A, to dlatego Trocki taki spięty :)DCI Hunt pisze:To raczej standard. W przypadku kapel, które grają chujową muzykę i prawie nikt nie traktuje ich poważnie jest najczęściej odwrotnie :)Lykantrop pisze:Co najlepsze, jak przypadkiem spotkałem na jednym z gigów kolesia z Katharsis to kompletnie nie dało się odczuć tej mi(s)tycznej otoczki, która tak emanuje dookoła tej nazwy. Sympatyczny człowieczek, co cały czas szczerzy zęby i chleje piwsko :)
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Cały otwór 14 min. Jezu jakie to słabe jest http://pitchfork.com/reviews/tracks/148 ... -unturned/
- vicek
ja przerwie cultes des ghoules
-
no cóż,wszystkie obawy i wątpliwości lądują w kiblu,druga połowa utworu równie dobra.Są transowe riffy,są bardzo fajne gitarowe zagrywki,jest OK.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
Mi tam się podoba chociaż te zmiany tempa jakby trochę nie dopracowali
Po jednym razie, stwierdzam, że to jednak zbyt długa forma. W połowie nie pamiętam co było na początku. No ale to tylko takie moje luźne zapiski. Sadistic Gratification tym numerem z pewnością nie przebiją. Ogólnie jest dobrze, choć pojawia się pytanie, ile jeszcze tak można?
- Maleficio
- Kontakt:
Dla mnie to koniec, nie będę słuchał czegoś bo to Fenriz i bo pokazują faka wszystkim. Od kilku płyt to pokazują więc nie jest to żadnym zaskoczeniem.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Krótsza wersja była zdecydowanie lepsza. W całej okazałości kawałek wygląda jakby zrobiony był metodą patchworkową. Brzmi bardzo niespójnie i sprawia wrażenie niedopracowanego. Te heavy metalowe wokale w końcowej fazie tego "utworu" to już jakaś kompletna tragedia i cyrk na kółkach. Zresztą chuj z nimi. I tak pewnie nie kupię.
all the monsters will break your heart
- mysticcum
- postuje jak opętany!
nicram pisze:Krótsza wersja była zdecydowanie lepsza.
-
- zaczyna szaleć
Takiej drugiej połowy oczekiwałem, fuck yeah!Maleficio pisze:Cały otwór 14 min. Jezu jakie to słabe jest http://pitchfork.com/reviews/tracks/148 ... -unturned/
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Szkoda, że ich thrash jest jajcarski nie agresywny.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Racja, wszak wzorują się na m.in. na Agent Steel, więc o agresję trudno. Krążą w okolicach 1986, więc może przy następnej okazji wdepną w Messiah, ale nie ten Lepper.So_It_Is_Done pisze:Szkoda, że ich thrash jest jajcarski nie agresywny.
- evildead
- weteran forumowych bitew
zajefajny numer
na początku myślałem że wzięli na warsztat Massacration ;)
w sumie wszystko przed nimi :)))
na początku myślałem że wzięli na warsztat Massacration ;)
w sumie wszystko przed nimi :)))
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
Wszystko przed nimi. Tym bardziej, że Fenriz dorwał Nową Aleksandrię w 2013-tym. Otworzyły się nowe możliwości.
- Drone
Początek jest świetny, ale potem napięcie opada i rzeczywiście robi się niespójnie. Cóż. DARKTHRONE to nie AGENT STEEL jednak.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Block69
-
- postuje jak opętany!
Pewnie, że fajnie. Z każdą zapowiedzianą płytą mam taką nadzieję...
-
- weteran forumowych bitew
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))evildead pisze: na początku myślałem że wzięli na warsztat Massacration ;)
Rzeczywiście, czuć zbieżność :D Ale sam numer (tzn Darkthrone) jak dla mnie jest trochę męczący, za dużo męczenia buły jednak. Druga połowa fajna. Ogólnie mi się podoba, ale mogłoby byc zwięźlej.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- koreaniec
- w mackach Zła