Dorośli chyba do własnego tematu.
Pierwsze co usłyszałem to split kapel z Secta Nova. I tutaj moim zdaniem nie wybili się szczególnie, ale ten split w ogóle mnie nie ruszył jako całość, w dodatku pomysł greckiego Black Circle wydaje mi się przeterminowany, sztucznie elitarny i niepotrzebny, żeby nie powiedzieć śmieszny.
"Devotion to Unholy Creed" za to zrobiło już na mnie wrażenie, zwłaszcza ten cholernie wzniosły moment pod koniec tytułowego kawałka. Duże ugh dla nich. Zresztą doskonałe ramy czasowe - takie napierdalanie powinno być krótkie i na temat.
A, właśnie wydali kompilację "12 Years of War and Revenge" - właśnie jestem w trakcie zapoznawania się i jak na razie zdecydowanie na plus.
BURIAL HORDES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BURIAL HORDES
pamiętam, że Devotion było całkiem fajne, dobrze się tego słuchało. solidne rzemiosło
-
- postuje jak opętany!
Znam, a w sumie znałem bo niewiele już z tego pamiętam War, Revenge & Total Annihilation, i był to niezły kawał black metalu. Jakoś mam cały czas ten zespół w zanadrzu - posłucham, kupię itd. - jednak odkładam to wszystko w czasie i coś czuję, że jeszcze odłożę, powód? Solidny black metal, jednak nic więcej. Jeśli będziemy robić listę solidnego black metalu, to ten zespół z pewnością znajdzie się na liście:)
-
- postuje jak opętany!
obydwa pelniaki + kompilacja pojawily sie u hellthrashera. piekny prezent dla fanow drugiej ligi war metalu! :)
-
- postuje jak opętany!
- tomder
- zaczyna szaleć
Trochę zmienili styl nie wiem czy na dobre poczekam na cdHellthrasher pisze:Nowa płyta w całości do odsłuchu http://terrorize.it/YV
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Fajne, ale kruca tyle nowości teraz wychodzi iw takim tempie, że nie wiem kto ogarnia to wszystko !!!:-(((
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- 987654321k
- w mackach Zła
Nie znam wcześniejszych płyt także nie wiedziałem czego się spodziewać po tym materiale. Na początku te melodyjki na delikatnie przesterowanych mandolinach nie spowodowały u mnie zachwytu ale im dalej w las tym tylko lepiej-znakomity voc, szybkie fragmenty zajebiste i mogłoby być ich więcej. Mnie się podoba, a Wam? Bo w temacie cisza od dawna.