Nie ulega wątpliwości, że Peter to szczęśliwy człowiek. Ma swój autorski projekt, który dobrze się sprzedaje. Warto jednak zauważyć, że sprzedawałby się jeszcze lepiej gdyby Vader grał lepszą muzykę, ale Peter wierzy w markę, a nie w muzykę. Dlatego Vader gra jak gra, a Piotrkowi podobają się ostatnie płyty Destruction, Kreator i Testament.Riven pisze: ten prymat "szczęścia" to moim zdaniem jedna z głównych chorób współczesności (np. tej w wydaniu socjalistow - eugenikow ze Skandynawii).
jak Peter w zestawieniu najlepszych płyt umieszcza niepodwazalne gowno jakim jest ostatni kreator czy Testament, to znaczy, że ma po prostu hujowy gust, i tyle.
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: VADER
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- mistrz forumowej ceremonii
-
- rozkręca się
nie chce bronić listy petera, ale ostatnie kreatory czy testament przynajmniej nie są tak antymetalowe jak nowe darkthrone, którego chwalenie już wpisuje się w 'muzyczną poprawność'
-
- weteran forumowych bitew
No ja rozumiem, że może się komuś nowe DT nie podobac, ale określenia "antymetalowe" to nie czaję, przecież ten album jest metalowy do porzygu.satanking666 pisze:antymetalowe jak nowe darkthrone'
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
- rozkręca się
Właśnie w tej swojej przesadnej metalowości, oldskulowości i truizmie zestawionej z buraczanym efektem album niesie swe antymetalowe przesłanie, nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć ale wiadomo o co chodziBaton pisze:No ja rozumiem, że może się komuś nowe DT nie podobac, ale określenia "antymetalowe" to nie czaję, przecież ten album jest metalowy do porzygu.satanking666 pisze:antymetalowe jak nowe darkthrone'
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Gdzie, chyba w Pcimiu Dolnym.satanking666 pisze: jak nowe darkthrone, którego chwalenie już wpisuje się w 'muzyczną poprawność'
Widziałem Vader na ostatniej trasie dwa razy, a na wiosnę może wybiorę się po raz trzeci. Zajebista forma i przygotowanie tej trasy.
-
nie wiadomo.satanking666 pisze:Właśnie w tej swojej przesadnej metalowości, oldskulowości i truizmie zestawionej z buraczanym efektem album niesie swe antymetalowe przesłanie, nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć ale wiadomo o co chodziBaton pisze:No ja rozumiem, że może się komuś nowe DT nie podobac, ale określenia "antymetalowe" to nie czaję, przecież ten album jest metalowy do porzygu.satanking666 pisze:antymetalowe jak nowe darkthrone'
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
Rany... Jaka chujnia.vicek pisze: nawet teledysk do tego powstał :E
- Lykantrop
Zawsze warto być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy, jak to miał w zwyczaju śpiewać pewien Ryszard ze Śląska.Nothingface pisze:Rany... Jaka chujnia.vicek pisze: nawet teledysk do tego powstał :E
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Do samego utworu nic nie mam, chociaż jakoś wersja z "BttB" bardziej mi leżała.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95