Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Rob Oorthuis, CENTURIAN pisze: We keep our deathmetal underproduced. All songs were nailed with conviction, without hesitation. In one take. Guided only by tongues of fire descending upon our heads. Uncorrected. As real as we are not.
Jak dla mnie Centurian ma pierwszeństwo. No, chyba że 28 stycznia Gorguts też ma wyjść :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Czyli jednak to prawda, że 21 nastąpi koniec świata...
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Chyba już jest gwarant na death metalowy album A.D. 2013 r.
Bardzo, ale to bardzo na tak jestem. Świetny numer, ale podobnie jak w przypadku Suffocation ( tylko z zupełnie innych przyczyn) mam nadzieje, że bedzie najsłabszy na płycie ;))
Heretyk pisze:no Immolation wychodzi, więc sprawa jasna.
Z całym szacunkiem dla Immalejszyn, ale ich premiera to był taki gwarant jak monit o kończącej się o lokacie, a powrót Centurian to meteor z nieba. Jak dla mnie Holendrzy i ich "Liber Zax Zax" to naprawdę majstersztyk śmierć metalu.
To powinno być podpisane w następujący sposób, zgodnie z "murzyńską" modą: Morbid Angel feat. Glen Benton. Sprawnie im to idzie, ale gdy mam wybór, wybieram Blessed Are The Sick i Legion.