Absolutna klasyka leśnego pitolenia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Absolutna klasyka leśnego pitolenia
Autumn aurora chyba bym dał, chociaż kurwa cała dyskografia to jebany las. :D
No i oczywiście incredible string band ;DDD
No i oczywiście incredible string band ;DDD
HAILSA!!!!!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Żenua, można kogoś wyzywać od chujów, ale zachowajmy jakąś netykietę i nie schodźmy na poziom palikociarni, gdzie w dobrym tonie leży lżenie zmarłych.[V] pisze:Kiepski tekst man.shame on you.krz63 pisze:Jakiś czas temu kupiłem sobie wznowienia tych pierwszych na winylach i ucieszyłem się niemal jak na wieść o raku Dziubińskiego.
@Bezdech - z Ildjarn daj "Det Frysende..." bo to kompilka najlepszych hitów. Ze Striborg "Spritiual Catharsis".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Re:
Potraktujmy ten temat jako "Bawiąc uczy" ;)Skaut pisze:Bezdech, Ty tak na poważnie? Chciałeś mieć własny wątek z klasykami czy co?
Temat jest rozwojowy. Wzorem wielkich naukowców proponuję sekcję "Ściółka".No i oczywiście incredible string band ;DDD
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Lykantrop
Ja tego tematu wcale nie odbieram jako trolltopic. Dlatego wypierdolić stąd jakieś Wojnary, przecież to by się nawet nie klasyfikowało jako "zakała leśnego pitolenia" :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
z takich leśnych klimatów to sobie kombinuje że ostatniej płyty BURZUM by sie fajnie słuchało w lesie, przy ognisku,zagryzając kiełbasą,popijajac piwem które sie chłodziło w strumieniu i wpatrując się w gwieździste niebo;D
właściwe dotyczy to wszystkich płyt tego zespołu;D
właściwe dotyczy to wszystkich płyt tego zespołu;D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
ale to jest joke man;))Lykantrop pisze:Ja tego tematu wcale nie odbieram jako trolltopic. Dlatego wypierdolić stąd jakieś Wojnary, przecież to by się nawet nie klasyfikowało jako "zakała leśnego pitolenia" :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
zamiast "Wrath of the Tyrant" wrzucaj "Anthems to the Welkin at Dusk" - przecież to wręcz archetyp lasu ;]Bezdech pisze:Potraktujmy ten temat jako "Bawiąc uczy" ;)Skaut pisze:Bezdech, Ty tak na poważnie? Chciałeś mieć własny wątek z klasykami czy co?
No i bambus ma chyba rację z "Autumn Aurora" Drudkh - jest reprezentatywna, choć po "Blood in Our Wells" jakoś nie chciało mi się niczego więcej w całości słuchać.
Z tym Fallen trochę żartowałem ;]
Coś tam było! Człowiek!
- Lykantrop
A co myślicie o kandydaturze Storm i Isengard? Bez nich też się nie obędzie. Tak w ogóle to zawsze sobie biorę do ipoda Striborg ilekroć biegnę na rozgrzewkę po lesie. Lepszy klimat, niż słuchania Immortal zimą. Polecam.
Nie wiem po co takie dżołki, ja tam sobie napierdalałem dżołki "absolutna klasyka black doom desecration metal", a tu tymczasem dotykamy jednak odnóża, który w swoim czasie zawojował ostro na europejskiej scenie.[V] pisze:ale to jest joke man;))Lykantrop pisze:Ja tego tematu wcale nie odbieram jako trolltopic. Dlatego wypierdolić stąd jakieś Wojnary, przecież to by się nawet nie klasyfikowało jako "zakała leśnego pitolenia" :)
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Carpathian Forest - "Through Chasm, Caves and Titan Woods"
W sumie nazwa zobowiązuje. Tylko, że to też typ całkiem poważny a widzę sporą chętkę u niektórych żeby obrócić zagadnienie w kabaret.
W sumie nazwa zobowiązuje. Tylko, że to też typ całkiem poważny a widzę sporą chętkę u niektórych żeby obrócić zagadnienie w kabaret.
-
Re:
po 0,7 może być i to ;DDSkaut pisze:trv, oprócz nieszczęsnych mruczanek po pierdlu ;][V] pisze:właściwe dotyczy to wszystkich płyt tego zespołu;D
- Lykantrop
+1Herezjarcha pisze:Carpathian Forest - "Through Chasm, Caves and Titan Woods"
A powyższej propozycji kolegi przytakuję.
- COFFIN
-
Dziwny jesteś. Striborg to muzyka do robienia szałasu, budowania tamy na rzece i wybierania kamieni z rzeki. Nie do biegania.Lykantrop pisze: Tak w ogóle to zawsze sobie biorę do ipoda Striborg ilekroć biegnę na rozgrzewkę po lesie.
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Re:
Dokładnie, a w ściółce jedynka the forest i trójka ISB ;D Chociaż może to jeszcze twarda, ale urodzajna gleba, a nie ściółka. :DBezdech pisze:Temat jest rozwojowy. Wzorem wielkich naukowców proponuję sekcję "Ściółka".
HAILSA!!!!!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
a to jest akurat calkiem zajebista forma spędzania czasu, zwłaszcza jeśli ma miejsce na prawdziwym odludziu z dala od cywilizacji, a nie na działce pod miastem:)[V] pisze: przy ognisku,zagryzając kiełbasą,popijajac piwem które sie chłodziło w strumieniu i wpatrując się w gwieździste niebo;D
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz