NUCLEAR DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Góral
- w mackach Zła
Re: NUCLEAR DEATH
Cena, że idź pan w chuj i nie wracaj.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Te 80 dolarów to jest małe piwo, ale przesyłka to chyba pod same drzwi helikopterem jest dostarczana, za te wartości, których tam wymagają.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Tak sobie pozwolę temat odgrzebać. Nie wie ktoś czy wyszła reedycja na CD debiutu ekipy Lori Bravo? Wydaje mi się, że widziałem jakiś rok temu "Bride of Insect" w SelfMadeGod w wydaniu taiwan no name records, ale jak to w życiu bywa nie zdążyłem kliknąć zbyt szybko. Miałem zwidy? Nie wie ktoś co, gdzie i jak?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
nie wiem, co było w SMG, ale wyszła reedycja debiutu razem z "Carrion for Worm" na jednej płycie. jakieś z górą 10 lat temu, bo mniej więcej wtedy to kupiłem. do tego była jeszcze reedycja "All Creatures Great and Eaten" razem z "For Our Dead". też na jednej płycie i w podobnej (skromnej) szacie graficznejLykantrop pisze:Tak sobie pozwolę temat odgrzebać. Nie wie ktoś czy wyszła reedycja na CD debiutu ekipy Lori Bravo? Wydaje mi się, że widziałem jakiś rok temu "Bride of Insect" w SelfMadeGod w wydaniu taiwan no name records, ale jak to w życiu bywa nie zdążyłem kliknąć zbyt szybko. Miałem zwidy? Nie wie ktoś co, gdzie i jak?
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
chodziło o wygląd zewnętrzny. w środku faktycznie jest dużo lepiej. tak to wygląda

- Bonny
- rasowy masterfulowicz
swoją drogą wszystkie rysunki są autorstwa Lori, która po rozbracie z Nuclear Death zaczęła zajmować się przede wszystkim grafiką. muzyką również, choć w mniejszym zakresie (sprawdźcie jej kapelę Raped) i głównie jako podkład do samych obrazów. ciekawe tak czy inaczej535 pisze:Skromnej jak skromnej. Rysunki w środku są ładne.
Okładka Bride of Insect zabija w przedbiegach, a muzyka? Tu już mamy do czynienia z bezczeszczeniem zwłok.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
a na początek Necrobestiality - trudno o bardziej adekwatny tytuł :)
- Godplayer
- w mackach Zła
Okładka do All Creatures ... / For Our Dead bez dwóch zdań taka sobie , ale grafiki w środku już bdb i koniec końców prezentuje się to elegancko . Muzycznie wiadomo , właśnie leci i jest moc . Wyborne wokale .
Nurtuje mnie tylko jedna rzecz . Epka ma 4 numery , All Creatures ... 8 , a wyświetlacz pokazuje ich 15 . Śledząc teksty można zobaczyć , że ostatni numer podzielono na trzy ścieżki . Na pierwszym wydaniu jest tak samo , czy tylko ta redka tak ma ??? A może mi się coś popierdoliło :D
Nurtuje mnie tylko jedna rzecz . Epka ma 4 numery , All Creatures ... 8 , a wyświetlacz pokazuje ich 15 . Śledząc teksty można zobaczyć , że ostatni numer podzielono na trzy ścieżki . Na pierwszym wydaniu jest tak samo , czy tylko ta redka tak ma ??? A może mi się coś popierdoliło :D
Naprawdę szkoda, że napinają wątłe klaty, czym ta maskarada jest , w zderzeniu z tym.....
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
- flow
- postuje jak opętany!
Idź pan w chuj z takimi nutami, dobre to dla świeżego mumina który szuka extremy, dawno wyrosłem z takiej nuty. Taka ciekawostka jak to można napierdalać bez ładu i składu.
To będzie zapewne to. Niewiele słychać i słabo widać.Harlequin pisze:http://www.ebay.com/itm/NUCLEAR-DEATH-N ... 54023ea879
Podobno rare... może ktoś cos...
Ten koncert jest w nieco lepszej jakości.
O! To dla mnie.flow pisze:... dobre to dla świeżego mumina który szuka extremy...
- flow
- postuje jak opętany!
ha ha wiedziałem.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
no przestań, to przecież dorosły i wyrobiony słuchacz ;)535 pisze:Gówno wiedziałeś.
- flow
- postuje jak opętany!
Oj zapomniałeś wkleić line z YT, jak to tak?
Spoko, spora część ludzi wychowana na extremie nadal do niej lgnie, pytanie czy z przyzwyczajenia czy nadal takową muzę preferują. Dla mnie ND, Atrocity, Embrionic Death czy inne nakurwy to muza młodości , nie czuję potrzeby aby do niej wracać. Czy ma coś do zaoferowania? Moim zdaniem nie, choć inni na bank będą w n niej szukać absolutu.
Spoko, spora część ludzi wychowana na extremie nadal do niej lgnie, pytanie czy z przyzwyczajenia czy nadal takową muzę preferują. Dla mnie ND, Atrocity, Embrionic Death czy inne nakurwy to muza młodości , nie czuję potrzeby aby do niej wracać. Czy ma coś do zaoferowania? Moim zdaniem nie, choć inni na bank będą w n niej szukać absolutu.
Jedynka i dwójka wciąż są aktualne, wciąż mają rzadko spotykaną moc. Lubię do tych płyt wracać. Wiem, że to może bawić większość moich "normalnych" rówieśników. Trudno. Jakoś będę z tym żył. Choć mnie raczej rozbraja tekst w stylu "Staaary, dawno z tego wyrosłem..."
- flow
- postuje jak opętany!
No popatrz jaki ten świat dziwny. Dla mnie extrema to ND<pierwsze trzy Deicide. Nie wiem co począć , jak żyć?
Co wybierasz ND czy D?
Tylko nie wklejaj liny do Świetlików ;)
Co wybierasz ND czy D?
Tylko nie wklejaj liny do Świetlików ;)