The Dead Goats Lublin 11.01.2013
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: The Dead Goats Lublin 11.01.2013
Nie jest moim zamiarem rozsiewanie plotek, ale jakiś muzykant ostatniej jesieni zebrał kopniaki za jakiś tekst rzucony do mikrofonu :) I chyba nie szło tam o żadną ideologie tylko jakąś prozaiczną sprawę (długość występu lub coś podobnego).
Grrrówno!
-
O patrz pan, ja o tym słyszałem gdzieś, ale szczegółów nie znam, więc nie ma sensu mówić nic więcej.
Abstrahując: był ktoś w końcu na tym koncercie? Bo ja się ostatecznie nie wybrałem, stwierdziłem po trzecim piwie że nie chce mi się do centrum tłuc 40 minut w śniegu, za zimno. Dużo straciłem, pomijając okazję do wydania dodatkowych 12 złotych?
Abstrahując: był ktoś w końcu na tym koncercie? Bo ja się ostatecznie nie wybrałem, stwierdziłem po trzecim piwie że nie chce mi się do centrum tłuc 40 minut w śniegu, za zimno. Dużo straciłem, pomijając okazję do wydania dodatkowych 12 złotych?
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
Ja byłem ;)
Koncert spoko, dobra zabawa, zespół tuż przed Kozami dał radę, a poprzedni z kolei to jakaś padaka. Same Kozy oczywiście na wysokim poziomie, wiedzieli co robią. Można trochę hejtować brzmienie, ale w tym miejscu to raczej standard.
Koncert spoko, dobra zabawa, zespół tuż przed Kozami dał radę, a poprzedni z kolei to jakaś padaka. Same Kozy oczywiście na wysokim poziomie, wiedzieli co robią. Można trochę hejtować brzmienie, ale w tym miejscu to raczej standard.
Grrrówno!
-
Byłem parę razy w Tekturze i zawsze był spoko klimat, a wyłapać w mordę można w każdym miejscu więc nie wiem, po co te rozkminy.
Znaczek na plakacie jak najbardziej na plus. Nie mylmy nacjonalizmu z patriotyzmem.
Znaczek na plakacie jak najbardziej na plus. Nie mylmy nacjonalizmu z patriotyzmem.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież to, to samo. Czytam Wyborczą od kiedy Polska stała się niepodległa, więc chyba jednak wiem lepiej.RippingHeadache pisze: Znaczek na plakacie jak najbardziej na plus. Nie mylmy nacjonalizmu z patriotyzmem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
-
- postuje jak opętany!
A chuja. Oznaczanie koncertów tego typu pierdołami, nieważne czy zakazującymi hailowania czy pedałowania, jest wg mnie idiotyczne, a zwłaszcza, gdy grające kapele odcinają się od tego typu ideologii.RippingHeadache pisze: Znaczek na plakacie jak najbardziej na plus.
Co do Tektury, rzeczywiście jest to obecnie najlepsza miejscówka w Lublinie.
na koncerty queer punkowe.
-
: DAntychróst pisze: Co do Tektury, rzeczywiście jest to obecnie najlepsza miejscówka w Lublinie.
na koncerty queer punkowe.
Ale trzeba powiedzieć wprost: czego jak czego, ale klimatu im odmówić nie można, lubię takie odrapane nory. Idealna miejsców na podziemne koncerty, szkoda tylko, że ideologicznie to kloaka do kwadratu.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
- Kingu
Nienarodowy patriotyzm to taki wymysł bolszewicki, kwitnie do dziś, tyle że na niebiesko.RippingHeadache pisze: Znaczek na plakacie jak najbardziej na plus. Nie mylmy nacjonalizmu z patriotyzmem.
-
A która z nich się odcięła?Antychróst pisze:A chuja. Oznaczanie koncertów tego typu pierdołami, nieważne czy zakazującymi hailowania czy pedałowania, jest wg mnie idiotyczne, a zwłaszcza, gdy grające kapele odcinają się od tego typu ideologii.RippingHeadache pisze: Znaczek na plakacie jak najbardziej na plus.
