DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
535 to jest znowu przesada w drugą stronę. ale jak sobie pomyślę, że np jakieś tam dark thrones and black flag >>> killing technology (przykładowo) to robi mi się słabo. złote wary tu nie wystarczą :)
-
A muszę powiedzieć i przyznać się bez bicia, że ostatnio Paracletus wiele u mnie zyskał. Udało mi się "wtopić" w tę atmosferę. Darkthrona nie chce mi się słuchać.[V] pisze:Darkthrone już nie jest cool.DsO też nie.
-
Morph nudzi się w pracy :)Heretyk pisze:nie wiem po co w ogóle pisać takie głupoty.Morph pisze:Splunę wam w ideały:
Najsłabszy Darkthrone > Najlepszy Voivod.
- Lykantrop
No, ale tak bez jaj. Kupienie tego w Nuclear Blast czy Relapse to minimum 150 zł w przeliczeniu, a to jednak z lekka przydużo. Poza tym ja na dvdmax nie narzekam, uzupełniłem sobie u nich dyskografię YOB po 19,99/ szt.535 pisze:dvd max!!!! To pewna firma.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Tradycyjnie żartuję, natomiast chronologia wydarzeń potwierdza moją wersję. Voivod nagrali swoje największe płyty, nim z lasu wychylili swoje włochate główki Hank z kolegami. Biorąc sprawę poważnie, tutaj nie ma żadnej racjonalnej płaszczyzny, by te kapele porównywać. Żartować oczywiście można do woli.Heretyk pisze:535 to jest znowu przesada w drugą stronę. ale jak sobie pomyślę, że np jakieś tam dark thrones and black flag >>> killing technology (przykładowo) to robi mi się słabo. złote wary tu nie wystarczą :)
Ta płyta prawdopodobnie poszła, nim się ukazała, więc teraz trzeba będzie płakać i płacić. Pocieszający jest fakt, że CD już tanieje. Było 44,00, potem 43,90. Aktualna najniższa cena to 42,99. Pasjonująca rozgrywka. Kto da mniej? Premiera 25.02!!!Lykantrop pisze:No, ale tak bez jaj. Kupienie tego w Nuclear Blast czy Relapse to minimum 150 zł w przeliczeniu, a to jednak z lekka przydużo. Poza tym ja na dvdmax nie narzekam, uzupełniłem sobie u nich dyskografię YOB po 19,99/ szt.535 pisze:dvd max!!!! To pewna firma.
- Morph
- Kontakt:
No dobra, DTaBF mogę wyjąć, FOAD jest na równi :D.Heretyk pisze:535 to jest znowu przesada w drugą stronę. ale jak sobie pomyślę, że np jakieś tam dark thrones and black flag >>> killing technology (przykładowo) to robi mi się słabo. złote wary tu nie wystarczą :)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
południa nie ma, a ten już najebany :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Bardzo fajny ten nowy DT. Bez porownania lepszy niz rozklekotane cyrkle i wagony. numery Nocturno tradycyjnie najlepsze.
this is a land of wolves now
-
Plus dla Ciebie. Posłuchaj Drought jeszcze,świetny materiał,ot,kurz opadł,hipstery uciekły w popłochu ale muzycznie wciąż jest super.est pisze:A muszę powiedzieć i przyznać się bez bicia, że ostatnio Paracletus wiele u mnie zyskał. Udało mi się "wtopić" w tę atmosferę.[V] pisze:Darkthrone już nie jest cool.DsO też nie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Nie mam wątpliwości, że to znaczący zespół jest, u mnie to raczej problem z klimatem, bo ja to urodzonym defmetalowcem jestem;)[V] pisze:Plus dla Ciebie. Posłuchaj Drought jeszcze,świetny materiał,ot,kurz opadł,hipstery uciekły w popłochu ale muzycznie wciąż jest super.est pisze:A muszę powiedzieć i przyznać się bez bicia, że ostatnio Paracletus wiele u mnie zyskał. Udało mi się "wtopić" w tę atmosferę.[V] pisze:Darkthrone już nie jest cool.DsO też nie.
-
to powiedz mi,czy warto posluchać nowego Suffocation?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Ja pierdolę, jak jesteś fanem to warto. No kurde, nie będę ci tłumaczył najprostszych rzeczy. Mnie to kręci, bardziej niż bohaterowie tematu. Pewnie to źle i nie wypada, ale nic na to nie poradzę;)
-
mnie tak średnio.nigdy nie mogłem sie do nich przekonać a słuchałem każdej płyty chyba poza ostatnią.
-
Bo to nie jest muzyka dla wszstkich ;)
Ja kocham, Debiut i PFW to dla mnie jak biblia;)
Ja kocham, Debiut i PFW to dla mnie jak biblia;)
-
Tak jest chyba,ja np zawsze miałem troche pod górkę z taką formą śmierć metalu.Ale Despise the Sun mam na półcę i lubię,może przyjdzie kiedyś czas na reszte.est pisze:Bo to nie jest muzyka dla wszstkich ;)
- immortal93
- rozkręca się
Ten cały Darktron bardzo ładną płytę nagrał. Klimat mi sie kojarzy nawet ze Slajerem z 83 roku. Jak tak dalej pójdzie to nie będzie żalu, że się Slajer rozpadnie może
-
Prawda.są tez riffy podpierdolone z Kill'em All;)Zwłaszcza w Come warfare,the entire doom.immortal93 pisze:Klimat mi sie kojarzy nawet ze Slajerem z 83 roku.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Jeśli lubisz Despise, to jest szansa, że nówka podejdzie Ci trochę szybciej niż reszta dyskografii.[V] pisze:Tak jest chyba,ja np zawsze miałem troche pod górkę z taką formą śmierć metalu.Ale Despise the Sun mam na półcę i lubię,może przyjdzie kiedyś czas na reszte.est pisze:Bo to nie jest muzyka dla wszstkich ;)