DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Re: DARKTHRONE
Skrajne postrzeganie, jak z ostatnim Morbid Angel. Nie wydali wersji z szafką, żeby nie było czego roztrzaskać. Ciekawie kiedy Ted da se spokój z tą nazwą.
-
- rasowy masterfulowicz
tez o tym dzisiaj pomyslalem.Kingu pisze:Skrajne postrzeganie, jak z ostatnim Morbid Angel. Nie wydali wersji z szafką, żeby nie było czego roztrzaskać. Ciekawie kiedy Ted da se spokój z tą nazwą.
BTW jak Ci sie nowy Obled widzi?
KVLT lizania CZASZKI
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Przerzucając dzisiaj youtube wyskoczył mi kawałek Darkthrone "leave no cross unturned", okraszony nieznanym mi obrazkiem, pomyślałem więc że nowa płyta i damy zaryzykować. Jak na kapelę nagrywającą pierwsze, może drugie demo nawet fajne - sporo "Show no Mercy", trochę starego Kinga Diamonda, Manilla Road sporo Celtic Frost, o dziwo trochę Darkthrone.... nawet fajne, ale jutro rano nawet nie będę pamiętał że tego słuchałem, a potem do głowy nawet mi nie przyjdzie żeby zapoznać się z całością, jak od lat dziesięciu, przynajmniej, z tą kapelą mi zostało.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
+666Maria Konopnicka pisze:Wstyd, że kapela, która nagrywała kamienie milowe gatunku odgrywa dziś patenty starych drugo i trzecioligowych kapel (cóż, że znakomitych). Nie sądziłem ,że doczekam czasów gdy wyjdzie nowa płyta Darkthrone, a mi nie będzie się chciało ani jej kupić, anie nawet przesłuchać...
PS. Niech nagrywają co sobie chcą, jeśli ich to bawi i znajdzie się ktoś kto to kupi... Ja za długo w tej muzyce siedzę i za dużo zajebistych płyt mam na półkach, żebym miał się jarać dzisiejszym obliczem Darkthrone.
A hipsterzy niech się jarają tą wtórnotą. Lepiej sobie kupić nową płytę TENEBRIS.
all the monsters will break your heart
-
- mistrz forumowej ceremonii

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
a to nie można sobie kupić i jednego i drugiego?nicram pisze:+666Maria Konopnicka pisze:Wstyd, że kapela, która nagrywała kamienie milowe gatunku odgrywa dziś patenty starych drugo i trzecioligowych kapel (cóż, że znakomitych). Nie sądziłem ,że doczekam czasów gdy wyjdzie nowa płyta Darkthrone, a mi nie będzie się chciało ani jej kupić, anie nawet przesłuchać...
PS. Niech nagrywają co sobie chcą, jeśli ich to bawi i znajdzie się ktoś kto to kupi... Ja za długo w tej muzyce siedzę i za dużo zajebistych płyt mam na półkach, żebym miał się jarać dzisiejszym obliczem Darkthrone.
A hipsterzy niech się jarają tą wtórnotą. Lepiej sobie kupić nową płytę TENEBRIS.
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- nicram
Ten Pan ze zdjęcia zapomniał już co to black metal...:-([V] pisze:
oł jeaaaaaaaaaaaah,. ku wojnie! :-DRiven pisze:jebac darkthrone
- nicram
To akurat wiadomo od dawien dawna. :-)Morph pisze:JESTĘ HIPSTERĘ!!!
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Hm, intro i wolny riff z Valkyrii można zostawić, resztę wyjebać i będzie dobra epka. Dać im z 4 lata, to może coś dograją ze 3 przyzwoite kawałki do tego. Pomijając fakt, że to już nie bm.
Ja mam dla wszystkich "true wojowników", wiadomość znacznie gorszą. Wszystko zmierza do tego, że Gylve ogłosi niedługo, (albo nawet już gdzieś to uczynił),wszem i wobec, że"true black" to oni grali tylko na dwóch albumach, więc był to tylko epizod w ich długoletniej zabawie muzyką. Przecież zawsze kochali punk, speed, doom, power, heavy, thrash oraz Celtic Frost i może trochę ten pozerski (tfu!) death. Chłopaki przygotujcie się na nowe straszliwe ciosy, chusteczki i pieluchy trzymając w pogotowiu.nicram pisze:Ten Pan ze zdjęcia zapomniał już co to black metal...:-([V] pisze:
- Riven
- Kontakt:
plaguewielder, to był album, a nie te smuty dla gotyckich ciot które teraz wydają...
this is a land of wolves now
- nicram
Widzisz tutaj jakiś wojowników? Osobiście jebie mnie jakiś smutny Darkthrone! :-D535 pisze: Ja mam dla wszystkich "true wojowników", wiadomość znacznie gorszą. Wszystko zmierza do tego, że Gylve ogłosi niedługo, (albo nawet już gdzieś to uczynił),wszem i wobec, że"true black" to oni grali tylko na dwóch albumach, więc był to tylko epizod w ich długoletniej zabawie muzyką. Przecież zawsze kochali punk, speed, doom, power, heavy, thrash oraz Celtic Frost i może trochę ten pozerski (tfu!) death. Chłopaki przygotujcie się na nowe straszliwe ciosy, chusteczki i pieluchy trzymając w pogotowiu.
+1 ostatni wielki!Riven pisze:plaguewielder, to był album
- Riven
- Kontakt:
- nicram
Słyszałem, ale Plaguewielder jest 100 razy lepszy jednak.
- Riven
- Kontakt:
nie, bo hate them to najlepsza płyta darkthrone :) nie dla hipsterow typu trocki ale jednak
- Morph
- Kontakt:
Niedocenianie świetnego Ze Kult Is Elajw to pierwszy symptom zaklejenia bębenków rudym nasieniem :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
cult jest bdb albumem ale hate them to jednak wyższa liga. wtedy jeszcze grali swoje. był punk, był black, nie było pierdolenia
- nicram
Lepiej mieć bębenki zaklejone rudym nasieniem niż ejakulatem Alexa Laiho ;-)Morph pisze:Niedocenianie świetnego Ze Kult Is Elajw to pierwszy symptom zaklejenia bębenków rudym nasieniem :D