DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
http://wp.livereviewer.com/2013/02/09/i ... arkthrone/
What can we expect from Darkthrone in the near future?
Fenriz: Easter holiday? HAHAHAHAHAHAHA!!!
What can we expect from Darkthrone in the near future?
Fenriz: Easter holiday? HAHAHAHAHAHAHA!!!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
O! Nerwy puściły. Zaczynam lubić to jak się wkurwiasz. Słoma z butów zawsze gdzieś wyjdzie. Kreujesz się na bardzo poważnego, światowego i inteligentnego człowieka, a byle robol bez dyplomu, kilkoma zdaniami wyprowadza Cię z równowagi? Bardzo przyjemnie. Pewnie jeszcze brałbyś się do bitki, bo Jamesa kalumnią obrzucili? Pozwól, że zacytuję: "Nie spinaj się tak".[V] pisze:internetowy szacunek-serious business:D
a teraz zapraszam do tematu Złote wary,mistrz ci odpisał i możecie sobie podyskutować jak kulturalni podludzie.
-
i jeszcze jeden wywiad
http://wyrdsflight.blogspot.co.uk/2013/ ... -only.html
"Only retards don’t change in this life"
he,he,he
http://wyrdsflight.blogspot.co.uk/2013/ ... -only.html
"Only retards don’t change in this life"
he,he,he
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
^ bardzo dobry wywiad
Jak Ci się będzie nudziło to wklej tu co lepsze cytaty, bo już mi się nie chce wywiadów z Darkthrone czytać :))))
-
DCI Hunt pisze:Jak Ci się będzie nudziło to wklej tu co lepsze cytaty, bo już mi się nie chce wywiadów z Darkthrone czytać :))))
zmęczenie materiału?;) Fakt,Gylve w wielu rozmowach klepie to samo,ale to też zależy od gościa który przygotowuje pytania i prowadzi całą rozmowe.Przeklejek nie będę robił,bo po co;)Lepiej samemu natknąć się na coś ciekawego,czego sie wcześniej nie wiedziało.
Coś w tym stylu. Po prostu znudziło mnie czytanie wywiadów ze zwyczajnym, wyluzowanym kolesiem, który opowiada o tym jak bardzo jest zwyczajny i wyluzowany ;) Wolałbym poczytać jakieś opowieści Czrala albo Vicotnica.[V] pisze: zmęczenie materiału?;) Fakt,Gylve w wielu rozmowach klepie to samo
-
jak kto woli.może Nocturno Culto powinien teraz przejąć obowiązki rozmawiania z prasą;)Z Czralem i tym drugim są zajebiste wywiady w sieci.ja bym poczytal co tam słychać u SATYRICON.może sam zrobię,mam troche wolnego;)))DCI Hunt pisze:Coś w tym stylu. Po prostu znudziło mnie czytanie wywiadów ze zwyczajnym, wyluzowanym kolesiem, który opowiada o tym jak bardzo jest zwyczajny i wyluzowany ;) Wolałbym poczytać jakieś opowieści Czrala albo Vicotnica.[V] pisze: zmęczenie materiału?;) Fakt,Gylve w wielu rozmowach klepie to samo
-
:D[V] pisze:internetowy szacunek-serious business:D
no, fajnie by było[V] pisze: ja bym poczytal co tam słychać u SATYRICON.może sam zrobię,mam troche wolnego;)))
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
A mi sie goscia caly czas dobrze czyta, choc fanem Agent Steel nie jestem ;)DCI Hunt pisze:Coś w tym stylu. Po prostu znudziło mnie czytanie wywiadów ze zwyczajnym, wyluzowanym kolesiem, który opowiada o tym jak bardzo jest zwyczajny i wyluzowany ;) Wolałbym poczytać jakieś opowieści Czrala albo Vicotnica.[V] pisze: zmęczenie materiału?;) Fakt,Gylve w wielu rozmowach klepie to samo
Btw, tak mi sie tez skojarzylo odnosnie opiniotworczosci Fenriza:

;)
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Ja też. Zapytaj, czy wciąż potrzebuje choreografii scenicznej rozpisanej na kartce i co sądzi o sukcesie Behemoth :)[V] pisze:ja bym poczytal co tam słychać u SATYRICON.może sam zrobię,mam troche wolnego;)))
Co do wywiadów, to najważniejszy jest ten ze Snorre.
Byłoby świetnie. Chętnie przeczytam co tam u Satyra słychać. Przy okazji [V] mógłby przeprowadzić wywiad ze swoim ciemnoskórym gospodarzem, albo chociaż z sąsiadami z "dzielni", pytając ich o kwestię "podludzi" oraz "napinki". Ciekawe, czy skończyłoby się tylko na liściu?
-
zajebiste :D0ms pisze:A mi sie goscia caly czas dobrze czyta, choc fanem Agent Steel nie jestem ;)DCI Hunt pisze:Coś w tym stylu. Po prostu znudziło mnie czytanie wywiadów ze zwyczajnym, wyluzowanym kolesiem, który opowiada o tym jak bardzo jest zwyczajny i wyluzowany ;) Wolałbym poczytać jakieś opowieści Czrala albo Vicotnica.[V] pisze: zmęczenie materiału?;) Fakt,Gylve w wielu rozmowach klepie to samo
Btw, tak mi sie tez skojarzylo odnosnie opiniotworczosci Fenriza:
;)
-
Darkthrone can take their modernized "butt rock" and shove it up their own two-faced asses. This band is and always was a joke. The only possible explanation I can come up with is that Fenriz' addiction to alcohol must have finally caused brain damage. Some how he's deluded into thinking that his musics still primitive and "true". Way back in their heyday, Darkthrone were kind of an interesting anomaly in the Norwegian black metal scene. Transilvanian Hunger was a DESCENT album, music of decay. Even if it wasn't necessarily good. Standardization was inevitable, but what happened to Darkthrone is something altogether different. They became outright self-parody
;)))
;)))
- Scaarph
- zahartowany metalizator
-
jakiś hater na oficjalnym fejsbuku hehe;))
Total garbage, first death metal, then sold out to black metal, then jumped to punk and what kind of shitinfested homosexual 80s heavy metal/power metal hybrid is this, fuck this trendjumping faggot Fenriz in the ass. Your fucking low-life parody band is a disgrace to the BM scene and its sad to see fucking posers like this are supporting us. FOAD indeed!
Total garbage, first death metal, then sold out to black metal, then jumped to punk and what kind of shitinfested homosexual 80s heavy metal/power metal hybrid is this, fuck this trendjumping faggot Fenriz in the ass. Your fucking low-life parody band is a disgrace to the BM scene and its sad to see fucking posers like this are supporting us. FOAD indeed!
- Lykantrop
Niech zgadnę... 15-16 latek?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
[V] pisze:jakiś hater na oficjalnym fejsbuku hehe;))
marik1234 słucha DT :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.