Po przeanalizowaniu waszych wypowiedzi zmieniłem zdanie. Na pewno jest to zespół o trzy klasy niżej od BEHEMOTH.Drone pisze:Na pewno jest to zespół o trzy klasy wyżej od BEHEMOTH.
HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: HATE
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W tym "Alchemy of Blood" wokal brzmi naprawdę jak miks N. i P.. Naprawdę... chciałem usłyszeć coś innego. Nie jest to zły wokal... ale... słuchałem, i złapałem się na tym, że się zastanawiałem (zapominając, że to Hate) dlaczego N. naśladuje P.... :D Sam kawałek fajny. Taki koncertowy, żwawy, taneczny w patetycznym sosie. Momentami rozpędza się po szwedzku. Nie jest źle. Niezłe danie, choć wali z talerza różnymi zespołami. Ale nie będę sugerował...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
słaba mocno ta "recka", a po takiej rekomendacji:Kingu pisze:Recka.
http://limiter.com.pl/index.php/recenzj ... flesh-2013
Wiem, że nigdy do tego pociągu nie wsiądę."Timeless Kingdom"przelatuje niczym pociąg relacji Warszawa - Lublin
Coś tam było! Człowiek!
-
- w mackach Zła
Niby i dobrze się tego słucha - warsztat muzyków bdb, brzmienie bdb, kompozycje całkiem całkiem - tylko czasami lekka monotonia się wkręca w te szybkie partie, fakt wokale za bardzo przypominają pewnych znanych na naszym podwórku wokalistów, ok 5 razy się przesłucha, ale czy to pozostanie na dłużej w pamięci to już wątpliwa sprawa i to bardzo nawet.
- Kosturr
- zaczyna szaleć
Mnie tylko zastanawia cena tej płyty. Widziałem na Allegro za chyba 61 zł. Czy ich już do końca pojebało?!?! Gdybym ją zobaczył w MM, czy jakimś Saturnie za 30 zł to pewnie bym kupił z czystej ciekawości, a tak pewnie nawet nie przesłucham na znak protestu. ;)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
morbid pisze:bieda straszna...
A jak ma się to do Erebos? Lepsze czy jeszcze gorsze?Holi pisze:Niby i dobrze się tego słucha - warsztat muzyków bdb, brzmienie bdb, kompozycje całkiem całkiem - tylko czasami lekka monotonia się wkręca w te szybkie partie, fakt wokale za bardzo przypominają pewnych znanych na naszym podwórku wokalistów, ok 5 razy się przesłucha, ale czy to pozostanie na dłużej w pamięci to już wątpliwa sprawa i to bardzo nawet.
all the monsters will break your heart