela POWINNA nakurwiać ile wlezie, jak w "Hail to destruction", tak samo jak na przykład MEGADETH POWINIEN krzesać thrashowe iskry, jak na "Rust in peace", a SADISTIK EXEKUTION POWINIEN nagrać trzecią część "FUKK", albo drugą "K.A.O.S." (ewentualnie "Fukking Kaos"). Tak to po prostu widzę i chuj. Byłoby lepiej o wiele.Heretyk pisze:Nie za bardzo też rozumiem stwierdzenie, że jakiś zespół coś "powinien". Grają tak, a nie inaczej i jeśli komuś ten styl nie pasuje, zawsze może powiedzieć - nara, szukam czegoś innego.
Łapię się bez przerwy na tym, że jak już wrzucę na ruszt jakąś propozycję D666 (z wyjątkiem pierwszego mini) to cały czas czekam na właściwe uderzenie. Jak na "Vengeance War 'Till Death" czy "Nuctemeron Descent", żeby nie przywoływać innych oczywistych tytułów. Wiem, że ta kapela zrobiłoby to na zajebistym poziomie, ale cóż...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Morph
- Kontakt:
We Are K.A.O.S. Magus, Fukk You IIGore_Obsessed pisze: SADISTIK EXEKUTION POWINIEN nagrać trzecią część "FUKK", albo drugą "K.A.O.S." (ewentualnie "Fukking Kaos").
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
też uważam, że powinni grać brutalniej ale itak ich uwielbiam.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
Jak prezentują się reedki CD 'Cold Steel...' i 'Phoenix Rising'? Oprócz nowej oprawy (i bonusa na 'Cold Steel') coś jeszcze zmieniono?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
mam te redki, przyzwoite, gustowne i nic wiecej, bez wodotrysków.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
Dzięki. Możesz wrzucić jakieś fotki?
- Dragazes
- w mackach Zła
A jak brzmienie? Niby są to remastery, ale czytałem że nie słychać różnicy.Only_True_Believers pisze:mam te redki, przyzwoite, gustowne i nic wiecej, bez wodotrysków.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
posłuchajta lepiej Denouncement Pyre
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Lykantrop
Nonsens. Samą EPą "Violence is the prince of the world" Destroyer 666 niszczy (masło maślane...) jakikolwiek przejaw życia DP i jeszcze kilkunastu innych oldskulowców, którzy napocili się nad wydawaniem mniej lub bardziej użytecznych matexów z ostatnich nastu lat.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
Z calym szacunkiem dla Denoucement Pyre, ale DESTROYER 666 to bogowie.black_lava pisze:posłuchajta lepiej Denouncement Pyre
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Też bez ślepego fanatyzmu, po "Terror Abraxas" obniżyli loty. Generalnie w ich przypadku to wygląda tak: Destroyer 666 na EPach >> Destroyer 666 na pełnogrających (z wyjątkiem debiutu i "Cold Steel")
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
E tam, takiemu "Phoenix Rising" też niczego nie brakuje. Jak dla mnie to królują Cold Steel i Phoenix właśnie, zaraz za nimi Unchain the Wolves i Terror Abraxas, resztę materiału stawiam mniej więcej na równi na trzecim miejscu. Nawet "Defiance" mnie niszczy takimi ciosami, jak Blood for Blood czy potęży A Stand Defiant.
- BC/AD
- zaczyna szaleć
ciekawe czy wydadzą jeszcze coś nowego i jak będzie się to prezentowało. jak wiadomo Schrapnel odszedł z zespołu.
- Nerwowy
Cold Steel... najlepsze jednak. Idealny balans między epickimi melodiami a nakurwem, precyzją a barbarzyństwem.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- postuje jak opętany!
'Defiance' to znakomity album, hit za hitem. Zresztą jak dla mnie to żadnej ich płycie niczego nie brakuje.martyrdoom pisze:E tam, takiemu "Phoenix Rising" też niczego nie brakuje. Jak dla mnie to królują Cold Steel i Phoenix właśnie, zaraz za nimi Unchain the Wolves i Terror Abraxas, resztę materiału stawiam mniej więcej na równi na trzecim miejscu. Nawet "Defiance" mnie niszczy takimi ciosami, jak Blood for Blood czy potęży A Stand Defiant.
No już chyba od 2011 r. było mówione, że pracują nad nówką. Tyle, że tradycyjnie się wszystko opóźnia. Ot taka kangurza natura... A Shrapnela szkoda, ale nowy gitarnik to też zdolny artycha.BC/AD pisze:ciekawe czy wydadzą jeszcze coś nowego i jak będzie się to prezentowało. jak wiadomo Schrapnel odszedł z zespołu.
- BC/AD
- zaczyna szaleć
Wiem, czekam na tę płytę. Mam nadzieję, że nie będzie trzeba jeszcze czekać 2-3 lat.
A Schrapnel dołączył do Nocturnal Graves, ponoć nowa płyta ma być w tym roku - na nią też czekam.
A Schrapnel dołączył do Nocturnal Graves, ponoć nowa płyta ma być w tym roku - na nią też czekam.