Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
- 29a
- zaczyna szaleć
Re: Nowe seriale
zapisano83koper83 pisze:"Community", "Malcolm in the middle", "Portlandia","Lucky Louie", "Louie"
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
-
- rasowy masterfulowicz
ktos polecal Justified - chcialem podziekowac, masz u mnei piwo. Dawno tak sie nie relaksowalem ogladajac serial;) 3 sezony pekly i teraz czekam na najnowszy odcinek z niecierpliwoscia. Serial z zajebsistym klimatem. Az sobie chyba kapelusz kupie.
KVLT lizania CZASZKI
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Oglądać! Ale już! :D :D Raz po razie zaskakują czymś zajebistym :D Przed chwilą widziałem wojenny odcinek dokumentalny (Pillowsburg :D), ja pierdolę, ależ MIAZGA :D :D29a pisze:zapisano83koper83 pisze:"Community"
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- 29a
- zaczyna szaleć
no dobra dobra, na jutro sciagne bo sie "chuck" na razie przezarl a SoA zostaly chyba 3 odcinki
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
- witchfinder
Dzisiaj ruszył nowy sezon: War of the CGI

Zobaczymy jak tam forma po przerwie ;)

Zobaczymy jak tam forma po przerwie ;)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Pora sie zmierzyc z Life on Mars.
-
- mistrz forumowej ceremonii
+1Pan_Kimono pisze:ktos polecal Justified - chcialem podziekowac, masz u mnei piwo. Dawno tak sie nie relaksowalem ogladajac serial;) 3 sezony pekly i teraz czekam na najnowszy odcinek z niecierpliwoscia. Serial z zajebsistym klimatem. Az sobie chyba kapelusz kupie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
eh mam tak samo.wczoraj skonczyłem trzeci.serial do relaxu.niezobowiazujacy.
za mna też 3 sezony "Damages"
za mna też 3 sezony "Damages"
-
- w mackach Zła
Ha, nie ma sprawy :D Jak dziś obejrzałem trzeci odcinek czwartego sezonu i był bardzo dobry. No a przed chwilą Californication, trzeci odcinek, doskonały, jak do tej pory najlepszy z tych trzech :DPan_Kimono pisze:ktos polecal Justified - chcialem podziekowac, masz u mnei piwo. Dawno tak sie nie relaksowalem ogladajac serial;) 3 sezony pekly i teraz czekam na najnowszy odcinek z niecierpliwoscia. Serial z zajebsistym klimatem. Az sobie chyba kapelusz kupie.
-
uh,trzeba obadać,wielbię ten serial;)Hollowman pisze:Ha, nie ma sprawy :D Jak dziś obejrzałem trzeci odcinek czwartego sezonu i był bardzo dobry. No a przed chwilą Californication, trzeci odcinek, doskonały, jak do tej pory najlepszy z tych trzech :DPan_Kimono pisze:ktos polecal Justified - chcialem podziekowac, masz u mnei piwo. Dawno tak sie nie relaksowalem ogladajac serial;) 3 sezony pekly i teraz czekam na najnowszy odcinek z niecierpliwoscia. Serial z zajebsistym klimatem. Az sobie chyba kapelusz kupie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
też dziś do snu poleci.[V] pisze:uh,trzeba obadać,wielbię ten serial;)Hollowman pisze:Ha, nie ma sprawy :D Jak dziś obejrzałem trzeci odcinek czwartego sezonu i był bardzo dobry. No a przed chwilą Californication, trzeci odcinek, doskonały, jak do tej pory najlepszy z tych trzech :DPan_Kimono pisze:ktos polecal Justified - chcialem podziekowac, masz u mnei piwo. Dawno tak sie nie relaksowalem ogladajac serial;) 3 sezony pekly i teraz czekam na najnowszy odcinek z niecierpliwoscia. Serial z zajebsistym klimatem. Az sobie chyba kapelusz kupie.
Coś tam było! Człowiek!
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
Co do Californication - jak dla mnie (nie wdając się w szczegóły) słabszy od drugiego, i w ogóle słaby.
E Pluribus Anus
-
dziwki,jack daniels,koks,kupa dobrego śmiechu to zawsze dobra mieszanka.perfekcyjny entertainment.oczywiście są słabsze odcinki ale ogólne wrażenie jest bardzo dobreNocnyKomboj pisze:Co do Californication - jak dla mnie (nie wdając się w szczegóły) słabszy od drugiego, i w ogóle słaby.
a do tematu

pierwsze odcinki takie se,ale dalej pięknie jest.ktokolwiek to polecał- rispekt.
- Zenek
Co do Californication to jak na razie to najsłabszy był pierwszy odcinek nowego sezonu, drugi widzę najlepszym, a trzeci lepszy od pierwszego i gorszy od drugiego, no.

-
- w mackach Zła
Ba, ja nawet zaryzykuje stwierdzenie, że każdy kolejny sezon jest lepszy od poprzedniego :Dpierwsze odcinki takie se,ale dalej pięknie jest.ktokolwiek to polecał- rispekt.
A nowy Californication super, bez słabej sceny - akcje na pogrzebie i na imprezie poza kontrolą a rozwijający się wątek Charilego miażdży, myślałem, po poprzednim sezonie, że bardziej się go nie da upodlić. Da się :D
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
Ogólnie bardzo lubię i niewiele mam mu do zarzucenia (to zresztą obecnie jedyny serial, który oglądam na bieżąco). Co nie przeszkadza mi jednak twierdzić, że 3ci odcinek szóstej serii jest po prostu slaby i sztampowy. Tak to widzę ;][V] pisze:dziwki,jack daniels,koks,kupa dobrego śmiechu to zawsze dobra mieszanka.perfekcyjny entertainment.oczywiście są słabsze odcinki ale ogólne wrażenie jest bardzo dobreNocnyKomboj pisze:Co do Californication - jak dla mnie (nie wdając się w szczegóły) słabszy od drugiego, i w ogóle słaby.
Btw coś mi się obiło o uszy, że będzie i siódmy sezon.
E Pluribus Anus
-
- w mackach Zła
Tak, niedawno na fejsiku wrzucili info.
- Jaro 71
- zaczyna szaleć

na razie obejrzałem dwa odcinki i nawet spoko.
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- grot
oglądnął już ktoś House of Cards? Po samych nazwiskach zapowiada się ciekawie (Fincher, Spacey)
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.