HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Re: HATE
W końcu będę musiał posłuchać tej nowej płyty skoro Adam ejtief tak przekonująco mówi :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
- postuje jak opętany!
Pełen profesjonalizm :)Analripper pisze:raporcik
Nową płytę udało mi się przesłuchać raz i styka, dużo klimatu, długie kompozycje, miejscami nawiązania do mikroszweda z ekipą ot "modne" granie ;) Jakby skondensować to do jakichś 35 min to bym może raz na ruski rok po pijaku do tego wracał :)
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A zwalić ci konia w zamian za posłuchanie tej płyty? :-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja ogólnie sram na polską scene,jest pewnie kilka wyjatków ale nawet ich nie chce mi sie kupować.taki uprzedzony jestem:)Castor pisze:Naumachia lepsza, co? ;)[V] pisze:nie posłuchałbym nowej płyty tych pajaców nawet gdyby ktoś mi zapłacił.
z polskim metalem jest tak jak z polskim kinem.gdzie indziej robi sie ciekawsze filmy/ciekawszą muzyke.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Castor
- weteran forumowych bitew
Dużo jest w tym prawdy, ale czasem można, ba nawet trzeba, poświęcić trochę czasu na przesłuchanie tych kilku wyjątków. Ni stąd ni zowąd Azarath przyszedł mi do głowy. Trzy pierwsze ich albumy i już jest trzy wyjątki ;)[V] pisze:z polskim metalem jest tak jak z polskim kinem.gdzie indziej robi sie ciekawsze filmy/ciekawszą muzyke.

-
Pewnie dlatego, że pijesz mleko od arabskiej krowy, jeździsz rowerem z francuskimi pedałami i sprzątasz pakistańską męczenniczką, która straciła dziewictwo od granatu w wieku 11 lat;)[V] pisze:ogólnie sram na polską scene
-
- weteran forumowych bitew
hurr durr, jebie cebulą na kilometry
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pewnie dlatego.słyszałem poprzednią płyte HATE i było to dosć tragiczne,być tak bardzo ujebanym w powielanie innych,być tak bardzo pozbawionym własnej tożsamości.przeciez nie będę wspierał kogoś kto chce być drugim BEHEMOTH,kogos kto chce być drugim WATAIN bo i po co? bo to polskie i powinienem to wspierać?est pisze:Pewnie dlatego, że pijesz mleko od arabskiej krowy, jeździsz rowerem z francuskimi pedałami i sprzątasz pakistańską męczenniczką, która straciła dziewictwo od granatu w wieku 11 lat;)[V] pisze:ogólnie sram na polską scene
FURIA jest fajnym zespołem jak na moje oko,pewnie są inne równie dobre ale słyszałem za dużo gównianych i nie chce mi sie więcej sprawdzać.Tak samo jak nie chce mi sie oglądać polskich filmów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior