+ CHRIST AGONY
+ LUNA AD NOCTUM
+ MORTIS DEI
Wybiera sie ktos?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Już się nie czepiaj. Gdyby to było z 12 lat temu to uważałbym, że jako headliner powinni zagrać Mortis Dei, wszak ich dwa pierwsze dema, tj. "Landscapes" i "Wrath Eruption" rokowały, że będzie z tego coś więcej. Ale, niestety, nie było i już chyba nie będzie. Koncert w sam raz dla młodzieży szkolnej :)Headcrab pisze:Co robi logo Luna Ad Noctum nad logiem Christ Agony?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
WIDNIEJEHeadcrab pisze:Co robi logo Luna Ad Noctum nad logiem Christ Agony?
Aha, było tak od razu, że koncert organizowany ze specjalną myślą o kabinie nr 6, tam gdzie zamek jest i gdzie słońce nie dochodzi.Dipsychia pisze:ja tam lubie belphegora na zywca, no i helmuth to taki milusi koles jest;)
hehe, nie wiem jak organizatorzy, moze im takowa mysl przyswiecala;) Ja tu tylko info z sieci podaje. Jeszcze sama nie wiem, czy sie przejde. A chlopaki na zywo daja rade btw.Lykantrop pisze:Aha, było tak od razu, że koncert organizowany ze specjalną myślą o kabinie nr 6, tam gdzie zamek jest i gdzie słońce nie dochodzi.Dipsychia pisze:ja tam lubie belphegora na zywca, no i helmuth to taki milusi koles jest;)