Ciekawy fest w Meksyku
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Ciekawy fest w Meksyku
Troche egzotyki tym razem:
- Załączniki
-
- 544048_423571571053996_1866496202_n.jpg (141.85 KiB) Przejrzano 1917 razy
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ciekawy fest w Meksyku
Wielu użytkowników masterfula się na pewno na niego wybierze. Możesz zdradzić tajemnicę i napisać po co zakładasz te tematy o ciekawych festach? Może wystarczyłoby wkładać te plakaty do CIEKAWOSTEK?
all the monsters will break your heart
-
Po prostu fajnie jest być fajnym.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
Niektórzy są niereformowalni!!!:-))) Świat stał się globalną wioską, a poza tym warto wiedzieć, gdzie grają jakie zespoły na koncertach i festiwalach, choćby dla samej wiedzy i swego rodzaju egzaminu z geografii przy okazji-mnie to niewzykle interesuje, a ja Cię to wogole nie interesuje to tu nie zaglądaj i nie narzekaj i już!!!:-)))
- nicram
No jak taka wioska i w dodatku globalna, to i bilet tani. Kupisz? Bo chętnie pojechałbym...;-)
-
Poza tym tak pisząc wychodzi z ciebie zaściankowość, brak otwarcia i zainteresowania co się dzieje w życiu koncertowo-festiwalowym na świecie!!! Nie możesz pomyśleć inaczej: super byłoby tam być-postaram się, żeby tak się właśnie stało,
a nie tylko wyłącznie narzekać-jak się jest fanem tej muzyki to człowiek powinien się interesować naprawdę wszystkim
co jest z nią związane i niczego nikomu nie narzucać!!!:-)))
a nie tylko wyłącznie narzekać-jak się jest fanem tej muzyki to człowiek powinien się interesować naprawdę wszystkim
co jest z nią związane i niczego nikomu nie narzucać!!!:-)))
- nicram
Ale ja się interesuję! I chcę wyjść poza swoją zaściankowość, tylko proszę dobrego kolegę o wsparcie i zakupi biletów lotniczych! To właśnie pragnienie bycia tam zmusiło mnie do tej prośby, bo ja nie chcę myśleć jak fajnie byłoby tam być. Ja CHCĘ tam być! :-D
-
- rasowy masterfulowicz
nicram nie troluj, to poważny temat
- metalized
Po koncercie mala dekapitacja za pomoca maczet i przymusowa wycieczka do Ciudad Juarez bez powrotu :D Urywający głowę fest!!!!
P.J.E.C.
- Biały
- w mackach Zła
ano bardziej niż nad samym wyjazdem można się zastanawiać czy się stamtąd wróci.
Zajebiście - ledwo zdejmę kożuch po powrocie z Sankt Petersburga, na którym będę na Arkonie, ledwo choroby weneryczne podleczę złapane od tamtejszych dziewek, a już zakładam sombrero, siodłam muła i z flaszką tequili w ręku i vihuelą w drugiej podążam do Meksyku na kolejny festiwal :)))
Blisko jest więc rzeczywiście można wpaść tylko na NAPALM DEATH - jak ja będę tego dnia zarobiony to wpadnę tylko na "Kill" :)
Koliduje mi z innym festiwalem nagrań terenowych w Republice Kongo, w tym roku odpuszczam
No tak. Jaworzno to już jednak śląskie.Karkasonne pisze:Koliduje mi z innym festiwalem nagrań terenowych w Republice Kongo, w tym roku odpuszczam
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ostatnio poznałem dwie panny o meksykańskich korzeniach. Jakby co będzie gdzie przekimać.
-
To też jest bardzo interesująca i trafna kwestia!:-)Biały pisze:ano bardziej niż nad samym wyjazdem można się zastanawiać czy się stamtąd wróci.
-
I to jest bardzo dobra koncepcja-ja też znam dwie Meksykanki, które są poniekąd fankami polskiej sceny!:-)est pisze:Ostatnio poznałem dwie panny o meksykańskich korzeniach. Jakby co będzie gdzie przekimać.
-
Nie bawię się w sponsoring, nawet w sponsoring dziewczyn!!!nicram pisze:No jak taka wioska i w dodatku globalna, to i bilet tani. Kupisz? Bo chętnie pojechałbym...;-)
ps.Widzę, że najlepiej gdyby wszystkie koncerty i festiwale były u danej osoby w domu i to jeszcze tak, żeby ta osoba dostała
za to kasę, żeby je sobie raczyła zobaczyć na żywo!!!:-)))
-
Jak się jest wielkim fanem takiej muzyki to można popłynąć na taki fest do Meksyku łódką, a nawet wpław!!!:-)))