Czy z metalu się wyrasta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Czy z metalu się wyrasta?
Nie wiem, po transformacji zerwał kontakty i nie dawał znaku życia, ale tak po ludzku życzę mu i mam nadzieję, że puściła go kantem zaraz jak tylko wyprzedał ostatniego rara z półek :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No cóż, będzie miał chłopina bolesne przebudzenie, kiedy zobaczy że półki stoja puste, a kobity też już nie ma.
- krz63
- weteran forumowych bitew
Gdybyś antycypował, to byś mu wtedy zaśpiewał:Lykantrop pisze:Nie wiem, po transformacji zerwał kontakty i nie dawał znaku życia, ale tak po ludzku życzę mu i mam nadzieję, że puściła go kantem zaraz jak tylko wyprzedał ostatniego rara z półek :D
Chłopie wyjmij kalkulator albo przelicz se pod kreską to równanie.
Dziwka droga, mówią tylko ci co sami świnki nie mają uuu ou ou.
Kup mi buty zabierz do kina.
Postaw mi drinka - tak mówi świnka.
A w burdelu dama nie wybrzydza, stówę bierze i jedziesz uu ou ou.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Jak można życzyć drugiemu człowiekowi, który chce ułożyć sobie życie takiego nieszczęścia? Wyszedłeś w tym momencie na pryszczatego gówniarza :)Lykantrop pisze:tak po ludzku życzę mu i mam nadzieję, że puściła go kantem zaraz jak tylko wyprzedał ostatniego rara z półek :D
oczywiście chuj w dupę frajerowi.
- Riven
- Kontakt:
-
No, wystarczającym nieszczęściem jest już układanie sobie życia z kimś takim.DCI Hunt pisze:Jak można życzyć drugiemu człowiekowi, który chce ułożyć sobie życie takiego nieszczęścia?Lykantrop pisze:tak po ludzku życzę mu i mam nadzieję, że puściła go kantem zaraz jak tylko wyprzedał ostatniego rara z półek :D
To nie nieszczęście, ale głupota. Nieszczęściem jest desperacja, która sprawia, że chłopowi oczy cipą zarastają :)
-
- rasowy masterfulowicz
jak to było, 180zł handjob w gumie?:)))))
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Dla biedniejszych - francuz w gumie.
-
Po swoich znajomych widzę, że z metalu wyrastają ludzie, którzy nie mają żadnych stałych zainteresowań. Słuchali tej muzyki, bo to samo robili ludzie z ich otoczenia. To samo ze sportem. Kiedyś chodzili na piłkę, później przestali. Oglądali skoki gdy był Małysz, Formułę 1 za czasów Kubicy. Najbardziej mi działa na nerwy gdy taki koleś przejmuje zainteresowania żony by jej się przypodobać. Oczywiście z terminem ważności, dopóki jest młoda. Ludzie bez charakteru, miękkie chujki, ciepłe kluchy itp.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Skaut
no piszę przecież, tacy którzy nie zaruchali ;]Pacjent pisze:Po swoich znajomych widzę, że z metalu wyrastają ludzie, którzy nie mają żadnych stałych zainteresowań. Słuchali tej muzyki, bo to samo robili ludzie z ich otoczenia. To samo ze sportem. Kiedyś chodzili na piłkę, później przestali. Oglądali skoki gdy był Małysz, Formułę 1 za czasów Kubicy. Najbardziej mi działa na nerwy gdy taki koleś przejmuje zainteresowania żony by jej się przypodobać. Oczywiście z terminem ważności, dopóki jest młoda. Ludzie bez charakteru, miękkie chujki, ciepłe kluchy itp.
Coś tam było! Człowiek!
- Drone
Re:
Panowie, kolega oczekuje na pochwały! Skaut, gratuluję pierwszego razu! :)Skaut pisze:no piszę przecież, tacy którzy nie zaruchali ;]Pacjent pisze:Po swoich znajomych widzę, że z metalu wyrastają ludzie, którzy nie mają żadnych stałych zainteresowań. Słuchali tej muzyki, bo to samo robili ludzie z ich otoczenia. To samo ze sportem. Kiedyś chodzili na piłkę, później przestali. Oglądali skoki gdy był Małysz, Formułę 1 za czasów Kubicy. Najbardziej mi działa na nerwy gdy taki koleś przejmuje zainteresowania żony by jej się przypodobać. Oczywiście z terminem ważności, dopóki jest młoda. Ludzie bez charakteru, miękkie chujki, ciepłe kluchy itp.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
a ja nie wiem czy mam jakis kryzys czy cos innego, kompletnie nie chce mi sie nowosci sluchac, nowe CDG przesluchalem 3 razy i znowu zapuscilem sobie Timeless Reign, pozniej stare Arckanum i tak od jakichs 6 miesiecy. Zle wplywa na mnie Krakow albo zostalem zblazowanym hipsterem. Zmienilem sie w Pana posrodku na tym zdjeciu:

siedze, slucham tego co juz znam, popijam piwko i jestem szczesliwy.

KVLT lizania CZASZKI
- Skaut
projekcja dobra rzecz wielebny, ale u Ciebie i tak z dziećmi się nie liczy ;]Drone pisze:Panowie, kolega oczekuje na pochwały! Skaut, gratuluję pierwszego razu! :)Skaut pisze:no piszę przecież, tacy którzy nie zaruchali ;]Pacjent pisze:Po swoich znajomych widzę, że z metalu wyrastają ludzie, którzy nie mają żadnych stałych zainteresowań. Słuchali tej muzyki, bo to samo robili ludzie z ich otoczenia. To samo ze sportem. Kiedyś chodzili na piłkę, później przestali. Oglądali skoki gdy był Małysz, Formułę 1 za czasów Kubicy. Najbardziej mi działa na nerwy gdy taki koleś przejmuje zainteresowania żony by jej się przypodobać. Oczywiście z terminem ważności, dopóki jest młoda. Ludzie bez charakteru, miękkie chujki, ciepłe kluchy itp.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
jest na to lekarstwo:Pan_Kimono pisze:a ja nie wiem czy mam jakis kryzys czy cos innego, kompletnie nie chce mi sie nowosci sluchac, nowe CDG przesluchalem 3 razy i znowu zapuscilem sobie Timeless Reign, pozniej stare Arckanum i tak od jakichs 6 miesiecy. Zle wplywa na mnie Krakow albo zostalem zblazowanym hipsterem. Zmienilem sie w Pana posrodku na tym zdjeciu:
this is a land of wolves now
-
Ostatnio byłem w Hali Mirowskiej, gdzie kupiłem CdG i posłuchałem kilka razy.Pan_Kimono pisze:a ja nie wiem czy mam jakis kryzys czy cos innego, kompletnie nie chce mi sie nowosci sluchac, nowe CDG przesluchalem 3 razy i znowu zapuscilem sobie Timeless Reign, pozniej stare Arckanum i tak od jakichs 6 miesiecy. Zle wplywa na mnie Krakow albo zostalem zblazowanym hipsterem. Zmienilem sie w Pana posrodku na tym zdjeciu:
Nuda, nic się nie dzieje, aż dziw bierze, że nie wzorują się na zagranicznych.
Grrrówno!
Kraków to słabe miasto, by nie powiedzieć mocniej, ale ma jedną, podstawową zaletę. Rzut beretem w góry i to niemal każde w naszym kraju.Pan_Kimono pisze:. Zle wplywa na mnie Krakow
Serdecznie witam w klubie.Pan_Kimono pisze:. Zmienilem sie w Pana posrodku na tym zdjeciu:
-
- Bezdech
Nie dziwota, ja też już od jakiegoś czasu znam Venom i Bathory i muszę napisać, że jednak są lepsze od tego CdG.Pan_Kimono pisze:a ja nie wiem czy mam jakis kryzys czy cos innego, kompletnie nie chce mi sie nowosci sluchac,
(...)
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared