Koncert Mayhem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Koncert Mayhem
Nie po to wymyślono L4, żeby pracować w długie weekendy :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor
- weteran forumowych bitew
:)
Niby trzeciego maja mam wolne, jak każdy normalny człowiek, ale obawiam się że po 2-im będę zupełnie wyjebany i nawet koncert mojej najulubieńszej kapeli nie będzie w stanie ściągnąć mnie z wyra.
Niby trzeciego maja mam wolne, jak każdy normalny człowiek, ale obawiam się że po 2-im będę zupełnie wyjebany i nawet koncert mojej najulubieńszej kapeli nie będzie w stanie ściągnąć mnie z wyra.

- empir
- zahartowany metalizator
też by mi się na hate w długi weekend nie chciało jechać
-
Trwają pertraktacje z żoną. Na pewno będę wtedy w rodzinnej wiosce, a to zaledwie 25 km od Ostravy. Potrzebuję tylko kierowcy bo zwykle na Śląsku nie jestem trzeźwy ;)Lykantrop pisze:Dobra, gadać kto będzie sobie robił w Czechach długi weekend majowy i gotów jest przybić się kuflem przed i po Mayhem?
-
też raczej wpadnę, ale to jeszcze nic pewnego.
- Lykantrop
Ja już swoją namówiłem. 2 dni zwiedzania w Pradze i 2 dni chlustania w Ostravie. Jak coś to 3ciego mogę podjechać do Wodzisławia, o ile już na granicy tak nie trzepią jak dawniej :)est pisze:Trwają pertraktacje z żoną. Na pewno będę wtedy w rodzinnej wiosce, a to zaledwie 25 km od Ostravy. Potrzebuję tylko kierowcy bo zwykle na Śląsku nie jestem trzeźwy ;)Lykantrop pisze:Dobra, gadać kto będzie sobie robił w Czechach długi weekend majowy i gotów jest przybić się kuflem przed i po Mayhem?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Na jakiej granicy?:) W starym Bohuminie jest wymarłe miasto, w Chałupkach jeszcze coś się dzieje ale nie spodziewałbym się żadnych rewelacji. Jadąc z Loslau można też pojechać w stronę miejscowości Owsiszcze/Pist bardziej malowniczą trasą.
- Lykantrop
Ostatni raz granicę Polska - Czechy przekraczałem w 2002 r. i przetrzepali mi chyba wszystko co przetrzepać można (włącznie z rozkręcaniem spryskiwaczy w antyperspirantach). Podobną przygodę miałem 2 razy w latach 90. Mam po prostu uraz do pokonywania punktów granicznych z tym państwem :D Jak się zdecydujesz to dawaj znać, nie będzie problemu z podwiezieniem, Wodzisławia też jeszcze nie widziałem!!!:-)
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Tez bym chcial taka majowke z mayhem. Musze jakos zorganizowac sobie czas
niech to miejsce niebawem zniknie
- Castor
Masz nieaktualne dane.empir pisze:też by mi się na hate w długi weekend nie chciało jechać

- COFFIN
Kiedyś jechałem do Trutnova i to samo - dobrze, że samochodu nie zaczęli rozkręcać:D Później jeszcze jechałem, ze Szklarskiej do Pragi i już luz był.Lykantrop pisze:Ostatni raz granicę Polska - Czechy przekraczałem w 2002 r. i przetrzepali mi chyba wszystko co przetrzepać można (włącznie z rozkręcaniem spryskiwaczy w antyperspirantach)
Chyba nie ogarniam:D Szukam, szukam i nie widzę nigdzie żadnego info, żeby TEN zespól też tam grał:PCastor pisze:nawet koncert mojej najulubieńszej kapeli nie będzie w stanie ściągnąć mnie z wyra.
'Come the Blessed Madness'
- Castor
No przecież gra:COFFIN pisze:Chyba nie ogarniam:D Szukam, szukam i nie widzę nigdzie żadnego info, żeby TEN zespól też tam grał:PCastor pisze:nawet koncert mojej najulubieńszej kapeli nie będzie w stanie ściągnąć mnie z wyra.
^ to TEN u samej góry, z dwoma odwróconymi krzyżami :)Jaro 71 pisze:

-
tak btw radio hey jest zajebiste, nawet polskie TSA napierdzielają :)
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
to posłuchaj jeszcze radio czas rock,też spoko grają.est pisze:tak btw radio hey jest zajebiste, nawet polskie TSA napierdzielają :)
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
Vstupenka zakupiona (całe 625 koron z pocztą). Noclegi "z grubsza" rozeznane. Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że nie wynikną jakieś komplikacje. Do zobaczenia w spoconym i podchmielonym tłumie.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dlaczego spoconym?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bo po czeskim piwie i porcji smakołyku pt. Smažený sýr każdy cudzoziemiec musi się spocić :)
W pośpiechu wrzuciłem najtańszą opcję poczty, bo ileż kurwa może kosztować przesłanie listu, więc nie czytając stwierdziłem, że 60 koron wystarczy. Niestety.535 pisze:Vstupenka zakupiona (całe 625 koron z pocztą).
Hello,
your order 3851769 has been canceled and money refunded (you have choosed wrong delivery method - postal service in Czech Republic).
--
Best regards
Petr Gašpar
oddělení péče o zákazníky
I piszę to tylko dlatego, że dzięki pomyłce, zamiast 565 + 150 poczta (bo tyle sobie życzą), zapłaciłem 528 na E-ticket i bilet mam już w telefonie. Także jakby ktoś chciał to załatwić szybciej i przy okazji lepiej spożytkować bez mała 200 koron to próbować tutaj:
http://www.akcenaprani.cz/detail/212-ma ... dor-dorath
- Lykantrop
To się widzimy na miejscu, bilety również już w telefoniku na bogatości są :)
-
U mnie niestety znak zapytania nieco urósł bo wieprzki nie chcą dać urlopu kadrowej :/