SVARTIDAUÐI
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: SVARTIDAUÐI
a mi ten wokal bardzo leży, pasuje do muzyki i nie jest to kolejny, typowy skrzek ani też religijne, natchnione i cierpiętnicze jęczenie dupą.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
może jęczenie dupą nie, ale popiskiwania dymanej przez niedźwiedzia wiewiórki...;-)
all the monsters will break your heart
- manieczki
coz za plyta panie i panie!Coz za namaszczenie!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rasowy masterfulowicz
Wokal oczywiście bardzo dobry, opętańczy nieco i mocno korespondujący z muzyką.
HAILSA!!!!!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, jest w tej płycie coś, czego nie znajduję na rzeszy innych płyt BM wysrywanych ostatnio hurtem.Bambi pisze:Wokal oczywiście bardzo dobry, opętańczy nieco i mocno korespondujący z muzyką.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
O, to, to. A ile było tutaj płaczu, że wokale zjebane...Bambi pisze:Wokal oczywiście bardzo dobry, opętańczy nieco i mocno korespondujący z muzyką.
-
- rasowy masterfulowicz
To jest nihilizm, rezygnacja i rozpacz, zamiast krzyżyków, zeza na zdjęciu i innych liturgiczno-komicznych pierdół.Lykantrop pisze:Tak, jest w tej płycie coś, czego nie znajduję na rzeszy innych płyt BM wysrywanych ostatnio hurtem.Bambi pisze:Wokal oczywiście bardzo dobry, opętańczy nieco i mocno korespondujący z muzyką.
To jest w końcu BLACK METAL!
edit. zapomniałem o desperacji, jeszcze kurwa ta desperacja.
HAILSA!!!!!
-
- weteran forumowych bitew
svartibambi. tak mi się wymyśliło
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- metalized
-
- rasowy masterfulowicz
- Lykantrop
Ostateczny osąd jest taki, że to kapela kolesi, którzy przewałkowali płyty DSO i Kommandant "Stormlegion". Jest nieźle, mimo tych dysonansów typowych dla wiadomo jak bardzo typowego zespołu, coś w tym "Flesh Catedral" urokliwego jest. Niemniej coś ciut zabrakło, żeby pić pianę i otwierać szampana. Nie wiem, może się nie znam, ale wg mnie za mało wygiętych w kosmos pomysłów, a za dużo "rytmiczno - skandowanego" klimatu. Kiedy już się zaczyna fajnie robić to jeb!, muszą wpleść jakiś chwytliwy motyw/ ckliwy pasaż i po zabawie. Rada dla nich - więcej odlotu, mniej Manowar.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Zdecydowanie czołówka tego roku, do wokalu nie mam żadnych uwag, chociaż z początku byłem lekko zaskoczony
In a world of compromise...some don't
- Lykantrop
A mi wokale od razu przypasowały, bez dwóch zdań jedna z najmocniejszych stron tego albumu. Taka wisienka na torcie, której obecność ostatecznie zadecydowała o tym, że nie jest to kolejny zwykły tort urodzinowy, ale dzieło sztuki szefa avignońskiej kuchni (jednak do paryskiej jeszcze temu daleko).
- manieczki
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- metalized
Materiał juz widzialem do koszyka dodan, czekam na wypłate i orderek :P Ale dziekuje za namiary na strone - zawsze sie przyda a nie znalem.manieczki pisze:http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... ssessions/
P.J.E.C.
- COFFIN
- krz63
Takie info dziś dostałem:
Svartidaudi, uosobieniem narkotyków wywołane Black Metal hałas terroru. Jest to próba demo nagrane na trzecim Nidrosian czarna Msza w 2010 roku, teraz dostępny w formacie winylu, wydany w Nidrosian czarnej Mszy IV przez TERRATUR posiadłości.
Svartidaudi, uosobieniem narkotyków wywołane Black Metal hałas terroru. Jest to próba demo nagrane na trzecim Nidrosian czarna Msza w 2010 roku, teraz dostępny w formacie winylu, wydany w Nidrosian czarnej Mszy IV przez TERRATUR posiadłości.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Sova
- rasowy masterfulowicz
heh, od 2/3 dni Svartidaudi sprzedaje się znów bdb, pewnie (oprócz tego że to swietna płyta jest ) dlatego:
SOLD OUT! VOICE 033 - SVARTIDAUDI - Flesh Cathedral CD
SOLD OUT! VOICE 033 - SVARTIDAUDI - Flesh Cathedral CD
- COFFIN
Za jakiś czas będzie, jak z Dodsengel;) Zajebisty materiał.
'Come the Blessed Madness'
- Lykantrop
Na pewno bardziej wart takich horrendalnych cen niż skrajnie przeciętny "Imperator".COFFIN pisze:Za jakiś czas będzie, jak z Dodsengel;) Zajebisty materiał.