VED BUENS ENDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: VED BUENS ENDE
Mylisz sie, byly Tiziana, Antoinete i jej brat oraz Steven O'Malley z Sun0)) A na przeciwko ich biura w Hadleigh mieszkal nie kto inny jak Danni Filth. :)
- Maleficio
- Kontakt:
Nie wiem, nigdy nie sie nie interesowalem:) Moge sie jej zapytac... bo tam jeszcze jakis kontakt urywkowy mam z nia. Chociaz ostatnio wyjechala do Australii mieszkac i pracowac jako instruktor jogi. :)beastov23 pisze:Można gdzieś obejrzeć?Maleficio pisze:Najpierw pojechała do Grenlandii kręcić filmy dokumentalne o morsach
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Maleficio piszę się Lądek Zdrój !!!Maleficio pisze:spotkałem ją kiedyś w Londku na koncercie Bal-Saggoth i Cradle of Filth.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Przecież nie napisałem, że wiem, tylko, że Wardzał tak przedrukował. Inna sprawa, że jakby przykładowo, pracował z nimi tylko Danni, to na jedno by wyszło.Maleficio pisze:Mylisz sie, byly Tiziana, Antoinete i jej brat oraz Steven O'Malley z Sun0)) A na przeciwko ich biura w Hadleigh mieszkal nie kto inny jak Danni Filth. :)535 pisze:Co do Misanthropy, to z cytowanego przeze mnie wywiadu, wynika, że tam były same baby.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Sugerujesz, że Danni Filth pójdzie, czy może już poszedł w ślady Keitha Caputo? Danuta Filth?! W sumie nie zdziwiłbym się...
This is where everything goes backwards.
- Maleficio
- Kontakt:
Oj dobra, no już nie nie dąsaj. :) A Tiziana na początku używała pseudo Diamanda, ale jak słusznie Trocki zauważył, ludzie mysleli, ze ta Diamanda to tamta Diamanda i przestała.535 pisze:Przecież nie napisałem, że wiem, tylko , że Wardzał tak przedrukował. Inna sprawa, że jakby przykładowo, pracował z nimi tylko Danni, to na jedno by wyszło.Maleficio pisze:Mylisz sie, byly Tiziana, Antoinete i jej brat oraz Steven O'Malley z Sun0)) A na przeciwko ich biura w Hadleigh mieszkal nie kto inny jak Danni Filth. :)535 pisze:Co do Misanthropy, to z cytowanego przeze mnie wywiadu, wynika, że tam były same baby.
Ja TEGO nie powiedziałem, ja nic nie wiem, zarobiony jestem...Knokkelmann pisze:Sugerujesz, że Danni Filth pójdzie, czy może już poszedł w ślady Keitha Caputo? Danuta Filth?! W sumie nie zdziwiłbym się...535 pisze:Inna sprawa, że jakby przykładowo, pracował z nimi tylko Danni, to na jedno by wyszło.
Tak sobie pomyślałem, że tak tu cicho o TYM zespole, a przecież to VOIVOD, black metalu. Nawet pierwsza dwudziestka znawców tego stylu, mimo, iż harda i krzykliwa, nie kwapi się do powiedzenia choć słowa w tym temacie. Zapraszam do miłej i (tradycyjnie) kulturalnej dyskusji.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Hmm... ale o czym by tu jeszcze popisać. Jebło to jebło, po chuj drążyć temat? :)
A tak swoją drogą, dobrego typa tam wrzuciłeś. Czral pisał już o gołębiach, łabędziach i pawiach, więc może by tak zmajstrował tekst o pingwinach...

A tak swoją drogą, dobrego typa tam wrzuciłeś. Czral pisał już o gołębiach, łabędziach i pawiach, więc może by tak zmajstrował tekst o pingwinach...

This is where everything goes backwards.
- hcpig
No i co, ile można piedolić w kółko to samo, dla mnie akurat WiW to jedna z płyt życia i żaden Virus tego nie zmieni ale nie latam i nie trąbie o tym na prawo i lewo, nagrali monument w '95 i sie rozpiźli, nic ciekawego do dziś nie wyszło pod tym szyldem i koniec tematu a nie takie sztuczne bicie piany na forume. VBE - over. Deal with it.535 pisze:Tak sobie pomyślałem, że tak tu cicho o TYM zespole, a przecież to VOIVOD, black metalu.
Yare Yare Daze
Co to się stało? Problemiki? Frustracje? Virus jest doskonały i żadne bicie piany tego nie zmieni. Powtarzać to należy, bo ten zespół na to zasługuje.
- hcpig
To się stało że dopiero teraz przeczytałem te ejakulacje. Proszę na przyszłość nie obspermiać tego zespołu bo się będę bał nośnik do odtwarzacza włożyć.
Yare Yare Daze
Proszę się do mnie nie przypierdalać. Będę robił to na co mam ochotę.
Ale ta muzyka zasługuje na to żeby o niej pisać, wspominać i dyskutować tak samo jak można pisać sobie o zajebistości prostackiej solówki w "Freezing Moon" albo jarać się momentem, w którym Cockturno Nulto wykrzykuje by our Dark Satanic Blasphemy i riffie, który po nim następuje. Życie :)hcpig pisze:No i co, ile można piedolić w kółko to samo, dla mnie akurat WiW to jedna z płyt życia i żaden Virus tego nie zmieni ale nie latam i nie trąbie o tym na prawo i lewo, nagrali monument w '95 i sie rozpiźli, nic ciekawego do dziś nie wyszło pod tym szyldem i koniec tematu a nie takie sztuczne bicie piany na forume. VBE - over. Deal with it.535 pisze:Tak sobie pomyślałem, że tak tu cicho o TYM zespole, a przecież to VOIVOD, black metalu.
- hcpig
Jakby ode mnie zależało to VBE dostałoby Grammy i Nobla ale takie puste bicie piany nic nie wnosi ba, może nawet zniechęca innych słuchaczy.
Yare Yare Daze
@hcpig
Ja pierdolę. Następny płaczek. Włącz sobie "ignora", jeżeli masz tak wątłą konstrukcję psychiczną, względnie poszukaj jakiegoś psychoterapeuty. Straszne musi być życie pod presją.
Ja pierdolę. Następny płaczek. Włącz sobie "ignora", jeżeli masz tak wątłą konstrukcję psychiczną, względnie poszukaj jakiegoś psychoterapeuty. Straszne musi być życie pod presją.
A tak swoja drogą to 535 zrobił właśnie coś bardzo pożytecznego - jutro czeka mnie jakieś 16 godzin podróży i właśnie myślałem co tu sobie jeszcze zgrać na drogę. No i proszę :)