DEATH WOLF (ex-DEVILS WHOREHOUSE)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATH WOLF (ex-DEVILS WHOREHOUSE)
Słyszałem ich jeszcze za czasów starej nazwy i oceniam oczko niżej niż The Wolverines :)
Yare Yare Daze
- YNKE
- w mackach Zła
spoko ta nowa płyta, szału nie ma, ale do auta ta płyta jest w sam raz
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- shesnotcominghome
- rozkręca się
http://www.cvltnation.com/exclusive-cvl ... d-serpent/ zajawka nowej płyty
edit: widzę, że niezbyt popularny, a może niezbyt lubiany, jest to zespół, więc wrzucam jeszcze jednego linka. może ktoś się przekona do niego:
edit: widzę, że niezbyt popularny, a może niezbyt lubiany, jest to zespół, więc wrzucam jeszcze jednego linka. może ktoś się przekona do niego:
Poznaję więcej muzyków, a co za tym idzie - świat backstage'u - z czego ogromnie się cieszę.
Nie znałem tego - słucham właśnie i zajebiście to brzmi, podoba mi się natchniona maniera wokalisty. No proszę - od młodzieży też czasami coś można załapać :)
- shesnotcominghome
- rozkręca się
szczerze mówiąc nie rozumiem braku popularności tej kapeli, dużo wiele gorszych zespołów jest dużo bardziej znanych.
tym bardziej, że to projekt morgana z marduka, więc jakby nie było znanej postaci na scenie.
tym bardziej, że to projekt morgana z marduka, więc jakby nie było znanej postaci na scenie.
Poznaję więcej muzyków, a co za tym idzie - świat backstage'u - z czego ogromnie się cieszę.
NA popularność wpływa chyba głównie promocja - nigdy o nich nie słyszałem (o DEVILS WHOREHOUSE owszem), zgadzam się jednak, że fajnie to brzmi i potencjał komercyjny też jest całkiem spory. Może zrobimy hype na nich na masterfulu - Troztky pomoże bo zna się na marketingu, Nergal w ich koszulce wystąpi w "Jak oni szydełkują" i Morgan będzie mógł sobie Marduk odpuścić :))
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Gitarowo czysty Marduk mniej więcej z okresu ROM, fajne wokale, za to sekcja rytmiczna jakaś taka niemrawa.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
W sumie to w tym kawałku krzaczaste kule toczą się przez ulicę. Ani ten riff jakiś błyskotliwy, ani kompozycja, ani wokale... Niech się nie zmieniają, chciałbym zapomnieć ich takimi, jak są.shesnotcominghome pisze: edit: widzę, że niezbyt popularny, a może niezbyt lubiany, jest to zespół, więc wrzucam jeszcze jednego linka. może ktoś się przekona do niego:
-
- postuje jak opętany!
Niedawno pojawiła się trzecia płyta, „Östergötland”. Są pewne zmiany, zniknęły te występujące poprzednio nawiązania do Danziga, a zamiast tego pojawiły się ornamenty zapożyczone od Bathory. Aczkolwiek wszystko rozgrywa się na podobnym terytorium muzycznym, co wcześniej. Ciekawostką są, jak to się mówi, tożsamościowe teksty, czyżby p. Patrikowi marzyło się w jakiejś perspektywie pójście w ślady p. Georgiosa z Grecji i zasilenie swoją osobą szeregów Riksdagu?