Nie, szkoda czasu na słuchanie chronologicznie, jak można od razu sięgnąć po to, co najlepsze ;) Ale akurat w przypadku Benediction można jechać od początku - mnie chodziło raczej o samą "regułę" poznawania płyt w kolejności chronologicznej.empir pisze: Że co? Szkoda czasu na Subconscious Terror i The Grand Leveller? Oszalał?
Brutal Assault XVIII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: Brutal Assault XVIII
-
- zaczyna szaleć
Anthrax doszedł. Zajebista sprawa dla starych zgredów takich jak ja. Podobnie jak Entombed i Benediction.
-
- weteran forumowych bitew
To bdb wiadomość-niech jeszcze do Nich wróci Lilker i zagrają materiał wyłącznie z Nim nagrany, czyli najostrzejsze rzeczy jakie Anthrax nagrał wogóle!!!:-)))krzynka_piwa pisze:Anthrax doszedł. Zajebista sprawa dla starych zgredów takich jak ja. Podobnie jak Entombed i Benediction.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Lilker ostatnio coś nie w formie, na gigu BT wyszedł tak przydymiony, że riffy mu się wszystkie myliły :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Może był akurat w chwilowej niedyspozycji: ja chciałbym zobaczyć w jeden wieczór: Anthrax, Brutal Truth i Nuclear Assault z Nim w składach oraz Impetigo i amerykańskie Atrocity!!!:-)))Lykantrop pisze:Lilker ostatnio coś nie w formie, na gigu BT wyszedł tak przydymiony, że riffy mu się wszystkie myliły :)
- empir
ale ja pisząc to co napisałem, pisałem z myślą o Benediction ;)ultravox pisze:Nie, szkoda czasu na słuchanie chronologicznie, jak można od razu sięgnąć po to, co najlepsze ;) Ale akurat w przypadku Benediction można jechać od początku - mnie chodziło raczej o samą "regułę" poznawania płyt w kolejności chronologicznej.empir pisze: Że co? Szkoda czasu na Subconscious Terror i The Grand Leveller? Oszalał?
-
- postuje jak opętany!
Benediction ma dużą szansę na zgarnięcie podium w kategorii najlepszy koncert festu, niezależnie od tego co jeszcze dojdzie. Zajebista ekipa :)
- uglak
- Morph
- Kontakt:
Fajnie i niefajnie jednocześnie.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Lykantrop
Na Impetigo nie ma szans, niestety.Death in another way pisze:Może był akurat w chwilowej niedyspozycji: ja chciałbym zobaczyć w jeden wieczór: Anthrax, Brutal Truth i Nuclear Assault z Nim w składach oraz Impetigo i amerykańskie Atrocity!!!:-)))Lykantrop pisze:Lilker ostatnio coś nie w formie, na gigu BT wyszedł tak przydymiony, że riffy mu się wszystkie myliły :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- YNKE
- w mackach Zła
no Coffins na żywo nareszcie zobaczę, mam nadzieje że zółtki będą walcować towarzystwo o jakiejś normalnej godzinie
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Self
- rasowy masterfulowicz
o kurwa... siostro, basen!uglak pisze:+ COFFINS
W sensie fajnie że Kult Łuny, ale niefajnie, że nie Neuroza?Morph pisze:Fajnie i niefajnie jednocześnie.
- Morph
- Kontakt:
W sensie, że po chuj ten kult luny.
Give birth to something dead
- Self
- rasowy masterfulowicz
No wiadomo, że to nie Neuroza, ale i tak bdb.
-
Jest wielce prawdopodobne, że dokładnie tak będzie-kto Ich widział na żywo na małej scenie na Metalmanii, a także na mini trasie po Polsce we wrześniu 2008-go roku w Wiatraku w Zabrzu i/lub nastepnego dnia w Dekompresji w Łodzi doskonale wie o czym mowa (ja byłem na obu)!!!:-)))neuro pisze:Benediction ma dużą szansę na zgarnięcie podium w kategorii najlepszy koncert festu, niezależnie od tego co jeszcze dojdzie. Zajebista ekipa :)
- Scaarph
już wiem, mariuszu, kim jesteś!!!:-))) poznaliśmy się na brutalu w tym roku pod budą z piwem, byłem w pewnym bdb towarzystwie wyspiarskim!!!:-))) uciekł mi przez ciebie koncert anaal nathrakh pierwszego dnia! piliśmy bardzo wiele nalewek i specyfików innych!!!:-)))
-
Ano widzisz, a ja Anaal Nathrakh tego dnia zobaczyłem!!!:-))) ps. to byl niezły alcoholic terrorism:-)))Scaarph pisze:już wiem, mariuszu, kim jesteś!!!:-))) poznaliśmy się na brutalu w tym roku pod budą z piwem, byłem w pewnym bdb towarzystwie wyspiarskim!!!:-))) uciekł mi przez ciebie koncert anaal nathrakh pierwszego dnia! piliśmy bardzo wiele nalewek i specyfików innych!!!:-)))
-
- w mackach Zła
Nowe zespoły:
HATEBREED, Rotten Sound, Obscura
HATEBREED, Rotten Sound, Obscura
- Bloodcult
a to nie grali na poprzednim ? :D
- Góral
- w mackach Zła
W porównaniu z zeszłorocznym, skład wręcz mierny.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color