Sylwester
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Sylwester
bambosz co tak wczesnie, gosci pozatruwales potrawami i impreza skonczyla sie salmonella na pogotowiu?!:D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Atreju
- postuje jak opętany!
Łonet podał, że gwiazdor grajewski - Tomasz Niecik spędzał sylwestra z polonistką w łóżku. Też mi coś. Co innego z katechetką...
- manieczki
Ciekawe co robią teraz goście z Crionics...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
zbierają na Covana
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
- manieczki
To ty w kebabowni pracujesz?:D
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Najlepszym bardzo dobrym kolegom z najlepszego bardzo dobrego forum - napierdalać aż do śmierci! Bez nas ten świat byłby gorszy!
-
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
:DDDDLykantrop pisze:zbierają na Covana
łeb se w zaspę wsadź!
-
- zahartowany metalizator
nie znam się na miseczkach, ale tak na oko to na rozmiar G :Dmanieczki pisze:Katarzyna na jaki format się kończy jpg czy png, bdb kolego?!!!:-)
- metalized
- weteran forumowych bitew
Literki uciekajo, ech te sylwestry- miseczki rozmiar jpg to juz nie przelewki, panowie na 3 , 4- ( krzyczane wojskowym bełkotowrzaskiem )- ZAZDROŚĆ włącz!
Fajnie spać mi się chce ale jakos żyje ide zaraz pracować, cny sylwester był haha. Praca Czyni Wolnym- z przemęczenia
Fajnie spać mi się chce ale jakos żyje ide zaraz pracować, cny sylwester był haha. Praca Czyni Wolnym- z przemęczenia
P.J.E.C.
- Riven
- Kontakt:
weź kurwa wypierdalajbyrgh pisze:Szczęśliwego Nowego Roku, Dżentelmens (& Lejdis - jeśli tylko jakieś tutaj są)
pozdrowienia
:-D
this is a land of wolves now
- empir
eh, na szczęście byłem na imprezie gdzie tv był zgaszony więc nie musiałem tej noworocznej szopki oglądaćTokarz pisze:oglądam własnie TV2 śpiewa szpak/zbok i do tego kawałek niemena, piłem do tej pory grzańca ale muszę flaszkę otworzyć izapodać 50 albo spać iść .....
-
- mistrz forumowej ceremonii
"Nowy rok--teraz jest akceptowane czas na swoje regularne roczne naprawę uchwały. W przyszłym tygodniu można rozpocząć nawierzchni piekło z nimi jak zwykle."
Mark Bing Twain;)
A tutaj oryginał
"New Year's Day--Now is the accepted time to make your regular annual good resolutions. Next week you can begin paving hell with them as usual."
P.s. dobra zabawa z tymi tlumaczeniami na pejsie :D
Mark Bing Twain;)
A tutaj oryginał
"New Year's Day--Now is the accepted time to make your regular annual good resolutions. Next week you can begin paving hell with them as usual."
P.s. dobra zabawa z tymi tlumaczeniami na pejsie :D
Noc w górskiej chacie w otoczeniu najlepszych ludzi tego świata w liczbie siedmiu oraz arsenału kolegi. Dodatkowo dorobiłem się dwóch piór jastrzębia. Doskonały wieczór, milordzie!
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
trochę mnie ominęło widzę, ale pozdrawiam wszystkich bedb i przesympatycznychc KOlegów :D
gram tylko w jedną !manieczki pisze:w jakom
....już chyba od 20 lat :))
Wydaje mi się, że jednak mówił: "Aby nam się dzieci nie czepiały rakiet" :)Sgt. Barnes pisze: Krótko pisząc - zdrowotności na bogatości. I jak mawiał A'Tomek - "żeby dzieci się nam rakiet nie czepiały."
Hehehe! Kurwa ! Pamiętałem dobrze:

- Sgt. Barnes
Gratuluje pamięci, ja w sumie nie dosłownie przytaczałem, to raczej luźna interpretacja ;-)
Ale też byłem blisko, tym bardziej, że tomik "Tytus Dziennikarzem" czytałem chyba jeszcze w latach 90. :-)
Ale też byłem blisko, tym bardziej, że tomik "Tytus Dziennikarzem" czytałem chyba jeszcze w latach 90. :-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.