Ołówkiiiii pisze:Czemu bułkami?
Racja, but w spodku też poleciał
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ołówkiiiii pisze:Czemu bułkami?
No wiadomix, razem ze Steal This Album to moja ulubiona. Pozostałych mogłoby w zasadzie nie być (choć może nie powinienem tego mówić, jeszcze ktoś mi stopy odrąbie), ale i tak mam sentyment do tej ekipy.Riven pisze:pieczywo pieczywem, ale pierwsza plyta tego zespołu jest naprawdę niezla ;)
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
aż tak to nie, ale 2 stówki za złoty cyrkiel? litości... a zobaczyłbym ich z czystej ciekawości, bo swego czasu Toxicity dość mocno katowałem. nie znam kompletnie innych płyt i ciekaw jestem jak to wszystko by wypadło live. inna sprawa, że do Łodzi i tak by mi się nie chciało pędzić, Slayer ani Iron Maiden to to nie jest.Alsvartr pisze:Nie wiem czego sie spodziewaliście po zespole który jest komercyjnym gigantem na tej scenie i sprzedaje miliony płyt na całym świecie :] Chcielibyście bilety w takich cenach jak na jakies Incantation czy innych undergroundowców?
Oni by się za bardzo nie przejęli by plastikową butelką: 3:27.Nasum pisze:W Etiopii ludzie głodują, niech powróci tradycyjna plastikowa butelka która tyle zamieszania zrobiła podczas jednego z koncertów.
+1Nasum pisze:W Etiopii ludzie głodują, niech powróci tradycyjna plastikowa butelka która tyle zamieszania zrobiła podczas jednego z koncertów.