szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: szmaty dla facetów
versace rzadko zrobi cos dobrego dla mężczyzn.kiedyś był ciekawy zapach Versus , ale juz nie jest produkowany.
ja niedawno otrzymałem od małzonki M7 YSL w tej nowej wersji po reformulacji.zapach nie dla każdego i nie na kazdą okazje , ale to sam top.polecam sprawdzic jesli ktos nie zna.
ja niedawno otrzymałem od małzonki M7 YSL w tej nowej wersji po reformulacji.zapach nie dla każdego i nie na kazdą okazje , ale to sam top.polecam sprawdzic jesli ktos nie zna.
-
- zaczyna szaleć
Też się wypowiem, a propos szmat.
We wrocławskiej "Afrodycie" pracuje taka jedna "flanelcia" z Mongolii (powaga). Robi takie sztuki, że dzizus krajst, kurwa agony.
We wrocławskiej "Afrodycie" pracuje taka jedna "flanelcia" z Mongolii (powaga). Robi takie sztuki, że dzizus krajst, kurwa agony.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja sie nie znam, ten Beat po prostu whuj mi sie spodobal pare lat temu i jak moge to sie tego trzymam.
To versace jest slabe, takie bez charakteru i zupelnie typowe. no ale mowie, nie moge wybrzydzac bo mnie nie stac na takie gowna :)
To versace jest slabe, takie bez charakteru i zupelnie typowe. no ale mowie, nie moge wybrzydzac bo mnie nie stac na takie gowna :)
this is a land of wolves now
- wombat
- zaczyna szaleć
Jesli chodzi o perfumy to polecam super pharm, ich promocje czasami rozpierdalaja system.
- Aron
- postuje jak opętany!
No właśnie o to mi chodzi, Marian jako humanista, inteligent i mistrz ciętej klawiatury powinien coś więcej w tym temacie napisać niż tylko - ja pierdolę... najebaliście tyle stron o ciuchach... jesteście cipy... :)Riven pisze:Zabawne, bo Marian akurat wcale nie wyglada na metalowego brudasa, tylko na normalnego czlowieka z perfumami :D. Sorry, Marian, jesli psuje Ci image.Aron pisze:Nie pierdol tylko przyłącz się do naszej krucjaty mającej na celu obalić stereotyp metalowca - brudasa:)Maria Konopnicka pisze:Ja pierdolę... Masterful Magazine - Death Metal and Black Metal Magazine :)
Napisz jakie ostatnio kupiłeś perfumy, buty, czy krawat - no chyba że całe mieszkanie masz zawalone płytami i brak miejsca na takie pierdoły?:D
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Triceratops
ja widzialem dzisiaj fajna szmate, normalnie fajna byla i stworzona dla facetow. troche podobna do boskiej Veroniki Moser. Ta to jest super szmata dla facetow hehe heheh hehe heheh hehe hehe
woodpecker from space
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
-
wombat pisze:Jesli chodzi o perfumy to polecam super pharm, ich promocje czasami rozpierdalaja system.
tak , owszem, ale po pierwsze nie roztrzygneła sie jeszcze dyskusja ( a tak sie toczy dosc powaznie na forach perfumiarskich) czy wszystko co tam jest to oryginały ( ja również nie jestem pewien ) , tym bardziej ,ze bywaja tam zapachy od wielu lat nie produkowane ...cos mi tam smierdzi niestety.
- Mol
- zahartowany metalizator
-
nomen omen
- manieczki
a co panstwo sadza o meszczyznach z warkoczami takimi jak tu:

Przyjemnosc, czy obowiazek?

Przyjemnosc, czy obowiazek?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rasowy masterfulowicz
taryfiarz kiedys opowiadal mi o tym przybytku "panie, na weekendach tam z 40 kurew jest, duze cycki, male cycki, duza dupa, mala dupa, stare mlode, co chcesz to masz"HAL_9000 pisze:Też się wypowiem, a propos szmat.
KVLT lizania CZASZKI
- Łucja
- rozkręca się
Outfit Romana zawsze w modzie.
Mój plan, to z życia ram wyłamać realności dzienny kicz.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
na boga, toż to Giertych!manieczki pisze:a co panstwo sadza o meszczyznach z warkoczami takimi jak tu:
![]()
-
Czy szlafrok to to samo co porannik?
- manieczki
a czy walenie konia to rękoczyn, czy rękodzieło?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
w twoim przypadku to rękojmia;)
- Silent_Sea
manieczki, jedno z tych osobników to Ty ?manieczki pisze:a czy walenie konia to rękoczyn, czy rękodzieło?
http://wideowtopa.pl/film/3536/dziewczy ... ia-w-parku
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.