-
ale po co wpierdalać polityczne znaczki na plakaty koncertów nie mających nic wspólnego z polityką? jeżeli kapela śpiewa sobie np o cmentarzach, śmierci czy innych chujach mujach dzikich wężach, to po kiego skurwysyna w ogóle dorabiać do tego jakieś anty-zighajle czy inne pierdoły?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
O to to.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dlatego szanująca się kapela nie powinna grać na takiej melinie. Mega minus dla The Dead Goats za udział w tym lewackim spędzie.Vitriol pisze:ale po co wpierdalać polityczne znaczki na plakaty koncertów nie mających nic wspólnego z polityką? jeżeli kapela śpiewa sobie np o cmentarzach, śmierci czy innych chujach mujach dzikich wężach, to po kiego skurwysyna w ogóle dorabiać do tego jakieś anty-zighajle czy inne pierdoły?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
To miejsce zasadza się na tej ideologii i jest w tym dość ekspansywne. Jak wszystkie skrajności - to zazwyczaj rodzi takie bzdurne efekty. W sumie to nie mam z tym problemu, jak nie chcę to nie idę, jak ktoś nie chce to nie gra - wolny wybór. Ale zdziwiony tą nalepką nie jestem :)
Ciekawe swoją drogą, czy organizatorzy koncertów w Tekturze sprawdzają kto u nich gra i czy nie ma tam ideowych wymogów?
Ciekawe swoją drogą, czy organizatorzy koncertów w Tekturze sprawdzają kto u nich gra i czy nie ma tam ideowych wymogów?
Grrrówno!
-
pewnie mają jakieś swoje KGB i sprawdzają czy ktoś kiedyś przypadkiem nie rozmawiał z łorkrajmerem:)Plasfodeur pisze:To miejsce zasadza się na tej ideologii i jest w tym dość ekspansywne. Jak wszystkie skrajności - to zazwyczaj rodzi takie bzdurne efekty. W sumie to nie mam z tym problemu, jak nie chcę to nie idę, jak ktoś nie chce to nie gra - wolny wybór. Ale zdziwiony tą nalepką nie jestem :)
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Znam tylko jeden zespół, który tam grał, ale to ludzie chyba nierozróżniający kwestii lewo, prawo, hehe.
Grrrówno!
-
- postuje jak opętany!
a choćby gwiazda wieczoru:RippingHeadache pisze:A która z nich się odcięła?Antychróst pisze:A chuja. Oznaczanie koncertów tego typu pierdołami, nieważne czy zakazującymi hailowania czy pedałowania, jest wg mnie idiotyczne, a zwłaszcza, gdy grające kapele odcinają się od tego typu ideologii.RippingHeadache pisze: Znaczek na plakacie jak najbardziej na plus.
ageless pisze:Żadni lewo ani prawoskrętni, wypraszam sobie
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nacjonalizm to pogląd zgodnie, z którym naród powinien się zorganizować w suwerenne państwo. Biorąc to pod uwagę i chlubną historię polskiego nacjonalizmu kompletnie nie rozumiem jak można nabierać się na bzdety "Wyborczej" i jakiś popapranych lewaków, zwłaszcza, że są oni p.....i hipokrytami, kompletnie ignorując fakt, że najbardziej nacjonalistycznym państwem na świecie jest, posiadający większy wpływ na RP niż polscy narodowcy, Izrael - państwo wyznaniowe, z systemem dyskryminacji i ustawodawstwem rasowym.RippingHeadache pisze: Znaczek na plakacie jak najbardziej na plus. Nie mylmy nacjonalizmu z patriotyzmem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Sorry, ale to jest bzdura a nie argument w omawianej kwestii. Też nie jestem ani lewo ani prawoskrętny a nacjonalizmem się - jak każdy przyzwoity człowiek - brzydzę. Praktycznie każdy, kto gra w Tekturze zdaje sobie sprawę z tego jaki profil ma to miejsce (generalnie ludziom prowadzącym tę miejscówkę chodzi o rozwój społeczeństwa obywatelskiego - zaznaczę, bo zaraz jakiś kretyn stwierdzi, że siedzą tam komuniści), doskonale wie, że nie są tam tolerowane idee nacjonalistyczne i pod czym de facto się podpisuje grając w takim lokalu. Podobnie z graniem na skłocie, co TDG też się zdarzyło. Gdyby chłopakom nie podobał się znaczek na plakacie, to by tam po prostu nie zagrali. Proste.Antychróst pisze: a choćby gwiazda wieczoru:ageless pisze:Żadni lewo ani prawoskrętni, wypraszam sobie
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
chyba roznie z tymi znaczkami jest, bo na plakacie krakowskiego sadistic festival tez pojawil sie lewacki znaczek - moze niektorzy organizatorzy boja sie ze faszysci z antify beda cos mieszac
Guilty of being right