Numer rzeczywiście bardzo nośny, wpadający w ucho, całymi garściami biorący z dorobku MA. Może być naprawdę dobrze. A distro Listenable ma w Polsce Mystic.Analripper pisze:piekny Blessed are the sick tribute!
zapowiada się piekielny krążek, kto ma Listenable w distro w Polszy?
CENTURIAN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CENTURIAN
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Bardzo dobre te nowe numery. Czekam na całość.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Czyli chujówka - cena kosmos i o winylu można zapomnieć tak jak w przypadku ostatniego Incantation ... jak dobrze, że jest Agonia ...Nasum pisze:Numer rzeczywiście bardzo nośny, wpadający w ucho, całymi garściami biorący z dorobku MA. Może być naprawdę dobrze. A distro Listenable ma w Polsce Mystic.Analripper pisze:piekny Blessed are the sick tribute!
zapowiada się piekielny krążek, kto ma Listenable w distro w Polszy?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Pięknie mi robią te nowe kawałki, ale tez niczego innego się nie spodziewałem!!
-
http://www.mystic.pl/plyty_cd,centurian ... ,14638.htm
Przy okazji, fajny opis: nowa płyta Duńczyków;-)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No i mam zagwozdkę, dopiero wczoraj złożyłem zamówienie w Mystic i zastanawiam się czy dołożyć jeszcze nowy Centurian. Znając życie za pół roku będzie w promocji za 20 zł... ale z drugiej strony, mp3 pożyczone z neta nie pozostawiają wątpliwości, że jest bdb. Co robić, co robić...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Kupić za 45, szybko sprzedać za 25 i będziesz miał 20 zł wydane na płytę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
Nie no, w takim układzie to wolę poczekać 15 lat i mieć dzięki tej płycie jedno świadczenie emerytalne więcej.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
Dokładaj - jako i ja .Lykantrop pisze:No i mam zagwozdkę, dopiero wczoraj złożyłem zamówienie w Mystic i zastanawiam się czy dołożyć jeszcze nowy Centurian. Znając życie za pół roku będzie w promocji za 20 zł... ale z drugiej strony, mp3 pożyczone z neta nie pozostawiają wątpliwości, że jest bdb. Co robić, co robić...
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, nie dość, że Duńczycy , to jeszcze za 49 złotych? Ja mam pre-order na amazon u.k za 7 funtów. W Polsce to jednak bogato jest...Nasum pisze:http://www.mystic.pl/plyty_cd,centurian ... ,14638.htm
-
Weź nie denerwuj ludziów. Chyba też kupię w ciemno. Co prawda mam już mp3 na dysku ale chyba usunę bez słuchania.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja nawet nie ściągam aby nie kusiło, za kilka dni będzie cd i będą tańce :)
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
niestety po kilku wpadkach nie ufam już sprawdzonym markom i zwyczajnie mnie nie stać by kupować wszystko jak leci - właśnie ściągam mpszy ale oczywista jak będzie na poziomie będzie oryginalny nośnik
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Lykantrop
No i wziąłem ten cedek w ciemno. Absolutnie nie żałuję, Holendrzy powrócili w glorii i chwale, kontynuując to co się działo na TOTALNYM "Liber Zax Zax". Zdecydowanie jedna z mocniejszych death metalowych pozycji w tym roku, o ile nie najmocniejsza (bo na tę chwilę jest na mur beton). Kompletnie nie słychać, że się sypnęli wiekiem i niedomagają, to jest nadal TA energia i TEN wpierdol sprzed kilkunastu lat, który otrzymywaliśmy ilekroć wkładaliśmy do odtwarzacza ich poprzednie pozycje. Nic, na jotę się tutaj nie zmieniło, stoją w miejscu i robią to co potrafią robić najlepiej - napierdalać szybki, blastujący death metal z mnóstwem niewybrakowanych smaczków, przy czym nie ma mowy o jakichś technicznych zawijańcach ala Necrophagist czy melodyjkach typowych dla szwedzkich pipidów. Piękny album, tego mi właśnie brakowało, a luka po Morbid Angel została wypełniona przez CENTURIAN.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
dla mnie płyta idealna. kocham takie brzmienie gitar, fajne riffy, 100% death metalu.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Lykantrop
Otóż to. Posłuchajcie sobie ostatniego numeru z tej płyty (niestety, nie znalazłem go nigdzie w sieci) "Reverses". To jest właśnie TO czego brakuje wielu współczesnym death metalowym płytom, które korzeniami tkwią w hamerykańskim śmierć metalu. Jedynym minusem tej płyty jest to, że trwa ona niecałe 30 minut.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Lykantrop
Zgniłe Andrzeje mogliby teraz wziąć korepetycje u Holendrów przed nagrywaniem nowej płyty.