Sylwester
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: Sylwester
Sylwester był bdb - łącznie 11 osób u mnie na domówce, zero zniszczeń, za to pokaźne zaplecze ku otworzeniu punktu skupu butelek.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja już zaczynam przygotowania do sylwestra 2014/2015, topczipsy kupione, draże kokosowe i cola original też!!!:-)))
Teraz przez kolejne pół roku zastanawiani esię co wybrać:
z jedynką
z dwójką
czy z polsatem!!!:-)))
z jedynką
z dwójką
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Biały
- w mackach Zła
podstawa, ale dodałbym do tego zestawu 0,5/0,7l jakiegoś alkoholu :)manieczki pisze: topczipsy kupione, draże kokosowe i cola original też!!!:-)))
-
manieczki pisze:Ja już zaczynam przygotowania do sylwestra 2014/2015, topczipsy kupione, draże kokosowe i cola original też!!!:-)))
z jedynką
z dwójką
myślałem że teraz przez kolejne pół roku będziesz oszczędzać na kupno alkoholu skoro zakąski już masz
- manieczki
loża wi aj pi na kanapie zarezerwowana, dylemat pozostaje tvp1 czy polsat :|
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
no smyki,
sylwester w tym roku z masterfulem. postanowione, bede trollowal sam siebie, przelogowywal sie na dziesiatki nickow i odpisywal sam sobie a co!!!:-)))
mizantrop i nyhylysta
sylwester w tym roku z masterfulem. postanowione, bede trollowal sam siebie, przelogowywal sie na dziesiatki nickow i odpisywal sam sobie a co!!!:-)))
mizantrop i nyhylysta
-
Wstrząsające wyznanie. Dobrze ze w sylwestra będę pił na jakiejs imprezie.
- Triceratops
Ja tradycyjnie z moim ulubionym walem z koldry. Troche malomowny i wodke rozlewa ale ogolnie klawy gosc.
woodpecker from space
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Skoro rozlewa wódkę, to musisz uważać - inaczej będzie zamiana ról.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- TheDude
Jak nie wypali z żadnym melanżem to nie ma strachu. PS3 super slim zakupione + boderlands 1 & 2 + fallout 3 i jest very nice :)
- uglak
mnie od paru lat coraz mniej sie chce na te sylwestry wybierac. gdyby nie to ze lepsza polowa chce wychodzic to bym sobie kupil tronik, duzego dzina (czy innego czarodzieja) i pochlanial horrory klasy Z do ...poki nie zrobie sie senny
Guilty of being right
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Sylwester to najbardziej przereklamowana impreza w roku, na szczęście moja lepsza połówka ostatnimi czasy nie chce telepać sie na żadne imprezy więc jest git. Dobra flaszka, dobre żarcie i więcej kasy w portfelu na płyty w Nowym Roku - ceny za "zabawy" sylwestrowe to jakaś paranoja.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- megawat
- weteran forumowych bitew
W tym roku impreza u Gochy albo u Tomaszka, albo u mnie, jak u mnie to wpadać. Będzieta oknami wyłazić jak ostatnim razem.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Sybir
Zazdroszczę - ja akurat, miast gnuśnie marnotrawić czas w domowych pieleszach, będę na jakiejś domówce w lasach Pom... pod Warszawą. Nic mi nie wiadomo, czy tamtejsze bory zwierza są pełne (choć raz małżonka pacnęła dzika, wracając z pracy) - w każdym razie, tak czy siak, drużyna może mieć problemy z utrzymaniem na nogach.Silent_Sea pisze:Sylwester to najbardziej przereklamowana impreza w roku, na szczęście moja lepsza połówka ostatnimi czasy nie chce telepać sie na żadne imprezy więc jest git. Dobra flaszka, dobre żarcie i więcej kasy w portfelu na płyty w Nowym Roku - ceny za "zabawy" sylwestrowe to jakaś paranoja.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Hehe, jak ja dobrze kolegę rozumiem. Też nie lubię tego owczego pędu związanego z przymusem najebania się akurat tego dnia...uglak pisze:mnie od paru lat coraz mniej sie chce na te sylwestry wybierac. gdyby nie to ze lepsza polowa chce wychodzic to bym sobie kupil tronik, duzego dzina (czy innego czarodzieja) i pochlanial horrory klasy Z do ...poki nie zrobie sie senny
The madness and the damage done.
-
W sumie dzień jak każdy inny, u mnie to dobra zaprawa przed imprezami w styczniu. W mojej ekipie z która trzymam i imprezuję od dobrych nastu lat urodziny łącznie ze mną ma jeszcze 7 osób. Wychodzi na to, że styczeń na bank nie jest miesiącem trzeźwości.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Też należę do tej grupy "miłośników sylwestrowego szaleństwa" ;)Kurt pisze:Hehe, jak ja dobrze kolegę rozumiem. Też nie lubię tego owczego pędu związanego z przymusem najebania się akurat tego dnia...uglak pisze:mnie od paru lat coraz mniej sie chce na te sylwestry wybierac. gdyby nie to ze lepsza polowa chce wychodzic to bym sobie kupil tronik, duzego dzina (czy innego czarodzieja) i pochlanial horrory klasy Z do ...poki nie zrobie sie senny
- manieczki
czyli co
widzimy sie na forume
widzimy sie na forume
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
JASNE!!!.... jak nam baby pozwolą:(
- manieczki
baby to klopoty, zapamietajcie to sobie