Trumna, kurwa mać, ile razy mam mówić, najpierw PM, potem (jak już kliknę) post na 'foolu ;)
RIDE FOR REVENGE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: RIDE FOR REVENGE
Give birth to something dead
Give birth to something old
- COFFIN
He he, no nawet pomyślałem, że za chwilę zgarniesz sztukę;) Pewnie będzie miał jeszcze kilka sztuk.
'Come the Blessed Madness'
- Morph
- Kontakt:
Jak miałem zgarnąć sztukę jak normalny człowiek o tej porze w pubie siedzi?
- COFFIN
-
- postuje jak opętany!
Dziwna sprawa, że nikt z miłośników konkretnego pierdolnięcia nie machnął choćby kilku słów na temat UNDER THE EYE. Materiał (podobnie jak wcześniejsze) utrzymany w średnich i wolnych tempach, które krótko mówiąc wgniatają w ziemię. Tak jak na poprzednich cd, największą robotę robi tutaj bas, który za każdym szarpnięciem struny sprawia, że jesteś coraz mniejszy i mniejszy. Jakby tego było mało hipnotyzuje nas monotonna, ale nie nudna, gra perkusji. To trzeba usłyszeć. Osobiście jestem rozjebion i pogrzebion przez UTE. Polecam.
- Morph
- Kontakt:
Bo mi z Allegro sprzątnęli. :(White Pharaoh pisze:Dziwna sprawa, że nikt z miłośników konkretnego pierdolnięcia nie machnął choćby kilku słów na temat UNDER THE EYE.
- Morph
- Kontakt:
Na tym splicie poniewierają te demówkowe kawałki na koniec, dzicz z głębi lasu.
- Lykantrop
Było mówić... mogłem ostatnio ich albumy po 5 dych od sztuki brać z UK.Morph pisze:Bo mi z Allegro sprzątnęli. :(White Pharaoh pisze:Dziwna sprawa, że nikt z miłośników konkretnego pierdolnięcia nie machnął choćby kilku słów na temat UNDER THE EYE.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
Na allegro Under the Eye było bodaj za 28, kliknąłem od razu bo wiedziałem, że za chwilę nie będzie:)
-
- postuje jak opętany!
Ludzie słuchajcie UNDER THE EYE bo jest kurwa doskonały. Jest to dzicz nie gorsza niż te wszystkie war metalowe łojenia. Właśnie słucham na konkretnie rozkręconym wzmacniaczu i po raz kolejny rozjebuje mnie produkcja tego materiału, doskonała, naturalna perka, miażdżące gitary, niedbały wokal. No dokurwione walce po prostu.
Bardzo dobra płyta i nietuzinkowy zespół. Ciekaw jestem czy im to tak po prostu wyszło czy to wynik inspiracji sceną industrialną i eksperymentami z lat 80-tych.
-
- postuje jak opętany!
Nie no, mniej więcej tak samo wychodzi im od The King of Snakes, czyli od 2007 rok, więc UNDER THE EYE nie powstało przypadkiem, a jest to jakaś kontunuacja formy. Mało wywiadów czytam, ale jeśli coś wspominali o jakichś inspiracjach, to ja ich nie słyszę w tym co nam serwują. No chyba, że jakiś Beherit w swojej brutalniejszej formie.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dla spóźnialskich "Under the Eye" w utsog
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Lykan, załapałeś się?:-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Też mi dwójki brakuje...
- Lykantrop
Napisałem do Bestial Burst, jak odpowiedzą to mogę parę sztuk do Polski sprowadzić.manieczki pisze:Też mi dwójki brakuje...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt: