CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: CULTES DES GHOULES
jak chcesz się bardzo tanio pozbyć i masz w bdb stanie to może sam odkupię, bo mi się skończyły, a czasem potrzebuję na wymianę jak gdzieś za granicą jestem :D
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ni moge słuchoć tyj gupiej godki, to je gańba na cołko wieś.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
oj tam oj tam, a temacie to zajebiście się ten nowy CDG zapowiada. CD za jakiś czas będę miał to mp3 nie będę ściągał. Poprzednie materiały zajebiste.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie lubisz Megadeth - nie sprzedam! :-DDCI Hunt pisze:jak chcesz się bardzo tanio pozbyć i masz w bdb stanie to może sam odkupię, bo mi się skończyły, a czasem potrzebuję na wymianę jak gdzieś za granicą jestem :D
Jak już pisałem - znacznie lepsza niż Spectres..., ale Mayhem nie dorównuje. :-)DCI Hunt pisze:oj tam oj tam, a temacie to zajebiście się ten nowy CDG zapowiada. CD za jakiś czas będę miał to mp3 nie będę ściągał. Poprzednie materiały zajebiste.
all the monsters will break your heart
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Nie zgadzam się. U Mateusza wsiórstwo i prostactwo były tylko pozą.DCI Hunt pisze:Nicram, doskonale wypełniłeś lukę po Mariuszu Wędliniarzu :)
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
No normalnie straszna rzecz się stała. Komuś nie podoba się nowe CDG. Zostawcie człowieka, niech sobie w spokoju obcuje ze znakomitymi dziełami Gorgoroth, Dark Funeral itd. Jego strata, po co ta histeria? No, ale prawdziwa jatka to będzie kiedy niektórzy doczytają się, że Nicram Mgłę umieścił w lidze trzeciej. Popłynie wirtualna jucha jak nic.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ok...maciek z klanu pisze:vicek pisze:kurwa że też che wam się bawić w jakieś ligi , dla mnie ten ich nowy album śmiało można postawić obok klasyków gatunku ponieważ to świetna muzyka .
no własnie o to chodzi, ale nicram wie lepiej, wiec nie ma co dyskutować :)

Mayhem = Darkthrone = Cultes des Ghoules > Emperor
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Klon Mental Funeral na równi z WIELKIM MAYHEM i przed EMPEROR? Chyba za dużo wypiłeś.Headcrab pisze:Ok...maciek z klanu pisze:vicek pisze:kurwa że też che wam się bawić w jakieś ligi , dla mnie ten ich nowy album śmiało można postawić obok klasyków gatunku ponieważ to świetna muzyka .
no własnie o to chodzi, ale nicram wie lepiej, wiec nie ma co dyskutować :)
![]()
![]()
![]()
Mayhem = Darkthrone = Cultes des Ghoules > Emperor
- Only_True_Believers
Kolejny tydzień z nową płytą i się nie nudzi, masa rzeczy do odkrycia. Wspaniały materiał
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
Ale macie problemy. Na jakiej podstawie można zaliczyć Samael do DRUGIEJ LIGI? Jakby się rozwiązali po trzeciej płycie to bym jeszcze zrozumiał, ale oni tego nie zrobili przecież i wysrali tyle kupy, że ich to dyskwalifikuje z rozgrywek ligowych w ogóle. A już na pewno z obecnych, bo w kategorii "najlepsze blekmetale pierwszej połowy lat 90tych" cały czas mają spore szanse.
Wracając do CDG, to chłopaki nagrali fajny album, którego słucha się przyjemnie (pomimo ewidentnego braku transgresji) z uwagi na fenomenalny klimat. Jak komuś pasuje, to spoko. Jak nie, no to nie. Czas pokaże, czy album przetrwa i wtedy będzie sensowna dyskusja o umieszczaniu go w galerii sław, na razie najlepiej się nim po prostu jarac, bo jest "mnóstwo ok". Tylko tyle i aż tyle. No chyba, że komuś się nie podoba, wtedy niech nie słucha.
Wracając do CDG, to chłopaki nagrali fajny album, którego słucha się przyjemnie (pomimo ewidentnego braku transgresji) z uwagi na fenomenalny klimat. Jak komuś pasuje, to spoko. Jak nie, no to nie. Czas pokaże, czy album przetrwa i wtedy będzie sensowna dyskusja o umieszczaniu go w galerii sław, na razie najlepiej się nim po prostu jarac, bo jest "mnóstwo ok". Tylko tyle i aż tyle. No chyba, że komuś się nie podoba, wtedy niech nie słucha.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
- postuje jak opętany!
Z tego zestawu to na razie sięgnę po tę Wojnę i pokój w tle. Nie wiem jak się przekonać do tego Cultes des Ghouleskrz63 pisze:
Wczoraj doszła kolejna "dostawa" HENBANE. Pierwsza i większa starczyła na 1,5 tygodnia. Ale ogólnie nikt nie kupuje teraz płyt, panie, chujnia totalna, ludzie tylko zasysają te pliki jak mrówkojady mrówki. Nic nie schodzi, bryndza.
Odpowiedź Panie Batonie, jest dziecinnie łatwa i zawiera się w jednym krótkim, żołnierskim zdaniu.Baton pisze:Ale macie problemy. Na jakiej podstawie można zaliczyć Samael do DRUGIEJ LIGI?
Zależy, kto zalicza?
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Silent_Sea
ooo nowy merchBlackult pisze:w lepszej cenie znalazłem
http://allegro.pl/piornik-henbane-jedno ... 58697.html
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
słucham płyty i bardzo fajna jest
- Scaarph
Kto Ci tak powiedział? Mam 6 CD (+ 2 ruskie) i zamierzam dokupić jeszcze jedną płytę. Ja bardzo nie lubię rudego :)nicram pisze: Nie lubisz Megadeth - nie sprzedam! :-D
PS. z tymi Twoimi ligami to chodziło tylko o wrzucenie do IV np. Shining. CDG można lubić lub nie, ale z racji tego, że bardzo lubię takie klimaty wybitnie to do mnie trafia. Nie ma wiele takich kapel.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
A propos, widzieliście, jak rudy demonstruje satanistyczny akord? :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Rzucał klątwy. To nie przelewki, tylko prawdziwy diabeł z rogami i ogonkiem.
this is a land of wolves now