Szukałem i szukałem i nie znalazłem żadnego tematu na temat tego szczecińskiego tworu.
Kojarzy ich ktoś jeszcze? Panowie wydali pod koniec 2011r epkę "Sequel of Generation", która notabene nie jest jakimś wybitnym materiałem, ale posłuchać się da. Póki co szlifują na próbach stary i nowy materiał by zaatakować kilkoma koncertami na przełomie kwiecień/maj.
Lubicie? Nie lubicie? Kurewsko nie lubicie? czy olewka? :)
CASUS BELLI
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozzy
- postuje jak opętany!
CASUS BELLI
SODOM i chuj
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CASUS BELLI
Szkoda cennego miejsca na serwerze na takie śmieszne kapelki.
- nie wiem jak w ogóle można na serio brać takie coś. December's Fire to przy tym Arcturus :-)
- nie wiem jak w ogóle można na serio brać takie coś. December's Fire to przy tym Arcturus :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
Na koncercie w Lublinie parę lat temu ładnie grali i śpiewali. Debiut też spoko, takie polskie Dimmu Burger z czasów "enthorned darkness...". Ostatniego materiału nie słyszałem, ale chętnie poszukam.
- ozzy
- postuje jak opętany!
W razie w posiadam trochę epek, trzypanelowy digi z tekstami w środku. 25 zł z pocztą. Info na prv
SODOM i chuj
- Lykantrop
To było od razu mówić, że w celach marketingowych temat zakładany, a nie z sympatii do wieś metalu :D
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ozzy
- postuje jak opętany!
- Lykantrop
To czekamy na temat o Vinders.
- TheDude
Ciekawy wywiad z Igorem Górewiczem.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz