CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Re: CULTES DES GHOULES
Właśnie listonosz przyniósł koszulkie Henbane. Ładnisie toto, ale uważajta misiaczki, bo rozmiarówka która miała być mocno przy ciele jest raczej pidżamowa. Zamawiajcie o rozmiar mniej, niż nosicie
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
No wlasnie nie! XL jest malutka.antek_cryst pisze:Właśnie listonosz przyniósł koszulkie Henbane. Ładnisie toto, ale uważajta misiaczki, bo rozmiarówka która miała być mocno przy ciele jest raczej pidżamowa. Zamawiajcie o rozmiar mniej, niż nosicie
niech to miejsce niebawem zniknie
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
u Ciebie za mała, u mnie za duża - jakieś szatańskie harce z tymi rozmiarami.pr0metheus pisze:No wlasnie nie! XL jest malutka.antek_cryst pisze:Właśnie listonosz przyniósł koszulkie Henbane. Ładnisie toto, ale uważajta misiaczki, bo rozmiarówka która miała być mocno przy ciele jest raczej pidżamowa. Zamawiajcie o rozmiar mniej, niż nosicie
Dobrze, że choć muzyka na płycie się zgadza ;)
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
- rozkręca się
sciagnałem, przesłuchałem dwa razy, usunałem, słaba bardzo płyta.
dobrze ze cos takiego jak mp3 istnieje, bo patrzac na to co poniektórzy tu wypisuja, sadzic można było, ze ta płyta to arcydzieło, i ze warto ją kupic. nie warto
dobrze ze cos takiego jak mp3 istnieje, bo patrzac na to co poniektórzy tu wypisuja, sadzic można było, ze ta płyta to arcydzieło, i ze warto ją kupic. nie warto
- vicek
:E co ty kurwa wiesz o metalulongas pisze:sciagnałem, przesłuchałem dwa razy, usunałem, słaba bardzo płyta.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ta płyta na pewno nie jest słaba, jest dobra. Ale chłopak ma rację, z tego co poniektórzy wypisują to można wywnioskować, że to jakieś arcydzieło, a jednak do arcydzieła trochę brakuje. Ostatnie płyty m.in. Gortal, Hell United, Embrional są zdecydowanie lepsze, a nikt tutaj się nad nimi nie pałował. Co w sumie trochę smutne jest.
all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew
nicram pisze:Ta płyta na pewno nie jest słaba, jest dobra. Ale chłopak ma rację, z tego co poniektórzy wypisują to można wywnioskować, że to jakieś arcydzieło, a jednak do arcydzieła trochę brakuje. Ostatnie płyty m.in. Gortal, Hell United, Embrional są zdecydowanie lepsze, a nikt tutaj się nad nimi nie pałował. Co w sumie trochę smutne jest.

https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- nicram
Ja wiem, że ciężko jest spojrzeć prawdzie w oczy, ale...buźka misiu! :-D
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Jakby wymienił Ulcer I BoP to byś wkleił 
Ty lubelski cebulaku Ty :D
- vicek
Już sama produkcja nowej płyty Cultesów niszczy gortal nie wspominając o kompozycjach , no ale ja wole takie klimaty .
- Mol
nie slyszalem Henbane, ale skoro plyty, ktore wymieniles sa zdecydowanie lepsze to rzeczywiscie kiepsko to widze.nicram pisze:Ta płyta na pewno nie jest słaba, jest dobra. Ale chłopak ma rację, z tego co poniektórzy wypisują to można wywnioskować, że to jakieś arcydzieło, a jednak do arcydzieła trochę brakuje. Ostatnie płyty m.in. Gortal, Hell United, Embrional są zdecydowanie lepsze, a nikt tutaj się nad nimi nie pałował. Co w sumie trochę smutne jest.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
nicram pisze:Ta płyta na pewno nie jest słaba, jest dobra. Ale chłopak ma rację, z tego co poniektórzy wypisują to można wywnioskować, że to jakieś arcydzieło, a jednak do arcydzieła trochę brakuje. Ostatnie płyty m.in. Gortal, Hell United, Embrional są zdecydowanie lepsze, a nikt tutaj się nad nimi nie pałował. Co w sumie trochę smutne jest.

-
ale ja nie o gortal:DBrązowy Jenkin pisze:Jakby wymienił Ulcer I BoP to byś wkleił
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- metalized
Ecchh to ja sobie pójdę las pozwiedzam. Miedzy innymi jeszcze- poprosze całą tą listę. Haxan dalej mi bardziej robi niż Hebany ale kurwa bez przesadyzmu.nicram pisze:Ta płyta na pewno nie jest słaba, jest dobra. Ale chłopak ma rację, z tego co poniektórzy wypisują to można wywnioskować, że to jakieś arcydzieło, a jednak do arcydzieła trochę brakuje. Ostatnie płyty m.in. Gortal, Hell United, Embrional są zdecydowanie lepsze, a nikt tutaj się nad nimi nie pałował. Co w sumie trochę smutne jest.
P.J.E.C.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
hahahahhahahahah złote wary dla Pana !!!!nicram pisze:Ta płyta na pewno nie jest słaba, jest dobra. Ale chłopak ma rację, z tego co poniektórzy wypisują to można wywnioskować, że to jakieś arcydzieło, a jednak do arcydzieła trochę brakuje. Ostatnie płyty m.in. Gortal, Hell United, Embrional są zdecydowanie lepsze, a nikt tutaj się nad nimi nie pałował. Co w sumie trochę smutne jest.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Silent_Sea
za teksty takiej mocy powinna być osobna kategoria - WARY OBCIĄGARY ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Bezdech
Nie no, mi też nie podchodzi to nowe Cultes, ale gdzie Rzym? Hell Junajted za samą nazwę ma na starcie mocne 0/10.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- nicram
Ale mi podchodzi, nawet bardziej niż poprzedni. Wkurwia mnie jednak jak jeden za drugim jak jakaś banda Downa obsrywają się nad tym materiałem jakby go nagrał co najmniej Mayhem. Ja rozumiem, że Down tego forum pierdoli o jakiś warach, bo uciekł spod kurateli Grażynki, ale kurwa Panowie to druga albo trzecia liga black metalu jest. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.
@Bezdech posłuchaj sobie Aura Damage i zapomnij o nazwie tego zespołu.
- Silent_Sea
idę dalej spać, bo to jakiś koszmar jest ;)nicram pisze:Ale mi podchodzi, nawet bardziej niż poprzedni. Wkurwia mnie jednak jak jeden za drugim jak jakaś banda Downa obsrywają się nad tym materiałem jakby go nagrał co najmniej Mayhem. Ja rozumiem, że Down tego forum pierdoli o jakiś warach, bo uciekł spod kurateli Grażynki, ale kurwa Panowie to druga albo trzecia liga black metalu jest. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
a ja wole posłuchac muzyki...