MASTIPHAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MASTIPHAL
a kto to ten Flauros i ten Infernal War?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- empir
- zahartowany metalizator
- Maleficio
- Kontakt:
- Tymothy
- postuje jak opętany!
- Najprzewielebniejszy
prawda, wleciał 1 uchem, wyleciał 2.
- Adrian696
w sumie po tym jednym kawalku na MySpace nie chcialo mi sie sluchac calosci ;) podejrzewałem ze bedzie to płyta z cyklu, szkoda prądu zeby krasc...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Tego się spodziewałem, z drugiej strony jakoś ten pompowany balon pod tytułem MASTIPHAL przeleciał obok mnie i nawet za bardzo nie interesuje mnie kiedy "zleci" by go posłuchać.Tymothy pisze:Słuchał, imo nic ciekawego.
Premiera z AZARATH chyba jeszcze bardziej przyćmi ten album. :)
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Nowy Matpihal nie ma startu do nowego Azarath. Katowiczanie przy Inferno & Co. wypadają bardzo bidnie, panie szanowny.Ihasan pisze:Premiera z AZARATH chyba jeszcze bardziej przyćmi ten album. :)
Mastiphal, to taki nijaki black/death obecnie. Jak słusznie zauważył Analny, jednym uchem wpada drugim wypada. Takie bezpłciowe granie, czasami na dodatek strasznie wymuszone w moim odczuciu.
Hello darkness, my old friend
- Maleficio
- Kontakt:
Bo jedyny słuszny Mastiphal zostanie na zawsze ten z trójmiasta:)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Dlatego się śmieję, że Bart powinien premierę Mastiphal zrobić w innym czasie, bo będzie ona "niezauważalna" jak w tym samym czasie wystrzeli jeszcze z AZARATH, który spodziewam się z miejsca zdeklasuje większość nowości jakie się do tej pory ukazały. :)Tymothy pisze:Nowy Matpihal nie ma startu do nowego Azarath. Katowiczanie przy Inferno & Co. wypadają bardzo bidnie, panie szanowny.Ihasan pisze:Premiera z AZARATH chyba jeszcze bardziej przyćmi ten album. :)
Mastiphal, to taki nijaki black/death obecnie. Jak słusznie zauważył Analny, jednym uchem wpada drugim wypada. Takie bezpłciowe granie, czasami na dodatek strasznie wymuszone w moim odczuciu.
A jeszcze dochodzi VOIDHANGER i SEAGULLS ... uuuu ... ciężka sprawa dla Mastiphal. :)
btw. Conflagrator, a Wy kiedy macie premierę VOIDHANGER? Jest jakaś data już?
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Trzeba było bardziej się postarać, a nie na kulcie nazwy cisnąć się z powrotem :)
Hello darkness, my old friend
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no i zakupiłem i nie żałuję!
... bardzo dobry powrót!! a MASTIPHAL obok ostatniego AZARATH to jak na razie najczęściej słuchana przeze mnie płyta w ostatnich dwóch tygodniach. Mam nadzieję, że Flauros i sp-ka da sobie na dłużej spokój z Darzamat właśnie na rzecz Mastiphal.
... bardzo dobry powrót!! a MASTIPHAL obok ostatniego AZARATH to jak na razie najczęściej słuchana przeze mnie płyta w ostatnich dwóch tygodniach. Mam nadzieję, że Flauros i sp-ka da sobie na dłużej spokój z Darzamat właśnie na rzecz Mastiphal.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Kupiłem sobie Masz ty fale posłuchalem raz i jakoś nijak nie chce mi się wracac do tego. Moooże jak ogarne wszelakie zaległości, nowości i wznowienia dam szanse ale na razie czeka i kurze zbierac będzie.Jak pisal ktoś tam wcześniej jakies takie nijakie.
P.J.E.C.
- empir
Też mi się podoba. Od kilku dni u mnie tylko mastiphal, azarath, autopsy, no i morbidy ;)
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Dostałem taką wiadomość:
"hey, why is it that nobody in poland seems to know or have that polish pagan folk project entitled "the lord?" also, abyssus and then when they went to thunder to do the split with hatenwar... and why doesnt any label, like eastside reissue that one lone mastiphal tape???"
Może ktoś udzieli temu biedakowi odpowiedzi?
"hey, why is it that nobody in poland seems to know or have that polish pagan folk project entitled "the lord?" also, abyssus and then when they went to thunder to do the split with hatenwar... and why doesnt any label, like eastside reissue that one lone mastiphal tape???"
Może ktoś udzieli temu biedakowi odpowiedzi?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Słuchając drugiego kawałka z majspejsa nie pamiętam, co grali w pierwszym.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Castor
- weteran forumowych bitew
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Sprawdzać ostatni album czy odpuścić?