ANCIENT RITES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: ANCIENT RITES
Gunther jest przenoszony ze szpitala do szpitala więc na razie nie szarżujcie z planami. Jest dość poważnie chory. Oczywiście dojechałbym nawet do Szczecina - to koncertowo moje największe marzenie.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Znowu chory?? Już ponad 10 lat temu prawie umierał w szpitalu, a tu proszę, znowu coś mu się dzieje. Pechowy koleś widocznie. Szkoda, bo to ciekawy i bardzo inteligentny gość. Co prawda nie wiem po co uderza w klimaty tych podludzi z B&H i im podobnych, no ale jego sprawa. Na szczęście nie przeszkodziło mu to zagrać np w Izraelu.
Też kiedyś myślałem, że mu odjebało i nagle odkrył wyższość swojej rasy, ale wygląda na to, że nie dość, że zawsze kolegował się z takimi ludźmi, to jakoś odrzucił wszystko to, co w tych klimatach najgorsze - pozostała duma ze swojej historii i przodków. Przecież ten gość ma tysiące przyjaciół na całym świecie wszystkich ras i narodowości - na samym facebooku już ponad 3000 - więc do rasisty mu daleko. :) Zresztą w tym, czym się dzieli, jest coś czysto pozytywnego. Pisałem ostatnio do niego, ale rozumiem, że nie ma czasu odpisać wszystkim, skoro jest w takim stanie.yossarian84 pisze: Co prawda nie wiem po co uderza w klimaty tych podludzi z B&H i im podobnych, no ale jego sprawa. Na szczęście nie przeszkodziło mu to zagrać np. w Izraelu.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ma ktoś Sadistic zine gdzie był obszerny wywiad z Guntherem? To był nr 8.
-
- zaczyna szaleć
Może to był nr.5?est pisze:Ma ktoś Sadistic zine gdzie był obszerny wywiad z Guntherem? To był nr 8.
-
Nie. Ósmy, z laską z Ordo Equilibrio na okładce.
-
- zaczyna szaleć
W piątym jest jednostronnicowy.Ósmego nie mam.
-
Możliwe, nie pamiętam w sumie co było w piątym.
Zajebisty jest ! Ja mam tylko dwóch przyjaciół :) Ciekawe ile ma żon? :)Karkasonne pisze:Przecież ten gość ma tysiące przyjaciół na całym świecie
Jedną, od niedawna. Guntherowi Theysowi i Marii Kompiadi życzymy zdrowego potomstwa i wielu szczęśliwych lat!

- Lykantrop
Możemy już wpisywać miasta?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sova
- rasowy masterfulowicz
heh, serio kończy się chłop :/ niestety nawet biali ludzie nie są wieczni ;)
+ 100Maria Konopnicka pisze:To przez kobiety, one nas niszczą... :(
Odezwali się Ci, których wybrały kobiety. Szkoda mi Was chłopaki. Modlił się za Was nie będę, ale piwo mogę sobie nalać i wychylić w stosownej intencji.Cthulhu pisze:+ 100Maria Konopnicka pisze:To przez kobiety, one nas niszczą... :(
edit
Tera będzie dobrze.
Ostatnio zmieniony 02-02-2013, 00:37 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież wyraźnie napisałem, choć "t" zabrakło, ale zaraz się naprawi.
-
Ale obyczajówka zrobiła się z tego tematu. Nie macie serca. A ja trzy pierwsze długograje mielę w te i wewte od paru dni i nie mogę przestać.