Nie rozumiem jak to sie moze nie podobac:Blackult pisze:słucham właśnie i fajne, może się przemogę i wcześniejszych też posłucham
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: DARKTHRONE
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja mam wszystkie i wciąż mi mało:)est pisze:o co chodzi z tym całym darkthrone? Mam tylko dwie pierwsze płyty na CD i coś mi mówi, ze to i tak za dużo ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- evildead
- weteran forumowych bitew
wydane zajebiście ale niech zmienią fotografa - bo raczej aż tak chujowych gór w tej Norwegii nie mają, na jakie wyszły ;)))
a co do płyty - dla mnie bomba, ale kurwa mogliby przysiąsc jeszcze trochę i zrobic dwupłytowca, jedna częśc bardziej zachowawcza z NC za sitkiem, a druga nieskrępowany odlot i Fenriz na falsetach :D. A tak wyszło trochę "i chciałbym, i się boję"
a co do płyty - dla mnie bomba, ale kurwa mogliby przysiąsc jeszcze trochę i zrobic dwupłytowca, jedna częśc bardziej zachowawcza z NC za sitkiem, a druga nieskrępowany odlot i Fenriz na falsetach :D. A tak wyszło trochę "i chciałbym, i się boję"
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Cos jak ostatnie Morbid Angel. I podobnie dzieli sluchaczy :D A dwie plyty to stanowczo za duzo - 40min to idealna dlugosc na patataj w rajtuzach
Ostatnio zmieniony 23-02-2013, 17:52 przez 0ms, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Ee, póki co chyba nowy darkthrone się ludziom podoba, nie? I słusznie
this is a land of wolves now
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Prawdziwym metalowcom, ktorzy powaznie podchodza do muzyki sie nie podoba :D
- evildead
- weteran forumowych bitew
0ms pisze:Prawdziwym metalowcom, ktorzy powaznie podchodza do muzyki sie nie podoba :D
hola hola, Kelthuz jeszcze nie wyraził opinii!
Intensive silence, all in blood red
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Nie ekscytuj sie, to w druga strone dziala - w tej sytuacji nie waza sie losy plyty tylko autorytetu Wszebada :D
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
normalnie, 5/10 max bym dał :D może w kontekście całej płyty wypada lepiej ale jednocześnie do sprawdzenia jej zniechęca0ms pisze:Nie rozumiem jak to sie moze nie podobac:Blackult pisze:słucham właśnie i fajne, może się przemogę i wcześniejszych też posłucham
- Riven
- Kontakt:
No to jest właśnie takie sobie, na nowej same lepsze numery ;)
- Mistrz
- postuje jak opętany!
nie jest ten album jakąś totalną padaką, ot takie 5-5,5/10 (w skali liniowej); rzecz w tym, że zespół-legenda, który był kiedyś w I lidze nagrywa teraz materiały na poziomie swoich naśladowców - i to tych z III ligi okręgowej. nie bardzo orientuję się teraz w podziemiu black metalowym (bo po chuj?), ale podejrzewam, że na chybił trafił można wybrać z katalogu jakiegoś Hell's Headbangers czy innego Nuclear War Now lepsze płyty. jeśli lubią nagrywać se taką muzykę - nie mam z tym problemu. i tak ostatni album (nie licząc tego nowego który sprawdziłem z ciekawości), którego słuchałem to "Total Death" i jakoś nigdy nie chciało mi się sprawdzać reszty.
- Riven
- Kontakt:
To naprawdę godne podziwu ze ci się nie chce słuchać tych płyt
- Mistrz
- postuje jak opętany!
nigdy ich nie słyszałem ale wyobrażam sobie jak brzmią i nie podobają mi się :D
- Riven
- Kontakt:
Myślisz o tym wstępie do pierwszego numeru?Riven pisze:Świetna płyta :d bije się w pierś. A, i za cover voivod mają oczywiście +666 ;) nikt jeszcze tego nie zauważył?
-
- zaczyna szaleć
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Mistrz pisze:(...) nie bardzo orientuję się teraz w podziemiu black metalowym (bo po chuj?), ale podejrzewam, że na chybił trafił można wybrać z katalogu jakiegoś Hell's Headbangers czy innego Nuclear War Now lepsze płyty. (...)
Jeszcze jakieś przemyślenia na temat płyt, których nie słyszałeś? ;)Mistrz pisze:nigdy ich nie słyszałem ale wyobrażam sobie jak brzmią i nie podobają mi się :D
The madness and the damage done.
-
- mistrz forumowej ceremonii
wypowiadanie sie na temat płyt których sie nie słyszało to teraz jakiś nowy trend chyba;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Mistrz
- postuje jak opętany!
mowa była o najnowszej płycie, którą słyszałem. Nie znam płyt od "Ravishing..." do "Circle the Wagons" (no, z kilku ostatnich słyszałem próbki i nie mam ochoty się z nimi zapoznawać; jeśli chodzi o "środkowy" DT to coś tam mi się obiło o uszy i podejrzewam, że jest przesycony seltik frostami więc nie chce mi się tego nawet włączać, jest mnóstwo ciekawszych rzeczy do słuchania).Kurt pisze: Jeszcze jakieś przemyślenia na temat płyt, których nie słyszałeś? ;)