To wiele wyjaśnia. Ale życzę Ci szczęśliwej podróży! :-)metalized pisze: może jako, ze dzis czeka mnie podróz i będę nieco bliżej licmansztadu niz zwykle owieje mnie nicramowy wiatr olśnienia i poczuje miałkośc CDG?? A może nawet Megateeth , ktorego tez nie słucham, :D
CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CULTES DES GHOULES
all the monsters will break your heart
- nicram
No dokładnie! +1Heretyk pisze:jasne, a na następnym zapewne tych klasyków przeskoczą :)maciek z klanu pisze:vicek pisze:kurwa że też che wam się bawić w jakieś ligi , dla mnie ten ich nowy album śmiało można postawić obok klasyków gatunku ponieważ to świetna muzyka .
no własnie o to chodzi, ale nicram wie lepiej, wiec nie ma co dyskutować :)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Chłopak Rudego dobrze mówi, że nie będzie nigdy miał szans te album w zestawieniu z klasykami, ale nie umie pojąć, że ten album jest ZAJEBISTY i to nie tylko jak na polskie warunki 2013 roku.nicram pisze:Dobrze, zobaczymy za parę lat jak będziecie ten album kłaść obok klasyków. Jak dziecko z Downem zauważyło, JA WIEM LEPIEJ, więc zapragnąłem podzielić się z Wami tą wiedzą abyście nie szli drogą prezesa, psa Saby itd. :-Dmaciek z klanu pisze:vicek pisze:kurwa że też che wam się bawić w jakieś ligi , dla mnie ten ich nowy album śmiało można postawić obok klasyków gatunku ponieważ to świetna muzyka .
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- vicek
- zahartowany metalizator
jak wy nie umacie metalu :EHeretyk pisze:jasne, a na następnym zapewne tych klasyków przeskoczą :)maciek z klanu pisze:vicek pisze:kurwa że też che wam się bawić w jakieś ligi , dla mnie ten ich nowy album śmiało można postawić obok klasyków gatunku ponieważ to świetna muzyka .
-
przed chwilą pierdoliłeś, że można go śmiało z klasykami zestawiać. :Dmaciek z klanu pisze: Chłopak Rudego dobrze mówi, że nie będzie nigdy miał szans te album w zestawieniu z klasykami, ale nie umie pojąć, że ten album jest ZAJEBISTY i to nie tylko jak na polskie warunki 2013 roku.
- maciek z klanu
Heretyk pisze:przed chwilą pierdoliłeś, że można go śmiało z klasykami zestawiać. :Dmaciek z klanu pisze: Chłopak Rudego dobrze mówi, że nie będzie nigdy miał szans te album w zestawieniu z klasykami, ale nie umie pojąć, że ten album jest ZAJEBISTY i to nie tylko jak na polskie warunki 2013 roku.
gdzie?
-
maciek z klanu pisze:vicek pisze:kurwa że też che wam się bawić w jakieś ligi , dla mnie ten ich nowy album śmiało można postawić obok klasyków gatunku ponieważ to świetna muzyka .
- maciek z klanu
odnosilo sie to do część zdania " kurwa, że też chce wam się bawić w jakieś ligi". no ale moglobyć niejasno napisane
- vicek
ale czemu niby nie , mayhem się dobrze słucha cultes też , więc o co chodzi ? nikt przecież nie pisze że cultes>mayhem
-
idę stąd
- maciek z klanu
vicek pisze:ale czemu niby nie , mayhem się dobrze słucha cultes też , więc o co chodzi ? nikt przecież nie pisze że cultes>mayhem
mysle, ze wynika to z tego, ze nie wypada :) tak jak nowe plyty jak dso choc prawie genialne, nigdy nie beda klasykami w metalu (taka jest moja opinia)
- vicek
zgadzam się .
- Lykantrop
Boże mój miły, nie poozwól mi przeeeetrzeeeeźwieeeć.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rozkręca się
sorry, ale CDG przebija gorgoroth, satyricon, ulver czy immortal, nie wspominając już o jakiś enthronedach czy dark funeralach ::::)))nicram pisze:Drogie dziecko naprawdę nie wiesz jakie zespoły należą do I ligi black metalu? Nie chce mi się wypisywać, ale poświęcę się dla edukacji (tak na szybciocha, więc pewnie coś pominąłem), żeby dzieci nie myliły więcej CDS z:
I liga: Bathory, Mayhem, Marduk, DSO, Darkthrone, Gorgoroth, Burzum, Ulver, Satyricon, Emperor, Thorns
II liga: Immortal, Kriegsmaschine, Watain, Enthroned, Dark Funeral, Aptorian Demon, Samael
III liga: Medico Peste, Mgła, Sarath, Kaevum, Mare, Vemod, Negura Bunget, Nocturnal Mortum,
IV liga: Dimmu Borgir, Shinning, Ondskapt, Ofermord, CDS
o w sumie wyszło, że IV liga, sorry :-D
- Nerwowy
Zależy który Satyricon i Immortal, jeśli chodzi o DF i Enthroned jak najbardziej zgoda.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
nicram pisze: I liga: Bathory, Mayhem, Marduk, DSO, Darkthrone, Gorgoroth, Burzum, Ulver, Satyricon, Emperor, Thorns
II liga: Immortal, Kriegsmaschine, Watain, Enthroned, Dark Funeral, Aptorian Demon, Samael
III liga: Medico Peste, Mgła, Sarath, Kaevum, Mare, Vemod, Negura Bunget, Nocturnal Mortum,
IV liga: Dimmu Borgir, Shinning, Ondskapt, Ofermord, CDS
Jak chcesz edukować innych to może najpierw skończ w temacie coś więcej niż przyzakładową zawodówkę :Dnicram pisze:Drogie dziecko naprawdę nie wiesz jakie zespoły należą do I ligi black metalu? Nie chce mi się wypisywać, ale poświęcę się dla edukacji (tak na szybciocha, więc pewnie coś pominąłem)
EDIT: Płyty CDG nie słyszałem :)
Ostatnio zmieniony 16-02-2013, 16:54 przez DCI Hunt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Góral
- w mackach Zła
Zawodówka? raczej OHP
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- maciek z klanu
Czy Dr Drone jest na posterunku? Można u Szanownego Pana Dr wykupić korepetycje z black metalu dla chłopaka rudzielca (alias: nicram)? Dr czy jest w ogole jakaś szansa na powodzenie takich korepetycji?!
- nicram
LOL, ile masz lat?satanking666 pisze:
sorry, ale CDG przebija gorgoroth, satyricon, ulver czy immortal, nie wspominając już o jakiś enthronedach czy dark funeralach ::::)))
Dość skutecznie mi obrzydzacie ten skądinąd miły zespół, ale wygląda na to, że słuchają go tylko jakieś zjeby, które okazjonalnie kupują płyty (bo tylko na tyle ich stać) i nie potrafią obiektywnie i z dystansem spojrzeć na muzykę...:-D
- Lykantrop
Nie, lepiej od razu założyć konto na Gondolinie albo Brutalland, tam takie pierdolenie przechodzi bez echa i reakcji.maciek z klanu pisze:Czy Dr Drone jest na posterunku? Można u Szanownego Pana Dr wykupić korepetycje z black metalu dla chłopaka rudzielca (alias: nicram)? Dr czy jest w ogole jakaś szansa na powodzenie takich korepetycji?!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95